kızlar fotoyu görebiliyorsunuzdur inş.
evet gorunuyo canım.ıyıkı senın gobek degıl o.cunkı cok berbat bır gobek.ılk defa boyle kotu gobek gordum.hem o gobek erıtılmez ancak estetıkle falan duzele yoksa erıtmek olmaz..
Abartmayalım isterseniz.
Çocuk doğruran bayanların %50lik bir kısmında böyle göbek olur. Biraz daha estekik bir hale getirilebilir bu göbek sanıyorum göbek hareketleriyle.
Konu sahibi arkadaşım moralini bozma, göbek hareketlerine başla ama bıkmadan, usanmadan. Sanırım daha iyi olabilir.
açmamak için tereddüt ettim böle tepki verince. çok iğrenç bişi sandım ayol. ya ne var bunda kadın 6 ay düzenli sporla adam eder bunu.
evet gorunuyo canım.ıyıkı senın gobek degıl o.cunkı cok berbat bır gobek.ılk defa boyle kotu gobek gordum.hem o gobek erıtılmez ancak estetıkle falan duzele yoksa erıtmek olmaz..
bu göbek diyetle egzersizle gider o basit onu çözümü var peki ya o çatlaları nasıl yotu aslı ben onu merak ediyorum açıklama yapsane iyi olur bütün kadınlar aydınlanır böylece ya o çatlaklarından nasıl kurtulmuş yaaa bi sürüde var hayret bişey yaa bu ünlüler nasıl basarıyolar bunu bravo doğrusu
Yeni yeni kremler çıkıyor çatlaklar için çözüm alanlarda var. Ameliyatla da düzeliyor. Zaten sıkı bir karında çatlaklar çok az belli olur. Sarkık bir karın gibi olmaz zaten eklediğin resmi iyi okursan kadının özgüveninden bahsediyor. Kadın kafasına bile takmıyor onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?