Boyle bir ilişki/evlilik olabilir mi?

Geriye sadece şu soruyu sormak aklıma geliyor, neden hala bu adamla birliktesiniz? Seviyorum falan da demeyin rica ederim. Adam en başta sadakatsiz, var mı ötesi. Saydığınız şeyler de sanki böyle ondan ayrılmanız için sebep listesi gibi. Aklınız varsa bugün ayrılırsınız.

Bu kadar farklılık varken neden evliliği dusinesinki ayrıca bu kadar kotuleyip sonra doğu kültürü gibi demenn hiç hoş olmamis .

Demek maaşlar beyefendide toplanacak ve siz de harçlık alacaksınız.

Demek denize girmeniz, bikini ve mayo giymeniz yasak.

Hmm...

Bence evlemeyin ama yine de siz bilirsiniz.

Eski konularınızı bilmiyorum okumadım sadece bu konunuza yorum yapıyorum. “Siz bu adamla tam olarak hangi sebeple evlenmek istiyorsunuz?”

Bende şunu merak ediyorum; hiçbir seçenek size uymuyorken, siz nasıl seviyorsunuz? Sadakatsizlikte var diye belirtmişsiniz birde. Kendi hayatlarınız sizler için çok normal ama birlikte imkansız. Yıllarınızı harcamaksa amaç, buyrun evlenin.

Zaten kafanızda mümkün olmadığı belli.Hiç artı bir noktasını yazmamışsınız. Bir de erkek arkadaşınız en azından baştan belli etmiş kabul edip ilerde sorun çıkarmayın diye siz de belli edim kendinizi sonra neden böyle demezsiniz. kendi kriterlerinizde birini bulursunuz.

O bambaşka bir kültüre alışmış siz bambaşka. Neden siz sevgilinize uyum sağlıyorsunuz ki o size uyum sağlasın. Onun sizden istediklerini kabul etmeyin, siz ona kabul ettirin. Bir kez kabul etmeye başlarsanız kaçınılmaz son olur.O kendini törpülesin. Siz kendinizi hiç bir aşk,sevgi için köreltmeyin. Köklü bir değişim olmazsa sevgiliniz de bu işin sonu yok, evlenmeden bu kadar sorun,evlenince 5'e 10'a 15'e falan katlanıyor çünkü.

Ayrilmak icin neler bekliyorsun hala. Tamamen dunya gorusunuz zit. Hicbir ortak nokta yok gibi. Yazik etme kendine

Iliski veya evlilik mumkun olmaz. Deveye hendek atlatmak daha kolay olur hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…