Boyle bir ilişki/evlilik olabilir mi?

Digerleri önemsiz ayrınti esas soru ve kaygı 2. Paragraf bir daha anlatmam bak
Asıl önemli olan ayrıntıdır
Hadi ayrıntıyı geçelim
Ne zaman aşk sevgi tutku evlilik için yeterli oldu
Hele karşımızda modern külütürlü biri varsa anlatmaya gerek varmı?
Birde tesbih misali sıralamış envaye çeşit güzel özelliklerini:)))

Her bir madde evlenmemek için yeterli aslında,sadece anneci olması bile kafi. Cıks evlenilmez bu adamla. Adamın sadece dr olması cazip sanırım geri kalan boş

Ben de diyorum ki simdiki durumumdan çıkarak genel anlamda fikir istiyorum çünkü her yaşanılan bir derstir bi sebeple başımıza gelmiştir işte bundan sonraki hayatım için her yönünü irdelemek istiyorum umarım anlamıssınızdır

bundan sonraki ?
adamdan ayrıldın mı ki?

“Sadakatsizlik meseleleri” yazdığını okuduktan sonra geri kalanları okumaya gerek duymadım. Evlenme. Değişmez, düzelmez. Kendine saygı duy. Sana saygı duymayan birini ilk sadakatsizliğinde yapman gerekirdik gerçi ama hayatından çıkar.

Ay merak ettim nedir diye tamamını şimdi okudum ma okumaz olaydım. Sakın bu adamla evlenipte sonra tekrar buraya konu açma. Bile bile lades bu. İyi tek bi özelliği yok. Vallahi kaç kurtul.

Konuyu yazan arkadaşın eğitim durumuna baktım çünkü mesleğini merak ettim ama şaşkınlığım bir o kadar arttı....Eminim burada bir başkası bu konuyu açsa, konu sahibinin bizden bir eksik yazmayacağına eminim...İşte işin içinde duygular olunca her şey boş ufak ayrıntı gibi kalıyor......

Kızlar önceki konuları biliyorsunuz, sevgilimin sadakatsizlik meseleleri.

gerekirse biraz fazla oder 10 tl ye bi corap alırım oysa o gidip ucuzcudan kanserojen mi degil mi umursamadan 10 tl ye 10 çorap alır ve bunu akıllıca sayar ve bana laf eder

gezmeyi hic sevmez evden cıkmaz/ ben bayılırım gezmek icin ikna edene kadar bi suru tatrısırız onu da burnumdan getirir

Yazdıklarınızı okuyor musunuz siz?
Bu alıntılardan herhangi 1(bir) tanesi olsa belki çok seviyorsanız yapabilirsiniz derdim. Ama bu kadarı da olmaz. neden hala bu adamla berabersiniz, neden evlenmeyi düşünüyorsunuz? Doktor olması bu kadar mı cezbediyor sizi de bütün bunları görmezden gelebiliyorsunuz? Amacınız evlendikten sonra zengin olmaksa ailesine en az 2000 göndererek zengin olamazsınız. Ben neden berabersiniz onu öğrenmek istiyorum. Keşke onlardan da bahsetseydiniz

Aynı meslekteniz ben kıdemlisiyim hatta burda ustunde durmak istedigim sey kisi degil durum GENEL olarak

Ben böylelerinin acıyı zorluğu sevdiğini düşünüyorum
İlaki biliyordur

Ben böylelerinin acıyı zorluğu sevdiğini düşünüyorum
İlaki biliyordur
Zoru seviyor diyorsun,bilmem insanın hayatı söz konusuyken arabeske bağlamaya hiç gerek yok...
Ben açılan damardaki kana bakamam konu sahibi arkadaşım doktor daha ne kadar zor olsun hayatı ki?

Direk 2. paragrafa cevap verdiğin için teşekkürler,zeki kadınsın vesselam:)

Çok basit farklılıklar bunlar ne olacak ki yani Calender?
Beslenme dediğin nedir ki, bak gör 3 kere yesin 4.ye bu at eti bi harika dostum der aşılmayacak bi fark değil.
Aile farkı desen ondan kolay ne var, kendisi olduğu gibi annesinin tarzını kopyalar ona göre davranır, tamam sorun aşıldı.
Adamcağız belli ki tutumlu bir kardeşimiz, maaşlar onda duracak, gidip başkasıyla yiyecek değil ya? Tamam aldatmış ama belli ki şeytana uymuş, bir daha yapmaz. Bir daha yapsa da 3.ye yapmaz, erkekler böyle böyle akıllanır, aşk her şeyi affeder, engel de tanımaz.

Anneciyse ne olmuş? Aileye düşkün adam belli ki, gezesi de yokmuş, televizyonda zaten gezi programları dolu açar izlerler gezmiş kadar olurlar. Denize girmeye izin yoksa leğene de mi yok arkadaşım?
Her türlü olur.
Evlensin.
Başkası yanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…