Böyle bir gecmisle sans vermelimiyim?

aferin sana.inşaallah gönlüne göre birini bulursun.uzatmanın anlamı yok bu iş olmaz

çok karışık yazmışım ya :)
.yani gizlemeye çekinmiştir zaten bir şekilde ortaya çıkacaktr diye düşünmüş olblr .

Doğru kararı vermişsin bence.

çok karışık yazmışım ya :)
.yani gizlemeye çekinmiştir zaten bir şekilde ortaya çıkacaktr diye düşünmüş olblr .

ahaha anladim ben ama yinede

evet öyle de olabilir tabiki
yani ne bilim, yinede arkadasin dedigi gibi basta söylemek yerine, kendine bagladiktan sonrada diyebilirdi
yada önce evliligini sonra beraber yasadigini söyleyebilirdi
bastan dürüst davranmasi bana sempatik geldi

Doğru karar vermişsin daha gençsin . onun gibi 31-32 yaşında olsan görüşmeyi düşünebilirdin ama şuan ne gerek var daha yaşın küçük bir sürü aday çıkar karşına.

Ben de olsam görüşmezdim.

Böyle adamlar da gidip kendilerine bekar hiç evlenmemiş gencecik kızları layık görmezler mi, çok şaşırıyorum açıkçası... Sana ne vaadediyor da yani çok mu zengin çok mu başarılı vs vs . baştan fedakarlık bekleyeceği bir ilişkiye başlıyor? Çok verici olman ve fedakar olman gerekecek ve o ne kadar iyi olursa olsun sana yetemeyecek çünkü senin yaptığın fedakarlığın bir dengini o yapamaz istese de...bi süre sonra da sana fena halde batmaya başlayacak herşeyiyle...neden evlendim ki bu adamla diyeceksin. O yüzden böyle bir fedkarlık üstüne kurulu ilişkiye hiç başlamayın.
Daha önce biri resmi diğeri gayri resmi olmak üzere 2 evlilik yapmış ve bir de çocuğu var bu şahsın. Gidip kendini daha iyi anlayabilece empati kurabilecek birine neden bakmıyor. Onun geçmişinin ağırlığını taşımak zorunda değilsiniz siz.
Çocuklu adamlarla evlenen kadınların düştüğü zorlukları burda okuyoruz.
Ayrıca ilk eşi ile neden boşanmış ve de 2. eşi ile neden resmi nikah kıymamış?
Dürüst davranmış yazmışlar ama bu adamın size anlatmadığı çok da şey vardır...
Evliliklerin çoğunun hele ki çocuklu evliliklerin, erkeğin hataları sebebiyle bittiğini görüyorum çevremde.
Bu adamlar da kendilerini allayıp pullayıp pazarlıyorlar yersen...

Son düzenleme:
herkezi kaderi hayatı baska sen simdi bi kızın olsun güzel yetistir üni okut onca para göz emegi dök kendi gibi bekar ilk heyecanları yasıcagı biri varken neden herseyi görmüs gecirmis biriyle evlensin istermisin yazık etmek kendine onun sansı gitmedi diye sen elindeki ilk sansları neden yok ediysun

O kadar bekar adam dururken bu adami tercih edersen ya senden birlikte yasamayi talep edecek ya da evlendiginizde seni bosamak zor gelmiyecektir, zira adam talimli!

İlk evliliğini yaptığı halde 30 kez evlenmiş gibi davranan ruhsuzlar var. Siz heyecanına, yaşam enerjisine, maddi durumuna, hedeflerine bakın.

Aslında şöyle sana bir ornek vereyim sen burdan kendine bir seyler cikartm arkadaşım da 2. Evliliği olan biri ile evlendi adamın çocuğu var.
Balayinda bir talihsizlik yaşadılar 2. Günü döndüler .
şimdi tatil programı yapıyorlar .
adam çocukta bizimle gelsin diyor. Eski eşi evleniyormus çocuga bir süre sen bak demiş adama. O tarihte de babaya yollayacak çocuğu.
Arkadaşım da biz tatil yapamadık baş başa . İkimiz gidelim diyor. Çocugu babanneye bırak diyor . Adamda anası tatilde babası tatil de o çocuk babannede kalsa Üzülmez mi diyor. Kavga ediyorlarmis 1 haftadır.

Bu sadece bir örnek tabi ki herkesin imkanları şartları farklı. Sana demek istediğim adamın evlenmiş boşanmış olmasi önemli değil. Önemli olan senin çocukla geçimin bence.

24 yaşında hayatına iki evlilik sığdırmış bi adamla evlenmek ?eminim önce ki eşler yüzünden bitmiştir bu evlilikler

Ben şeye takıldım. Hani sonuçta siz olumsuz cevabınızı vermişsiniz. O cevabı vermedne sorsanız neyse ne. Yani burdan keşke verseydin diye bir cevap çıkarsa yeniden iletişime geçip fikrimi değiştirdim mi diyeceksiniz? O biraz olmaz gibi geldi bana.

İlk heyecan ilkler filan hepsini bir kenara bırak,24 yaşındasın,doğru dürüst tanımadığın biriyle bir çocuğun sorumluluğunu niye üstlenesin.Çocuk anne de filan deme.O çocuk o adamınsa,sorumluluktan sen de nasibini alıyorsun.

bir anne olarak diyorum ki çocuk işi çok büyük sorumluluk gerektiriyor. üstelik eski eşle de sürekli bir bağı olmalı..
ben anne olmadan önce bu kadar önemli olduğunu bilmezdim çocuk büyütmenin. yeri gelecek annesi gibi fedakarlık yapman gerekecek o beyin evladına.. ve insanız nefsimiz var, nefsin galip gelip seni zorlayabilir..

ben çocuklu biriyle, çocuksuz ve hiç evlilik yapmamış birinin evlilik düşüncesini 1000 defa gözden geçirmesini düşünüyorum. ve bir tane daha evlilik yaşamış. 1000 defa da bunun için düşünmen gerek. ondan sonra olumlu olursan neden olmasın..

He bir de yazmadan geçemeyeceğim.Herkes çocuğu olduğunu açılamasını dürüstlük olarak görmüş ama,zaten olması gereken bu.Sakla sakla nereye kadar saklayabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…