- 25 Temmuz 2013
- 13.190
- 53.724
- 798
- Konu Sahibi kevsertuncer
Akrabalara iciriyormus.Sülalesi nasıl şahitmiş, kadın doğum kontrol hapını içerken haber mi veriyormuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akrabalara iciriyormus.Sülalesi nasıl şahitmiş, kadın doğum kontrol hapını içerken haber mi veriyormuş![]()
Mahonun iliğini kurutmuşlar. Konuda en çok mahoya acıdım ben. Biri seks oyuncağı yapmış adamı, öteki sevmeden kullanmış ırzına göz dikmiş. Canım maho.
Konu uçmuş @Mune
Pfff bu aşiret de hep adamı kullandirip yıpratıyor, ondan sonra son kullanma tarihi dolmadan servise gönder dur adamı işin yoksa yeni gibi olsun diye bekle. Acaba servisten yedek adam gönderiyorlar mı eskisi tamir olana kadar?Olmaz tabi aşiret kuralıdır o![]()
O olay eski ya geçen senenin olayı. Mahonun anası zorlamış onu vazektomiye ki konu sahibesi de kullanmasın.Maho vazektomi yaptırmaya karar vermiş, kendini kısırlaştırtacakmış ki artık bir daha kandırılmasın. Çok büyük dersler almış bu olaydan ve kadınlara güveni sarsılmış. Gitmiş kan davalılarının önüne atlamış "Beni vurun" diye, kan davalıları da topuğuna sıkmış bu mahallede gezersen bir dahakine kçını 12den vururuz bir hafta bulanık mçarsın demişler.
Heh öğretmenim bugün ödevlere bakmayacak mısınız arkadaşımız da geldi.
Maho vazektomi yaptırmaya karar vermiş, kendini kısırlaştırtacakmış ki artık bir daha kandırılmasın. Çok büyük dersler almış bu olaydan ve kadınlara güveni sarsılmış. Hatta bi keresinde üzüntüden gitmiş kan davalılarının önüne atlamış "Beni vurun" diye, kan davalıları da topuğuna sıkmış, bu mahallede gezersen bir dahakine kçını 12den vururuz bir hafta bulanık mçarsın demişler.
Hiç bir fikrim yok servise sormak lazım çok sükür benimki daha bozulmadı bilmiyorumPfff bu aşiret de hep adamı kullandirip yıpratıyor, ondan sonra son kullanma tarihi dolmadan servise gönder dur adamı işin yoksa yeni gibi olsun diye bekle. Acaba servisten yedek adam gönderiyorlar mı eskisi tamir olana kadar?
şimdi ispikçi oldum demi :/ ama ben sadece konuyu merak etmiştim
Yorulmayın siz dedim gayet iyi gidiyordunjz. Direk konuyu getiriyor ya ondan şey ettim ahahahHe anlatsın diye muneyi etiketledin yani? Biz anlatırdık ajsjsjsj.
Aşirete de danışmak lazım, konu sahibi bu konuya açıklık getirmeden evlenmesin bence.Hiç bir fikrim yok servise sormak lazım çok sükür benimki daha bozulmadı bilmiyorum![]()
Senin banın bitti tabi bu da banlansın demişimdi ispikçi oldum demi :/ ama ben sadece konuyu merak etmiştim
Bence de aşiretten habersiz çocuk bile yapılmaz haklısınAşirete de danışmak lazım, konu sahibi bu konuya açıklık getirmeden evlenmesin bence.
Peki Kevser mahonun karısının karşısına geçip "sen çemile?" dedikten sonra mı kadın şizofren olmuş? Pıçahlan saldırmış mı Kevsere?
Mapusluk zor.Senin banın bitti tabi bu da banlansın demisenden önce ben ispikledim geç kaldın maalesef
![]()
neyi yazdınız anlamadımYazdım arkadasım var mesajlarda
Cevap yazmışsınız ama ne demek istediğinizi anlamadım ben :)
Ya o kayınvalidesi göz belertince odasına koşup yatağa atlayıp aglayor numarası yapmamış mıydı. Sonra da mahoya seviyore dediydi diye biliyorum.Hayır Maho, Kevseri işaret ederek "O senin yengen, yengen" demiş ve gevrekçe gülmüş. Dişindeki maydanozu görünce de sinir krizi geçirmiş kadın ve yumruğunu ısırarak müştemilattaki yatağa kederle atlamış.
Hayır Maho, Kevseri işaret ederek "O senin yengen, yengen" demiş ve gevrekçe gülmüş. Dişindeki maydanozu görünce de sinir krizi geçirmiş kadın ve yumruğunu ısırarak müştemilattaki yatağa kederle atlamış.