Teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum . Başınız sağolsun
AminBir fikrim yok. Allah yardımcınız olsun demeye geldim.
Halsizlikleri var ama süresindoldu dısari çikmamiz gerek biri mutlaka sokakta başsağliği verecekAnnenin suan daha iyilesmediyse bence daha söylemeyin.
Teşekkür ederim ama bu süreçte hastanelerden çok korktu hastane lafıni dahi ettirmiyoBasiniz sagolsun ve gecmis olsun. Bir bahaneyle, kontrol vs diyip bir hastanenin aciline goturun. Annenizi bir yere oturtup nobetci doktorla konusun. Gerisini o cozer bence
Teşekkür ederimBaşınız sağolsun bu arada .sizede geçmiş olsun
Bu süreçte hastane lafı asla duymak istemiyor ki malesef götürememGecmis olsun, basiniz sag olsun
Hastanede dr gozetiminde mi verseniz acaba bu haberi?
En azindan hastaneye yetismeye hazir vaziyetteyken...
Özel evde sağlık hizmetleri var çağırın annenize arkadaşım diyinBu süreçte hastane lafı asla duymak istemiyor ki malesef götüremem
Bu fikri ben sundum kimse kabul etmedi telefonu günlerdir kapalı telfonumda telefonum diye tutturdu açacak ve mutalak görecek herkes paylasip duruyo o an şok olmasın diye dedilerki diyelim artik teşekkür ederim cok sağolunBir süre alıştırıp hasta diyebilirsiniz belki, sonra yavaş yavaş durumu ağırlaştı vs
Bizim ailede genelde böyle yapılıyor
Bu arada hem geçmiş olsun hem de başınız sağolsun
Babam söyleyecek babam ayrı bir evde karantinadaydı yarın bitiyor ilaci sabah aliyor ben hazırlıycam tansiyon aletini ilk müdahele edicem birşey olursa olmazda inşallahBaşınız sağolsun.
Soğukkanlı bir aile büyüğünüz varsa o söylesin.
Tansiyon ilacını, tansiyon aletini yanınızda bulundurun.
Kendini rahat hissedeceği bir ortamda olsun.
Sevdikleri yanında olsun
Babam söyleyecek babam ayrı bir evde karantinadaydı yarın bitiyor ilaci sabah aliyor ben hazırlıycam tansiyon aletini ilk müdahele edicem birşey olursa olmazda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?