• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir ilişki mantıklı mı ? LÜTFEN yardımlarınızı bekliyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mahonun iliğini kurutmuşlar. Konuda en çok mahoya acıdım ben. Biri seks oyuncağı yapmış adamı, öteki sevmeden kullanmış ırzına göz dikmiş. Canım maho.

Maho vazektomi yaptırmaya karar vermiş, kendini kısırlaştırtacakmış ki artık bir daha kandırılmasın. Çok büyük dersler almış bu olaydan ve kadınlara güveni sarsılmış. Hatta bi keresinde üzüntüden gitmiş kan davalılarının önüne atlamış "Beni vurun" diye, kan davalıları da topuğuna sıkmış, bu mahallede gezersen bir dahakine kçını 12den vururuz bir hafta bulanık mçarsın demişler.

Olmaz tabi aşiret kuralıdır o 🤦‍♀️
Pfff bu aşiret de hep adamı kullandirip yıpratıyor, ondan sonra son kullanma tarihi dolmadan servise gönder dur adamı işin yoksa yeni gibi olsun diye bekle. Acaba servisten yedek adam gönderiyorlar mı eskisi tamir olana kadar?

Maho vazektomi yaptırmaya karar vermiş, kendini kısırlaştırtacakmış ki artık bir daha kandırılmasın. Çok büyük dersler almış bu olaydan ve kadınlara güveni sarsılmış. Gitmiş kan davalılarının önüne atlamış "Beni vurun" diye, kan davalıları da topuğuna sıkmış bu mahallede gezersen bir dahakine kçını 12den vururuz bir hafta bulanık mçarsın demişler.
O olay eski ya geçen senenin olayı. Mahonun anası zorlamış onu vazektomiye ki konu sahibesi de kullanmasın.

Maho vazektomi yaptırmaya karar vermiş, kendini kısırlaştırtacakmış ki artık bir daha kandırılmasın. Çok büyük dersler almış bu olaydan ve kadınlara güveni sarsılmış. Hatta bi keresinde üzüntüden gitmiş kan davalılarının önüne atlamış "Beni vurun" diye, kan davalıları da topuğuna sıkmış, bu mahallede gezersen bir dahakine kçını 12den vururuz bir hafta bulanık mçarsın demişler.

Peki Kevser mahonun karısının karşısına geçip "sen çemile?" dedikten sonra mı kadın şizofren olmuş? Pıçahlan saldırmış mı Kevsere?

Pfff bu aşiret de hep adamı kullandirip yıpratıyor, ondan sonra son kullanma tarihi dolmadan servise gönder dur adamı işin yoksa yeni gibi olsun diye bekle. Acaba servisten yedek adam gönderiyorlar mı eskisi tamir olana kadar?
Hiç bir fikrim yok servise sormak lazım çok sükür benimki daha bozulmadı bilmiyorum 🤔

Peki Kevser mahonun karısının karşısına geçip "sen çemile?" dedikten sonra mı kadın şizofren olmuş? Pıçahlan saldırmış mı Kevsere?

Hayır Maho, Kevseri işaret ederek "O senin yengen, yengen" demiş ve gevrekçe gülmüş. Dişindeki maydanozu görünce de sinir krizi geçirmiş kadın ve yumruğunu ısırarak müştemilattaki yatağa kederle atlamış.

Hayır Maho, Kevseri işaret ederek "O senin yengen, yengen" demiş ve gevrekçe gülmüş. Dişindeki maydanozu görünce de sinir krizi geçirmiş kadın ve yumruğunu ısırarak müştemilattaki yatağa kederle atlamış.
Ya o kayınvalidesi göz belertince odasına koşup yatağa atlayıp aglayor numarası yapmamış mıydı. Sonra da mahoya seviyore dediydi diye biliyorum.

Sonra hep birlikte sülale için konusuz film mi çekmişler? Hukuk da dahil olmuş mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X