• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir ilişki mantıklı mı ? LÜTFEN yardımlarınızı bekliyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra hep birlikte sülale için konusuz film mi çekmişler? Hukuk da dahil olmuş mu?
Hukuk kamerayı ayarliyormus. Görüntü yönetmeni sülalenin tepesinden bakarkeeeen gökten dört çocuk düşmüş. Biri mahonun başına, biri karısının, biri anasının biri de kevserin. Dört etti mi? Sulaleyi çağırır mısınız bir saysın lütfen, bununla da biz uğraşmayalım yani koca aşiret duruken.

Konu sahibi konusunu silmiş okuyamadım ama fazla değil iki üç yorum okuduktan sonra yazıyorum: Sen aklını peynir ekmekle yemişsin. Acil bir psikiyatri uzmanına görünmelisin net. Normal değilsin. Yapma.

Konu sahibi konusunu silmiş okuyamadım ama fazla değil iki üç yorum okuduktan sonra yazıyorum: Sen aklını peynir ekmekle yemişsin. Acil bir psikiyatri uzmanına görünmelisin net. Normal değilsin. Yapma.
Evde peynir yokmuş o ara. Ekmeği boş yemeyim diye katık etmiş işte, halden anlayin siz de biraz lütfen.

Hukuk kamerayı ayarliyormus. Görüntü yönetmeni sülalenin tepesinden bakarkeeeen gökten dört çocuk düşmüş. Biri mahonun başına, biri karısının, biri anasının biri de kevserin. Dört etti mi? Sulaleyi çağırır mısınız bir saysın lütfen, bununla da biz uğraşmayalım yani koca aşiret duruken.

Yeryüzüne inen ilk maho tanesi pipili mi acaba? Pipili olsa aşiret ilk kadına sahip çıkardı. Bir sürü pipili doğurmuş deli diye atmazlar onu.

Hanımefendi pardon da bilmesem tanımasam neden yargı dağıtayım? Fikriniz yoksa zikrinizde olmasın rica ediyorum. Ruh sağlığı yerinde değili ben yapıştırmadım üzerine , Hukuk , Psikiyatri tasdikledi bu durumu. Kadın psikolojik olarak şizofreni seviyesinde, çocuklarını istemiyor. Görmek de istemiyor. Bu konuda emin olduğumu söylemek isterim ona göre önerilerde bulunun lütfen. Ha 4 çocuk nasıl oldu derseniz ? Kadın her defasında korunuyorum diyerek itelemiş. Bunu sevgilimin, tüm sülalesinden öğrendim. Hepsi bir yalan söylemez herhalde adamı 3 yıldır tanıyorum neredeyse ? Biraz yargısız infaz yerine size mantık diliyorum. Can sıkıntısından insanlara sarmak için hazırda konu beklememenizi önerebilirim mesela. Sevgiler. :)

Sevgilinizin eşinin ruh sağlığını konuşacağınıza önce bir kendi ruh sağlığınızamı baktırsanız acaba ? Bence hakiki şizofreni seviyesinde olan sizsiniz.

Konuyu basta bıraktım ya ruh hastası kadını gormedım.
Zaten bu leş adamların karıları ya ruh hastası ya aldatıyor bunları ya da altınları calıyorlar.
Kı ruh hastalığı en basında fark edilir ve dersin ki kadın ruh hastası, cocuk yapmayım bundan sonunu goremıyorum.

Konuda bitane ruh hastası var, dort cocuk yaptıgı eskı karısına ruh hastası dıyıp korunmayan adam o da.
Konuyu kaldırmış mi acaba göremedim

Enteresan bir konu olmuş. Konu sahibine de üzüldüm burada hakaret duyan üyelere de üzüldüm. 19 sayfayı da okuyamadım tabi ama bu yıl tayin isteyip doğudan gideceksen zaten ayrılacaksınız tekrar adamla evlenip de doğuya eş durumuyla gelmezsin o da senin yanına gelmez çocuklarıyla annesiyle yaşıyor diyorsun. Kan davası da demişsin ayrılmak istedin diye sana zarar vermek istemez inşallah kafa yapısı olarak o tarza yakın olabilir çünkü. Hakkında hayırlısı olsun annelerinin sahip çıkmadığı 4 çocuğa şimdilik bir abla sevgisi ile yaklaşıp sahip çıkmak isteyebilirsin ama ileride ne olacağı belli olmaz evlenip çocuk dünyaya getirdiğinde durum altından kalkamayacağın bir hal alabilir ve bu esnada aşkın da çoktan bitmiş olacaktır bu kadar sorunla uğraşmaktan ailen de karşı çıkacaktır falan hep mücadele ile geçecektir muhtemel evliliğin. O yüzden artıları eksileri iyi değerlendirmelisin burda kızdıkların bile senin iyiliğin için yazmışlar aslında üslup hoşuna girmemişse bile.

Eğer sevgilinin eşi hukuk ve psikiyatri tarafından onaylı şizofrense acaba sevgilinin eşi sen olabilir misin? Böyle bir konu olamaz çünkü. Ben de aslında yoğum. Bir de demiş ki ilerde kaldırabilir miyim asdfadf e kaldırmışsın ya işte daha neyi kaldırcan
Aslında ölü olan Bruce Willismişe döndü ama bence öyle 🤷🏻‍♀️

E hadi tamam kadın hasta olabilir bu okey ama hasta birinden neden o kadar faydalanmak neden korunmamak? Korunmayı sadece kadına özel birşey sanmıyorsunuzdur umarım? Bebek dediğin şeyde tek ilişiyle olmuyor. Yani konuya nereden baksam elimde kalıyor. Madem bu kadar zor dönemdeler neden insanların hayatlarına girdin ve şimdi de çıkmak istiyorsun? Burda insanlara çemkirmekle olmuyor o iş. Kan davası olan adamla beraber yaşamakta iyi cesaret kim vurduya gitmeseniz bari

Bu sizin için geçerliyse dikkate alın yazıyı

.
Screenshot_20200506_053957.webp

E hadi tamam kadın hasta olabilir bu okey ama hasta birinden neden o kadar faydalanmak neden korunmamak? Korunmayı sadece kadına özel birşey sanmıyorsunuzdur umarım? Bebek dediğin şeyde tek ilişiyle olmuyor. Yani konuya nereden baksam elimde kalıyor. Madem bu kadar zor dönemdeler neden insanların hayatlarına girdin ve şimdi de çıkmak istiyorsun? Burda insanlara çemkirmekle olmuyor o iş. Kan davası olan adamla beraber yaşamakta iyi cesaret kim vurduya gitmeseniz bari
Bi de cocuklarını görmek istemeyen bi anne neden kocayı bosamak istemesin ki? Bu kadın bastan hastaysa dört cocugu neden yaptı adam, yok sonradan hastalandıysa demek ki konu sahibi hastalanınca onu da bırakacak. Bi de kadın hakkında dört cocuk iteledi yazmıs ne cirkin bir itham bu. Sanki kadın kocasına tecevüz edip itelemis gibi

Bi de cocuklarını görmek istemeyen bi anne neden kocayı bosamak istemesin ki? Bu kadın bastan hastaysa dört cocugu neden yaptı adam, yok sonradan hastalandıysa demek ki konu sahibi hastalanınca onu da bırakacak. Bi de kadın hakkında dört cocuk iteledi yazmıs ne cirkin bir itham bu. Sanki kadın kocasına tecevüz edip itelemis gibi
Aile planlamasının önemi ne diyeyim 🤷‍♀️ Umarım konu sahtedir ilk defa cidden fake olmasını istedim. Kkda artk şaşırmam diyorum şaşırıyorum 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X