Boyle bir ilişki/evlilik olabilir mi?

Yani bu kadar olumsuz ve zıtlıklara rağmen yorum istemek bile boş.üzülürsün ve üzersin evlenince olaylar tamamen zorlaşıyor

Oncelıkle Doğu kültürü diyerek irdeleyemezsin . Dindar olan insana da yobaz diyemezsin. Bence sen kendi yaşam tarzına uymadıgı için kötüleme yolunu secmıssın

Kabul etmesinler daha iyi iste gorusmezsiniz miss
keşke o kadar kolay olsa. aile yapıları birbirine çok bağlı ve oturduğumuz semt küçük burda dükkanlarımız falan var sürekli saklanarak yaşıyorum. herkes dedikodumu yapıyor. kaç defa tartıştım eşimle ama nafile boşuna konuşuyoruz mecbur katlanıcam şimdi..

Bu adamın kız kardesini de sevmedim ben kızın kendi abisine saygısı yok daha surekli adamın maillerini bilgisayarını telefonunu whatsapını kurcalıyo

İhtiyaçları olunca tabiki yollamanız gerek sonuçta annedir atılmaz fakat bununki biraz abartı sonuçta sizde bir aile kuracaksınız veya kurmuşsunuz kendi yatırımınızı yapın

Valla evlilikte bu sorunlar çok ama çok önemli, Tatil bile başlı başına bir sorun, kaçın kurtarın kendinizi.

Aşıkken bile bunlar senin için problemse biraz öngörülü davranıp gerekeni yapman gerekiyor.Bu kemikleşmiş davranışlar asla değişmez...

Seni cezbeden tarafı neyse emin ol evlenip sorunlar başladıktan sonra hiç gözüne gözükmeyecek.ayrıca ister modern olsun ister dindar. aileler arasında kültür denkliği olması gerek.

Maddelerden onceki acıklamanın ikinci paragrafını okuyunuz lutfen
niye kabullenmek istemiyorsunuz? adam sadakatsizmiş işte, bu sıraladığınız maddelerin de hiçbir olumlu yanı, oluru yok. ne yazmamızı istiyorsunuz bunlar önemli değil, evlenin mi? evlenin madem bulamazsınız bir daha böylesini.

Bu adam resmen kadın düşmanı... Senin kazancına el koyup ailesine para göndermesi nedir yaa... Seni aldatmış ama mayona mi karisicagim diyor utanmadan... Yaa bu adam hakkında konu açmamış olun ve topuklayin kendi iyiliğiniz için...bence bu adamların nesli tukensin artık...

Bir evlilikte olmaması gereken her şeyi yazmışsınız.

Aşkım her ay para göndermeye uğraşma ya benim maaş kartımı direk annemlere veririz deseydin Soz meclisten dışarı ama hani eşek varya burada ben yiyemedim al sen ge diyecek deseydiniz. Bırakın ya bu adamı ve şu konuda haklisiniz saçama sapan yorum yapanlar sırf yorum yapmak için gelenler boşverin dine göre yaşamak başka birşey dini alet edip yobaz olmak başka birşey

Allah aşkına sadakatsizlik zaten başlı başına bir sebepken şu maddelerle kombine edilmiş bir çiftin mutlu bir sonu var mı sizce? Olabilir mi?

Ayrılın acınızı çekin paşa paşa ama şu kangren olmuş cıvık ilişkiden kurtulun.

Konuya yorum yapacaktım sizin nicki görünce vazgeçtim:) gideyim de biraz friends izleyim bu uye zaten yazılanları dinlemiyor daha önce de konu açmıştı.

Ay bu ne içim daraldi.Böyle koca düşman başına Dr olsa ne yazar tövbeler tövbesi kaç kurtul yol yakınken.Şimdi cok sevsen de ilerde nefret edersin o anlattiklarini gordukce vr yasadikca ..Akla kara gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…