Boyle bir ilişki/evlilik olabilir mi?

Her kelimesine katılıyorum

Zoru seviyor diyorsun,bilmem insanın hayatı söz konusuyken arabeske bağlamaya hiç gerek yok...
Ben açılan damardaki kana bakamam konu sahibi arkadaşım doktor daha ne kadar zor olsun hayatı ki?
Doktorum ben bu acıya acı mı derim
Ver hayat bana acıları diyerek arabeske bağlıyordur belki bilemedim:))))

Aynı meslekteniz ben kıdemlisiyim hatta burda ustunde durmak istedigim sey kisi degil durum GENEL olarak
Aynı meslekten olmanız karşınızdakinin doktor olmasından etkilenmenizi engellemez. Genel olarak sosyal problemlerin genelgeçer çözümleri yoktur. Her problem, her insan ve her ilişki kendine özeldir. Bu durumların hepsini yaşayan ama beraber olmak için kat kat fazla sebebi olan bir çift gayet mutlu yaşayabilir. Sadakatsizlik konusunu saymıyorum gerçi o konuda bile ilişkilerini tamir edip devam edebilen çiftler oluyor. Ha ben yapamam veya çoğu insan yapamaz o ayrı. Önemli olan şey kişiler.

Konuyu bir kişiden yola çıkarak ama ona endekslemeyerek açtım anlayan arkadaşlar gayet guzel yorum yapmış teşekkür ederim
Dalga geçenlere de bilerek cevap vermiyorum

Üffff şahane dagmat adayı şahane kriterlere sahip. Kaçırma kaçırma evlen bu seni çook mutlu eder:)

Sevgiliniz için sadakatsiz yazdığınıza göre sizi aldatıyor ve siz başka sorunlarınızın daha önemli olduğunu düşünüyorsunuz kusura bakmayın da aldatılıyorsanız ve asıl sorunun bu olduğunu göremiyorsanız doğu batı olaylarını bir daha bir gözden geçirin bence .

olmaz bu iş kaçın hemen

Canım benim durumumda seninkine benzer... bende 1 yıl önce sevdiğim insanla evlendim bizim ailelerimizde tam zıtlar öyle böyle değil tıpkı seninkiler gibi. eşimden çok memnunum çok iyi anlaşıyoruz elimi soğuk sudan sıcak suya sokmaz. annesi babasıda değil onlarda aydın insanlar ama oturduğumuz yerde akrabaları ve büyük amcası oturuyor herkes ondan korkar aşırı dincidir bütün gelinlerini zorla kapattı bana da karışıyor sonuçta kapanmak allah için ve içinden gelerek yapman gereken bişey ben sokağa çıkmaya korkuyorum beni açık görücek diye. gezmeye gitmemize bile karışıyolar eşimle cafeye gittiğimizde bile birsürü laf yaptılar. görümceme gitmeye bile korkuyorum çok gitme diyolar kızıyolar. hatta evlenirken eşyalarımı bile amcası seçti en ucuzlarından ve eski modellerden. taksitini biz ödüyoruz tabi içimiz yanıyo öderken.. gerçekten insan bir kişiyle değil bütün aileyle evleniyor bunu çok iyi düşünmek lazım.

Vermezlerse kacacak öyle duruyo ..Delisin sen Gangsta .

Bu maddelerle mutlu bir evlilik olmayacağı ortada..

Bütün olamayacağınız bir adamla evlilik yoluna girmeyin.

Yarıya kadar okudum. Kaç canını kurtar

Mutlu musunuz

Sakın sakın evlenmek gibi bir hata yapmayın asla.
Maaşlar bende toplanacak ne demek ya? Böyle zihniyette bi adamla olmaz .
Hayat standardı olarak uygun ucuz şeyler alınabilir ama herşeyde de ucuza kaçılmaz.
Bugün bunun hesabını yapan yarın bebeğe ucuz bez alır, ucuz mama alır.
Devam ediyorum,
Ailesine her ay 2000 tl gönderecekmiş size sormuş mu?
Evlilik tek başına karar vermek değil herşeyin orta yolunu bulmaktır. Ben böyle yaparım şöyle yaparım diyen bi adamın düşüncesi evlendikten sonra da değişmez. Böyle biriyle ömür geçmez....

eşimle mutluyum ama sadece evin içinde mtluyum. ailesi yüzünden sürekli tartışma yaşıyoruz dışarıya çıktığımız zman. biz anlaşarak evlenmemize rağren uyumsuzluk yüzünden hiçbir konuda anlaşma yaşayamadık. ailesi beni kendilerine göre şekillendirmeye çalışıyorlar. yoksa kabul etmeyeceklerini söylüyorlar. insan ha diyincede değişemiyor

Kabul etmesinler daha iyi iste gorusmezsiniz miss

Okudukça daraldım , bu nasıl bişey? Sormanız bile hata bunca şeyi görmenize , farkında olmanıza rağmen hala soruyor musunuz? Huzursuzluk şimdiden belli.Aldığınız çoraba laf eden insan çorap yahu çorap...Ay neyse.Olmaz diyorum.Olursa da Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…