- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
- Konu Sahibi porfiromonas
-
pff baktım eski konusuna şimdi.
adam eski sevgilisini seviyormuş hala..
bir lokma gurur diyorum
Asıl önemli olan ayrıntıdırDigerleri önemsiz ayrınti esas soru ve kaygı 2. Paragraf bir daha anlatmam bak
evlen bunla, kaçırma. başkasının başı yanacağına senin yansın madem razısın.
Ben de diyorum ki simdiki durumumdan çıkarak genel anlamda fikir istiyorum çünkü her yaşanılan bir derstir bi sebeple başımıza gelmiştir işte bundan sonraki hayatım için her yönünü irdelemek istiyorum umarım anlamıssınızdırkonunun tamamını okudum da anlamadığım kısım burada açılan konular bir derdi, bir problemi çözmeye yönelik oluyor. siz ya adamı affettiniz bu konularla alakalı fikir istiyorsunuz ya da affetmediniz afaki bir problem yumağıyla ilgili insanlardan zamanlarını ayırıp yorum yazmalarını istiyorsunuz. biz de diyoruz ki yani bu maddelere gelene kadar ortada çok çok daha büyük bir sorun var...
Ben de diyorum ki simdiki durumumdan çıkarak genel anlamda fikir istiyorum çünkü her yaşanılan bir derstir bi sebeple başımıza gelmiştir işte bundan sonraki hayatım için her yönünü irdelemek istiyorum umarım anlamıssınızdır
Konuyu yazan arkadaşın eğitim durumuna baktım çünkü mesleğini merak ettim ama şaşkınlığım bir o kadar arttı....Eminim burada bir başkası bu konuyu açsa, konu sahibinin bizden bir eksik yazmayacağına eminim...İşte işin içinde duygular olunca her şey boş ufak ayrıntı gibi kalıyor......Asıl önemli olan ayrıntıdır
Hadi ayrıntıyı geçelim
Ne zaman aşk sevgi tutku evlilik için yeterli oldu
Hele karşımızda modern külütürlü biri varsa anlatmaya gerek varmı?
Birde tesbih misali sıralamış envaye çeşit güzel özelliklerini:)))
Aynı meslekSizin mesleğiniz ne ?
Bence sadece doktor olmasi size cazip gelmiş
Kızlar önceki konuları biliyorsunuz, sevgilimin sadakatsizlik meseleleri.
gerekirse biraz fazla oder 10 tl ye bi corap alırım oysa o gidip ucuzcudan kanserojen mi degil mi umursamadan 10 tl ye 10 çorap alır ve bunu akıllıca sayar ve bana laf eder
gezmeyi hic sevmez evden cıkmaz/ ben bayılırım gezmek icin ikna edene kadar bi suru tatrısırız onu da burnumdan getirir
Yazdıklarınızı okuyor musunuz siz?o benim kıyafetlerime kısıtlama getiriyor/ denize girmemi bile istemiyor baskasının seni öyle gormesine izin veremem diyor
İlerde nasıl tatil yapcaz diyince yapmicaz yada otelin kapalı havuzuna gircez diyo ki ben sörfle ilgileniyorum onu bile istemiyo
Yani aklın yolu bir .. bırakın .. böyle bir insan doktor değil allamei cihan olsa işim olmaz ..Aynı meslek
Direk 2. paragrafa cevap verdiğin için teşekkürler,zeki kadınsın vesselam:)Tam evlenilecek erkek
Aynı meslekteniz ben kıdemlisiyim hatta burda ustunde durmak istedigim sey kisi degil durum GENEL olarakYazdıklarınızı okuyor musunuz siz?
Bu alıntılardan herhangi 1(bir) tanesi olsa belki çok seviyorsanız yapabilirsiniz derdim. Ama bu kadarı da olmaz. neden hala bu adamla berabersiniz, neden evlenmeyi düşünüyorsunuz? Doktor olması bu kadar mı cezbediyor sizi de bütün bunları görmezden gelebiliyorsunuz? Amacınız evlendikten sonra zengin olmaksa ailesine en az 2000 göndererek zengin olamazsınız. Ben neden berabersiniz onu öğrenmek istiyorum. Keşke onlardan da bahsetseydiniz
Ben böylelerinin acıyı zorluğu sevdiğini düşünüyorumKonuyu yazan arkadaşın eğitim durumuna baktım çünkü mesleğini merak ettim ama şaşkınlığım bir o kadar arttı....Eminim burada bir başkası bu konuyu açsa, konu sahibinin bizden bir eksik yazmayacağına eminim...İşte işin içinde duygular olunca her şey boş ufak ayrıntı gibi kalıyor......
Zoru seviyor diyorsun,bilmem insanın hayatı söz konusuyken arabeske bağlamaya hiç gerek yok...Ben böylelerinin acıyı zorluğu sevdiğini düşünüyorum
İlaki biliyordur
Direk 2. paragrafa cevap verdiğin için teşekkürler,zeki kadınsın vesselam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?