Böyle bir gecmisle sans vermelimiyim?

O kişi bu düşüncene ne dedi.. ? Bu önemli. . peki deyip kapandı mı telefon? yoksa düşün tekrar felan diye umut vermeni mi istedi ?

Bence evlenip ayrilmasi biriyle uzun sure birlikte yasamasi falan hic problem degil ben sorun etmezdim. Ama bur cocugu var ve ben bunun surekli bir sekilde onume gelecegini bilirdim ve cocugu kabuletmezdim. Adam tabiki cocugunu birakmasin asla birakmamali.bence cok dogru yapmissiniz.coook gencsiniz kimler cikar karsiniza

Daha çok gençsiniz. Evliliği tecrübe etmemiisiniz çocuğunuz yok. Karşı taraf ikisini de yaşamış. İlişkide ikinizin de beklentileri çok farklı olacak. Bir çocuğun sorumluluğunu almak da hiç kolay değil. Yolun başındayken durun.

mrb hanimlar
Ben 24 yasindayim bi dügünde biriyle tanismistim kendisi 32 yasinda neyse ondan sonra aradan 3-4 gün sonra bulusmaya karar verdik cünki bulusunca daha iyi sohbet ediliyor tanisiliyor vs vs.
Neyse dügün günü görünüs olarak zaten cok hosuma gitmisti kendisi o gün konusmasinida cok begenmistim olgun agir biri.

gel gelelimki bulustugumuz güne iki gün önce tabi sohbet daha detayli oldugu icin birbirmiz hakkinda cok sey ögrendik.
Meger bu genc yasta 19yasindayken ilk askiyla evlenmis ama kisa süre sonrada bosanmislar birde bir cocuklari olmus. Ardindan 5 yil iliskisi olmus beraber yasamislar bildiginiz evlilik hayati gibi iste bunu bi nevi ikinci evlilik olarak görüyorum. Bunlari duydugumda zaten sok oldum ne diyecegimi bilemedim ama belli etmedim.

Dün beni aradi yine bulusmak istedigini dedi ve benim ne düsündügümü sordu bulusmayi sürdürelim mi diye.
Bende bana dürüst oldugu icin tesekkür ettim sonucta saklayabilirdi ama cocugu oldugu icin ve bir nevi iki evlilik yaptigi icin sürdüremicegimi dedim. Sonucta kizlar ben bekarim ve bazi seylerin ilkini esimle yasamak isterim mesela cocuk heycani balayi dügün heycani vs.
Ama acikcasi cokta hoslanmistim kendisinden ve cok iyi anlastik simdi kafam cok karisik ve üzgünüm...

bana biraz yardim edin yanlis mi yapiyorum yoksa cokmu zorlanirim devam sürdürürsem

Doğru olan da bu.

Böyle birşey başıma gelse beğensem hoşlansam Evlenmiş boşanmış olması biriyle aynı evde yaşaması vs. Vs. umurumda bile olmazdı daha yakından tanımaya çalışırdım ama ortada bir çocuk var burada herşey karışıyor işte.

O çocuk ömür boyu sana her açıdan engel.

Ne güzel söylemişsin herseyin ilkini eşimle yaşamak isterim diye. Daha 24 yaşındaasın ve herşeyin ilkini ilk heyecanını eşinle yaşamalısın.

mrb hanimlar
Ben 24 yasindayim bi dügünde biriyle tanismistim kendisi 32 yasinda neyse ondan sonra aradan 3-4 gün sonra bulusmaya karar verdik cünki bulusunca daha iyi sohbet ediliyor tanisiliyor vs vs.
Neyse dügün günü görünüs olarak zaten cok hosuma gitmisti kendisi o gün konusmasinida cok begenmistim olgun agir biri.

gel gelelimki bulustugumuz güne iki gün önce tabi sohbet daha detayli oldugu icin birbirmiz hakkinda cok sey ögrendik.
Meger bu genc yasta 19yasindayken ilk askiyla evlenmis ama kisa süre sonrada bosanmislar birde bir cocuklari olmus. Ardindan 5 yil iliskisi olmus beraber yasamislar bildiginiz evlilik hayati gibi iste bunu bi nevi ikinci evlilik olarak görüyorum. Bunlari duydugumda zaten sok oldum ne diyecegimi bilemedim ama belli etmedim.

Dün beni aradi yine bulusmak istedigini dedi ve benim ne düsündügümü sordu bulusmayi sürdürelim mi diye.
Bende bana dürüst oldugu icin tesekkür ettim sonucta saklayabilirdi ama cocugu oldugu icin ve bir nevi iki evlilik yaptigi icin sürdüremicegimi dedim. Sonucta kizlar ben bekarim ve bazi seylerin ilkini esimle yasamak isterim mesela cocuk heycani balayi dügün heycani vs.
Ama acikcasi cokta hoslanmistim kendisinden ve cok iyi anlastik simdi kafam cok karisik ve üzgünüm...

bana biraz yardim edin yanlis mi yapiyorum yoksa cokmu zorlanirim devam sürdürürsem
çok doğru bir karar vermişsin evlenirsen çok geleceğinizin olacağını düşünmüyorum ayrıca ilk eşiyle çabuk boşanmasının sebebide aldatma olabilir çünkü böyle şeylerde hemen bitiyor kadın kabullenmiyorsa. bu 5 sene beraber yaşadığıda bu aldattığı kadın olabilir. ne yazdım ama:KK53:

Bence soyle ki iki evlilik veya iki iliski neden bitmis. Bence bu önemli. Bana kalirsa dogru olani yapmissiniz. Bazi iliskiler sansi hak eder ama sizin icinize sinmemis bir durum.

mrb hanimlar

Bir kadın olarak kendimden örnek vereyim.
Benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği benim ilk evliliğimden bir kızım var eşimle bebek düşünmüyorduk ama şans eseri gebe kaldım şu anda hamileyim.
O zaman ben eşime çok büyük haksızlık etmişim. Eşimde bakire bir kızla evlenip herşeyi onunla yaşamak isterdi değilmi?
Ama kazın ayapı öyle değil canım.
Karşında ki kişi Adamsa Harbiyse Dürüstse ve Seviyorsa bence geçmişiyle ilgili değil kendi geleceğinle ilgili hesap yapmalısın.
Hani gençsin güzelsin herşeyin ilkini ilk olanla yaşamak istiyorsun ya?
Birde şöyle düşün bende gençtim güzeldim en değerli hazinemi gençliğimi verdiğim çocuk doğurduğum adam bana cehennemi yaşattı.
Yani o çok değer verdiklerini odunun birisi için boşu boşuna heba edebilirsin de.
Hayat kumar gibidir canım ne olacağı hiç belli olmaz.
Bence hem karşındakine hemde kendine şana vermelisin.
Sonuçta karşında tecrübeli doymuş ve olgun bir erkek var.
Karakter olarakta tanı ona göre notunu ver bence.
Bazen elimizin tersiyle ittiğimiz şeylerden pişman olabiliriz değilmi?

Doğru bir karar vermişsiniz. Evliliklerde çiftlerin birbirine her açıdan denk olması gerektiğini savunuyorum.

basta kabullenemedigin seyi ondan hoslandigin icin kabul etsende sonra cok zorlanirsin.herseyi esimle ilk yasamak isterim diyorsunuz .onun bir cocugu var sizde kalacak.ve 3.esisiniz.birde iki eslede anlasamamasinin sebebi ne..birde her erkek baslarda hep beyefendi olgun olurlar..bence siz olumsuz dusunun.

mrb hanimlar

Belli ki yaşadığın ilk heyecanların karşındaki için de ilk olması senin için önemli. Şimdi sana şans ver desek bugün etkilenip kabullenirim zannedersin ilerde aynı şeyi yine dert edersin kendine. Her insanın tolere edebileceği ve edemeyeceği Şeyler vardır. Önce kendini iyi analiz et.

Sen aynı hayatı yaşasaydın o seni istemezdi 5 yıl birlikte yaşadığı kadınla da bişeyler yaşdı sonuçta evli gibi....
İçine dert olacak hayatı olan biriyle hiç başlama daha iyi

anlatmak zorundaydı bi çocugu var
anlatmak zorundaydı 5 yıl az degıl, sonucta bunu bilen ilk sen degıldın. ilişkiniz olursa bi şekilde duyacaktın zaten.ben dürüstlük göremedım ortada. neyse
ben olsam olmazdı. bi insanla 5 yıl aynı evde yaşanıp sonu ayrılıksa
bence sorun vardır bu kişide
dikiş tutturamamıs bi türlü. hep mi karsı taraf suçluydu!

kotu bir gecmisi yok evlenmis cocugu olmus biriyle 5 sene birlikte yasamıs falan filan hani ayrılık sebeplerini bilirdim siddet aldatma vs olurdu vazgecerdim ama sırf buyuzden karsımdakiyle anlasabiliyorsam ve iyi biri olduguna inanıyorsam vazgecmezdim..insanları yargılamak kolay ama aynı seyleri kendimiz yasayınca haa oyle olmuyormus gercekten diyoruz

Madem istemediğin bu durumlar mevcut onda, doğru karar vermişsin baştan kesip atarak çünkü bu tür sorunlar ileride daha da büyüyecektir.

mrb hanimlar

Sen dogrusunu yapmıssın her seyin ilkini yasayacagın bir adamı istemekte haklısın
Bosuna kendini üzme daha iyisi karsına cıkacaktır. Ben de senin yaptıgını yapardım..

Bir kadın olarak kendimden örnek vereyim.
Benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği benim ilk evliliğimden bir kızım var eşimle bebek düşünmüyorduk ama şans eseri gebe kaldım şu anda hamileyim.
O zaman ben eşime çok büyük haksızlık etmişim. Eşimde bakire bir kızla evlenip herşeyi onunla yaşamak isterdi değilmi?
Ama kazın ayapı öyle değil canım.
Karşında ki kişi Adamsa Harbiyse Dürüstse ve Seviyorsa bence geçmişiyle ilgili değil kendi geleceğinle ilgili hesap yapmalısın.
Hani gençsin güzelsin herşeyin ilkini ilk olanla yaşamak istiyorsun ya?
Birde şöyle düşün bende gençtim güzeldim en değerli hazinemi gençliğimi verdiğim çocuk doğurduğum adam bana cehennemi yaşattı.
Yani o çok değer verdiklerini odunun birisi için boşu boşuna heba edebilirsin de.
Hayat kumar gibidir canım ne olacağı hiç belli olmaz.
Bence hem karşındakine hemde kendine şana vermelisin.
Sonuçta karşında tecrübeli doymuş ve olgun bir erkek var.
Karakter olarakta tanı ona göre notunu ver bence.
Bazen elimizin tersiyle ittiğimiz şeylerden pişman olabiliriz değilmi?

Bosanma konusunda erkek ve kadınları ayni kefeye koymuyorum cevremde boşanmış 10 insan varsa 9 unda erkek hatalari ya da erkegin ailesi sebebiyle boşanılmis. Hele ki ortada cocuk varsa kadınlar herseye katlanıyor da bırakmıyor ta ki canına tak edesiye kadar. Bosanmis erkek ce boşanmış kadin toplumda ayni olmadigi icin erkekler bosanmaktan bizler kadar çekinmiyor dolayisiyla yuvalarını yikabilecek şekilde gayet fevri olabiliyorlar.Bosandiktan sonra zaten cocuk falan da pek umurlarında olmuyor. O yuzden kendi durumunuzla bir tutmayin.
2. esine neden nikah kiymadigi ve neden ondan da ayrildigi ayri bir konu...

Bosanma konusunda erkek ve kadınları ayni kefeye koymuyorum cevremde boşanmış 10 insan varsa 9 unda erkek hatalari ya da erkegin ailesi sebebiyle boşanılmis. Hele ki ortada cocuk varsa kadınlar herseye katlanıyor da bırakmıyor ta ki canına tak edesiye kadar. Bosanmis erkek ce boşanmış kadin toplumda ayni olmadigi icin erkekler bosanmaktan bizler kadar çekinmiyor dolayisiyla yuvalarını yikabilecek şekilde gayet fevri olabiliyorlar.Bosandiktan sonra zaten cocuk falan da pek umurlarında olmuyor. O yuzden kendi durumunuzla bir tutmayin.
2. esine neden nikah kiymadigi ve neden ondan da ayrildigi ayri bir konu...
Adam ikinci evlilik yapmamış rahat biriyle beraber yaşamış ve konu sahibi bu durumu evlilik olarak kabul ediyor.
Ben insanlara şans verilmesinden yanayım.
Başkalarında yaşadığı kötü tecrübeleri baz alıp davranmak sizce haksızlık değilmi?
Ayrıca ben hiç katlanmadım canım evlendi 1 yıl sonra boşanmaya karar verdim hamile olduğumu öğrenince babam boşanma bekle düzelir dedi ama düzelmedi kızım 4 yaşında yoktu resmi boşandım.
Bende kızımın babası da evli ve çol şükür mutluyuz benle yaptığı hataları şimdi yapmıyormuş kızım dedi.
Yani bazen elmanıb yarısı armut olunca ne yaparsan yap uymuyor ama şans vermediğiniz kişi elma olabilir demek istiyorum.
Bence tanımaya çalışmalı.

Back
X