- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Bosanmis olmasi degil; neden bosandigi onemli.. Suc kendisindeyse (ki karakteri az cok belli eder bi zamandan sonra) o zaman bosanmis olmasini sorun edebilirsin.. Ama adam sorunlu kisilere de denk gelmis olabilir..mrb hanimlar
Ben 24 yasindayim bi dügünde biriyle tanismistim kendisi 32 yasinda neyse ondan sonra aradan 3-4 gün sonra bulusmaya karar verdik cünki bulusunca daha iyi sohbet ediliyor tanisiliyor vs vs.
Neyse dügün günü görünüs olarak zaten cok hosuma gitmisti kendisi o gün konusmasinida cok begenmistim olgun agir biri.
gel gelelimki bulustugumuz güne iki gün önce tabi sohbet daha detayli oldugu icin birbirmiz hakkinda cok sey ögrendik.
Meger bu genc yasta 19yasindayken ilk askiyla evlenmis ama kisa süre sonrada bosanmislar birde bir cocuklari olmus. Ardindan 5 yil iliskisi olmus beraber yasamislar bildiginiz evlilik hayati gibi iste bunu bi nevi ikinci evlilik olarak görüyorum. Bunlari duydugumda zaten sok oldum ne diyecegimi bilemedim ama belli etmedim.
Dün beni aradi yine bulusmak istedigini dedi ve benim ne düsündügümü sordu bulusmayi sürdürelim mi diye.
Bende bana dürüst oldugu icin tesekkür ettim sonucta saklayabilirdi ama cocugu oldugu icin ve bir nevi iki evlilik yaptigi icin sürdüremicegimi dedim. Sonucta kizlar ben bekarim ve bazi seylerin ilkini esimle yasamak isterim mesela cocuk heycani balayi dügün heycani vs.
Ama acikcasi cokta hoslanmistim kendisinden ve cok iyi anlastik simdi kafam cok karisik ve üzgünüm...
bana biraz yardim edin yanlis mi yapiyorum yoksa cokmu zorlanirim devam sürdürürsem
Adam ikinci evlilik yapmamış rahat biriyle beraber yaşamış ve konu sahibi bu durumu evlilik olarak kabul ediyor.
Ben insanlara şans verilmesinden yanayım.
Başkalarında yaşadığı kötü tecrübeleri baz alıp davranmak sizce haksızlık değilmi?
Ayrıca ben hiç katlanmadım canım evlendi 1 yıl sonra boşanmaya karar verdim hamile olduğumu öğrenince babam boşanma bekle düzelir dedi ama düzelmedi kızım 4 yaşında yoktu resmi boşandım.
Bende kızımın babası da evli ve çol şükür mutluyuz benle yaptığı hataları şimdi yapmıyormuş kızım dedi.
Yani bazen elmanıb yarısı armut olunca ne yaparsan yap uymuyor ama şans vermediğiniz kişi elma olabilir demek istiyorum.
Bence tanımaya çalışmalı.
Farklı yollardan düşünüp aynı yerde birleşiyoruz aslın da.Öyleleri de vardir elbette ilkinde yaptigim hatalari yapmayayım diyen.Bunlar genele vurulunca istisna kaliyor. Siz katlanmamissiniz ama cocugunuza ragmen bosanmissiniz sonucta. Dogru ya da yanlış insan diye degil iyi ya da kötü insan olarak düşünüyorum. Insanin gecmisi onemsiz degil referanstir ilk esine kotu davranmış bir erkek de sabıkalıdir. Armut elmaya dönüşmez.
Ayrıca"Rahat" biriyle nikahsiz yasayan biri de "rahat"tır.Evlilik yuva kaygısı pek olmamis demek ki. Aslinda bu durum bence evlenip boşanmış olmaktan daha düşündürücü.
bence dogru yapmissin tabikide cok asik olursun gozun gormez tamamda daha tanisma asamasi belli ki bu tip seyler senin icin onemli zamanla bazi seyleri yediremezsin kendine cocugu kabullenemezsin aklinda hep o kadini daha seviyormular dolusur huzursuz olursun kismet degilmis de kestir at yinede sen bilirsinmrb hanimlar
Ben 24 yasindayim bi dügünde biriyle tanismistim kendisi 32 yasinda neyse ondan sonra aradan 3-4 gün sonra bulusmaya karar verdik cünki bulusunca daha iyi sohbet ediliyor tanisiliyor vs vs.
Neyse dügün günü görünüs olarak zaten cok hosuma gitmisti kendisi o gün konusmasinida cok begenmistim olgun agir biri.
gel gelelimki bulustugumuz güne iki gün önce tabi sohbet daha detayli oldugu icin birbirmiz hakkinda cok sey ögrendik.
Meger bu genc yasta 19yasindayken ilk askiyla evlenmis ama kisa süre sonrada bosanmislar birde bir cocuklari olmus. Ardindan 5 yil iliskisi olmus beraber yasamislar bildiginiz evlilik hayati gibi iste bunu bi nevi ikinci evlilik olarak görüyorum. Bunlari duydugumda zaten sok oldum ne diyecegimi bilemedim ama belli etmedim.
Dün beni aradi yine bulusmak istedigini dedi ve benim ne düsündügümü sordu bulusmayi sürdürelim mi diye.
Bende bana dürüst oldugu icin tesekkür ettim sonucta saklayabilirdi ama cocugu oldugu icin ve bir nevi iki evlilik yaptigi icin sürdüremicegimi dedim. Sonucta kizlar ben bekarim ve bazi seylerin ilkini esimle yasamak isterim mesela cocuk heycani balayi dügün heycani vs.
Ama acikcasi cokta hoslanmistim kendisinden ve cok iyi anlastik simdi kafam cok karisik ve üzgünüm...
bana biraz yardim edin yanlis mi yapiyorum yoksa cokmu zorlanirim devam sürdürürsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?