Boyle bir ilişki/evlilik olabilir mi?

Egeli ama doğulu gibi kültürü var ne demek yahu. Kendi bölgenizde ne kadar ipe sapa gelmez, hoşunuza gitmeyen şey var atın dogunun doğulunun üstüne. Görende diyecek Egeliler , Türkiye'nin batısı bir Norveç falan :)) abartmayın yani aşağı yukarı ülkenin hali belli, az çok herkes birbirine benziyor. Nişanlım Egeli onda da hikaye aynı " Egeliler söyle güzel böyle güzel" ee bütün kötü egeli örnekleri sayıyorsun " onlar gerçek egeli değil":))) . Konu açılmışken el öptürme adetinden vazgeçin Egeliler:)) hayatımda bu kadar el öptürmeyi seven başka yer insanı görmedim.

Dünya görüşleriniz tamamen ayrı, zaten bu ilişkiye nasıl başladınız ki?
Üslubunuz da sanki karşı tarafı biraz küçümser gibi, irrite edici. Sevgiye dair bir şey de yok, bu ilişkiyi - evliliği nasıl sürdürmeyi düşünüyorsunuz?

Canım karar senin ama hiç hoşuma gitmedi özellikleri

banım açılmış yorumları hazmedemeyen insanlar yüzünden durmadan banlanıyorum ama pes etmek yok ha ha devam yorumlara

Genelde sevgililik döneminde küçük gibi görünen sorunlar olur ve bunlar ilerleyen zamanda büyür. Ama senin şimdiden hepsi ciddi sorunlar. Muhtemelen zamanla daha katlanılmaz olacak. Aşk sevgi bir yere kadar.

Yorum yapıyorum,tak sepeti koluna,haydi kendi yoluna
Bu kadar gömdüğün adamı biz evlen desek koca yapacaksan kendine,vay senin haline,bırak ta adam kendine değer verenle evlensin

Dikkatimi çekti; "egeli güya ama daha dogu kulturu gibi" demeseydiniz keşke. Ege'liyse Ege kültürü ya da alt kültürlerinden biridir o. Doğu'yla ilgisi yok ki. Bağnazlık, şiddet, geleneksellik gibi kavramları anlatırken daha somut olsun diye Doğu benzetmesi yapılmasını doğru bulmuyorum.
Konunun geneli içinse, anlattığınız gibiyse yürümez. Kültürel uçurum, değer yargıları, ilgiler, yaşam tarzları arasındaki yarık öyle derin ki birlikte mutlu olamazsınız. Sevgiliniz de bunu fark etmiş olmalı ki kartlarını açık oynamış. Siz ayrılmak istiyorsunız da o bırakmıyor gibi bir durum yok anladığım kadarıyla. Bu kadar ön koşul ileri sürdüğüne göre o da sizin tarzınızdan memnun değil ve ipe un seriyor gibi geldi bana. Evlendikten sonra hiç hesapta olmayan problemler krize dönüşebiliyor. Yol yakınken ayrılın, elbette üzülür ama sonra şükredersiniz.

Siz vazgeçmemek için çaba arıyorsunuz Gibi geldi bana ... Bile bile ateşe yuruyorsunuz .. Adamın elle tutulur bi yanı yok.. Bu arada mesleğinizi çok merak ettim

Üşenmedim konularınızı okudum,ve tekrar yine anladım ki bu hayatta en büyük kötülüğü insan sadece kendi kendisine yapabiliyor,başka hiç kimse değil aslında..Salim kafayla oturup şu açtığınız konuları okumanızı ve yaşadıklarınızı tekrar düşünmenizi rica edeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…