Boyle bir ilişki/evlilik olabilir mi?

BEN okurken sıkıldım evlenme kaç kurtul

+1

Koskoca dünyada baska erkek yokmus gibi niye hala bu ısrar?

Farkliliklar renk yaratir iliskide evet
Ama bazi konularda denklik sarttir
Mesela esek eti yiyebilen adamla evlenilmez
Bunun gibi.
Arti anlasamama ihtimainiz su sebeple yuksek:adam sizin tercihlerinize saygi duymuyor

Şöyle bir erkek için bu kadar uzun yazı yazmaya zahmet ettiğinize bile inanamıyorum.
Bu konuda yazan her şeyi geçtim. Aldatmış sizi ya!
Aldatmamış gibi yazmışsınız her şeyi, evlilik düşünüyorsunuz yani hala.
Evlenin ikinizden de başka insanları kurtarın o kadar diyorum.

Ha bir de kendini ne kadar översen öv, kendine saygısı olmayan biri olarak bütün iyi özelliklerin nötrleniyor.

Ah kardeşim çok üzüldüm okuyunca malesef evlenince bu dertler ne kadar da büyür sürekli kendinizden ödün vere vere sabrınız ne kadar da aşınır... Hala şansınız varken aman diyim başınızı yakmayın özellikle aileci olmasına takıldım yuva yıkar böle tipler... Ne olursun kendine zulüm etme eminim ne kadar güzel ve iyi bir kadınsınız daha güzelleri çıkar inşaallah karşınıza

Bu adam hala hayatınızda mı

konuyu okurken sürekli bu iş olmaz dedim
o derece düşün yani.gitsin kendi kulvarında biriyle evlensin
yoksa hayatınız zehir olur
sal gitsin tutmanın alemi yok

Mantikli olarak uzaklas diyorum bu adamdan.
Degismez.
Karakter ne ise odur.
Kisa ve oz.

Süper sevişiyor süper yakışıklı bide doğru bildiniz valla ama cok zıttız iste hep benim yumusak baslı olup alttan almamla yuruyor

Temeli cinsellik olan bir ilişki yaşayın o zaman ,duygusal olarak bu kadar bağlanıp illa evlenmeye çalışmak neden. Zaten sizin ilginizi çeken adamın kişiliği karakteri kültürü değil tamamen dış görüntüsü.

İnanın bdv konularini genelde okur geçerim ama yazmadan edemedim. Bana göre ya siz kendinizden vazgececeksiniz ya da sevgiliniz değişecek ben başka türlü anlaşma uzlaşma yolu gormuyorum. Hayatınız çok farklı ve bunu kabul de ediyosunuz neden ısrarla devam ettirmek için ugrasiyosunuzz? Çünkü sonu mutsuz bitecek bi evlilik görünüyo kapıda. En iyisini en güzelini önce Allah bilir. sonra hayatınıza siz yon verirsiniz ama iyi düşünün Allah hakkınızda hayirlisini versin. Yorulacaginizz ve çok yipranacaginiz bi hayat surmemeniz dileğiyle. ...

ne var canım bunlarda? olabilir böyle farklılıklar. kıyafetine karışıyormuş. e karışsın?? eşin değil mi? gezmmene tozmana karışıyormuş. olabilir. paranı alıyormuş diye korkuyorsun ne var bunda gerçekten anlamadım. sonuçta ortak bir yaşam ve evin sorumluluğunu o almış daha ne istiyorsun???

en fazla ne olur. itiraz edersin ağzını burnunu kırar. çocuğunuz olursa kaçırır sana göstermez, ailen hakkında ileri geri konuşur. sen zaten şöylesin böylesin der. kaynanan gelir eşyaların yerine varıncaya kadar hayatınıza burnunu sokar, çok konuşursan mahalledeki fatma hanımın kızı ayşeyi oğluna önerir falan. ne var ki bunlarda? bir de konu açmışsın. gerçekten günümüzdeki kızların burnu çok büyük. bu kadar basit meseleler için bile sorun çıkarıyorlar.

ablacııııım.. kaç kurtar kendini kaç...

Sadakatsizlikten sonra yazdıklarınız çok olumlu bile olsa bir önemi yok bence. Kaldı ki onlar da olumsuz?

Ne yorum yapalım ki?

Ne işin var bu tip bir insanlar yahu . En yobaz dediğiniz ailelerin kızları bile daha esnek bir adamla evlenip kurtulmaya çalışırken siz bile bile lades mi diyeceksiniz? Hadi kendinize zerre acımanız yok ailenize bağre acıyın

Boyle biriyle evlilik mi dusunuyorsun? Ayrilmak daha mi zor, omur boyu yurumeyecek bu evliligi yurutmekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…