Boyle bir ilişki/evlilik olabilir mi?

Ah hanım kızlarımız ahhh!!! Farklı görüşlerde, kültürlerde iki tarafida bir arada tutan aşk. Evlenince o kalkıyor. Başlıyor kavgalar. İNSAN ÇİLESİNE AŞIK OLURMUŞ. Siz somut örneği olmayın lütfen.
---Keşke Doğu demeseydiniz. Doğuda öyle insanlarla karşılaştım ki Batı dan nefret ettim. Lütfen bunu siliniz.
---- Dindar ailelerin oğullarına da çok sinirleniyorum. Kendi çevrenden kız seç. Sonra hayat karartma. Evlendikten sonra annesindeki ve çevresindeki potansiyeli senden bekleyecek. Ondan sonra çok kötü şeyler yaşarsınız. Bir tanıdık 7 ay içinde boşanma aşamasına geldi.

Bu konuda size katılıyorum. O kadar çok insan tanıdım ki en iyi insan doğudan tanıdım.
Egeli bir arkadaşa gittik. Çay için. Biz de çay demek pasta, kek vs yanına çay. Arkadaş sadece çay getirdi. Bir bardak. İkincisi verilmezmiş onlarda. Boş mideye çay. Doğulu arkadaşa gittik. Aman Allah imm. O kadar ikram vardı ki çayı içecek yer kalmadı. Birinde açlıktan birinde tokluktan gidiyorduk:))))
Ee bende bu yaşadığıma göre Egeliler cimri mı diyeyim. Ülkem insanı güzeldir. Önemli olan genellememekte.

Gezmeyi sevmemesi bile tek başına yeterli bir sebep bence. Gezmeye aşık biri olarak ben yapamazdım.

Sizinki tek taraflı sevgi aşk
Adam sizi sevse saygı duyar, hobilerinize yaşam tarzına müdahale etmez.
Tam tersi sizi sevdiği için uyım sağlamaya çalışırdı ama sevgilinizde bunlar yok.
Kaldı ki aldatma var, asla affedilmeyecek bir şey

Kendi istedigi kadar para gondercek senenin kremlerine karisacak bencil ve paragöz yolver gitsin

şimdi biz ne dersek diyelim, sana boş gelecrk bizim soylemimizle elbet ayrilma, sma gorunen koy kilavuz istemiyor kuzum. daha sevgiliyken senin kendi paranla aldigin kreme karisiyorsa, abo yandin sen. Evlenince gidip iade ettirir sana bak buraya yaziyorum. Ama bi dusun! Ask acisi dedigin sey omurluk olmuyor. Insanlar 10yillik kocasini unutuyor. Sende bi sure aci cekeceksin. Sonra pufff!

Hersey cok acik degil mi.bizim yorumlarimiza.ihtiyac bile yok bence. Cok zor bir iliski olur cook yipranirsiniz

Sizin arkadas keklemis sizi yalniz, yok oyle bir sey:))) ama dogu insani ciddi yedirir insani, en buyugu de gelir seni hosgeldin eder vs vs. Ev ikramlarini bilemeceyegim ama benim tanidigim egelilerin hepsi cimribayagi da insan taniyorum yani:) nisanlima deyince kiziyor bana ama kendisi de cimri:)))

Sen sörf yapıyorsun, o kapalı havuz diyor. Sörfden vazgeçip, kapalı havuzda cıbıl cıbıl yapmaya seni razı edecek ne özelliği var bu adamın. Birde maaşını vereceksin, kullandığın kreme laf diyecek, hayatını kısıtlayacak bu adam çok mu çok yakışıklı, çok mu elektrik üretiyor! çok mu süper sevişiyor?????? Bütün bu kötü şeylerin sonucunda sen ne kazanacaksın. Ne için yani?

Süper sevişiyor süper yakışıklı bide doğru bildiniz valla ama cok zıttız iste hep benim yumusak baslı olup alttan almamla yuruyor

madem dogulular cok fena...bosanmalar acaba nerde daha fazla arastırdınızmı....aldatmalar sanat caamıasında nıye fazla...hanı cok kulturluler..hanı cok medenıler...hanıcok aydınlar...nıye hep aldatma haberlerı duyurouz...orayı gecın bır kadın onların dunyasında hep genc hep guzel gorunmek zorunda ..yoksa hemen erkek daha gencını bulu verir..gerci bır sure sonra nafıle....ne yapsalar sonu aldatma olmuyormu....gecın doguyu batıyı...kulturu kultursuzu evlılık cok farklı birşey.

Süper sevişiyor süper yakışıklı bide doğru bildiniz valla ama cok zıttız iste hep benim yumusak baslı olup alttan almamla yuruyor
Kanma bunlara bacım, güzele üç günde doyulur sonra hataları gözüne batmaya başlar. Üç gün için bir ömrünü zehir etme.

Olmayacağını sen de çok iyi biliyorsun. Evliliğe gidecek ilişkide mantıklı taraflar ne kadar çoksa aşk o kadar taze kalır ve yaşanır. Mantıklı taraflar azsa aşk bitmeye mahkum olur. Nefret alır onun yerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…