Böyle bir ilişki mantıklı mı ? LÜTFEN yardımlarınızı bekliyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendine yazık edersin,insanın bi noktada kendi çocuğuna tahammülünün bittiği oluyor,annesi istemiyor sen bakacaksın hem de dört tane.

Evlenip siz de bir tane yapsanız oldu beş.Ayrıca zaman içinde dört çocuğunun olması ile evlenip birden gökten dört çocuk inmesi farklı şeyler.Alışman zor olur

Üstüne üstlük ailesi sorunlu kan davası man davası diyorsun nerden baksan tutarsızlık nerden baksan.....

Burda nefret kusan sizsiniz. Evli bi adamlasınız bosanmamıs iste size mi saygı duyayım yoksa dört cocugunun annesini ruh hastası diye yaftalayan o adama mı? Kadın düsmanı ben mi oluyorum bu durumda yoksa siz mi? Bi de berbat insan demişsin, gercekler berbattır ama gerçektir üzgünüm
Anlamak çok mu zor ? kadın psikiyatri raporlu. Neden kimse anlamak istemiyor, aklı selim insanlar zaten önerisini vermiş susmuş. Sizin gibiler kin kusuyor ancak. Bilip bilmeden hakka girmektir bu, ve bilmeden yargı dağıtanlarada hakkımı helal etmiyor, Allaha havale ediyorum. Bin pişman oldum, belki bir yol bir öneri alırım dedim, negatif doldum. Rahat uyuyabilirsiniz bugün de insan aşağıladınız. :)

Resmiyette boşanmaması ile birlikte olamamamın ne ilgisi var? Adam kadını bir kez görmedi bizim birlikteliğimizde. Resmiyette sorunlu bir dava, ben bu evliliğe dahil bile değilim ben yokken olan olmuş zaten. Ne hakkından bahsediyorsunuz?

Gayet acik ve kibarca yazdigimi dusunuyorum. Isinize gelmedi ise bu sizin sorununuz.

Ayrıca 4 çocuğu var. 36 yaşında. Ben 26 yaşındayım öğretmenim. Asla olmaz dediğim bir durumdu ama insan aşık olabiliyor işte sonra bir baktım buralara gelmişiz
Nasıl oralara kadar geliniyor aşırı merak ediyorum? Tanıştığında yaşını medeni durumunu çocuk durumunu sormadın mı? Gerçekten çok garip sonra bu yaşananlara ay benim kaderim asla dediğim şey başıma geldi vs vs diyorlar. Üstelik bu çocuklara sen bakacaksın 26 yaşında... Dünyada erkek kıtlığı yok ya kendin gibi genç bekar birini bul. Hayatını yaşa gez dünyayı gör. Ne diye elalemin çocuğuna hizmetçilik yapacaksın. Adam brat pit falan mı sal gitsin ağrımaz başını ağrıtma

Anlamak çok mu zor ? kadın psikiyatri raporlu. Neden kimse anlamak istemiyor, aklı selim insanlar zaten önerisini vermiş susmuş. Sizin gibiler kin kusuyor ancak. Bilip bilmeden hakka girmektir bu, ve bilmeden yargı dağıtanlarada hakkımı helal etmiyor, Allaha havale ediyorum. Bin pişman oldum, belki bir yol bir öneri alırım dedim, negatif doldum. Rahat uyuyabilirsiniz bugün de insan aşağıladınız. :)
Kimseyi aşağılamadım, okuduklarımı kendimce yorumluyorum. Ne yazdıysanız onu okudum, masum bir sey çıkaramadım. Eşim dostum olsaydınız daha farklı yorum yapardım. Aşkmış meşkmiş, sanki dünyada bekar adam kalmadı da.

Hemen ayrılın kendi yolunuza bakın 4 çocuk 1 sevgili insanlar kocasıyla gecinemiyor Allah aşkına anneciginin tabiki kalbine iner ama siz hayatınızı karartirsiniz ..

Psikiyatri raporlu birinden 4 çocuk yapmak istismardır öğretmen hanımcım.
Yatmasaymış. Adam 1 kanmış 2 kanmış, 3 kanmış e yok artık derler di mi?
Çocuk dediginiz de 1 kere sevişerek olmuyor.
Adam haddinden fazla kanmış.
Şimdi de hasta karısını ortada bırakmış
Çocukların iyiliği için diyeceğim ama çocuklarına annelik yada ablalık yapabilecek yasta bile değilsiniz.
Siz doğuda sıkılmışsınız.
Macera olmuş.
Beyefendi de kendinden 10 yaş küçük bir sevgili ile vakit geçirmiş.
Win-win durumu.
Çok düsünmeyin, ailenizi bahane ederek ayrılın

Siz ne berbat kalpli insanlarsınız be ? Ağzım açık okuyorum bu kadar mı cahil bu kadar mı negatif olabiliyorsunuz ? Metres nedir pardon resmiyette bitmemiş bir durum asla kadın varken ben olmadım. Sizin gibi insanlar bir de Anneler ve ya anne olacaklar. Vicdansız ve korkunçsunuz. Ben o çocuklara sırf çocuk diye anneleri sokağa attı diye sahip çıktım. Siz ne kötü kalplisiniz, sizin gibi bir kadının tekiydi işte. Düşünün. Bilmediğiniz konular hakkında kendi hayatınızdan örneklendirip kin kusmayın, yazık. Herkes sizin zihniyetinize sahip değil.
Burası kadınlar klübü burada herkes senin iyiliğin için konuşuyor,mizacı sert ya da mizah yaparak fikrini söyleyor diye kimse berbat kalpli vicdansız değil.
Eğer öyle olsaydı burda herkes sana kaçırma bu adamı evlen yazardı emin ol.Hayat senin hayatın biz bu siteden çıkınca belki iki üç gün hatırlarız bu konuyu o kadar..36 yaşında bu devirde kan davası olan sorunlu aileli dört çocuklu biriyle evlenip evlenmemenin hiçbirimizin hayatına bi getirisi götürüsü yok inan ki..Birdahaki sefere burda insanlara çemkirirken bunu da düşün olur mu?

Güzel dille yorum yapan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ama şunu bilin ki, ben yokken zaten aylardır ayrı yaşıyorlardı. Ha bir de kendi çocuğunu suda boğmaya çalışan bir anneyi de savunmayın bir zahmet. Her şey anlatılmıyor. Ben ondan bahsetmemek için ruh sağlığının iyi olmadığını söyleyip geçtim. İnsan bu kadar da sorgusuz sualsiz saldırmaz günahtır. Benim yaptığım hata ise hata. Ama kimsenin hakkına girmedim asla ve asla. Siz de benim hakkıma girmeyin. Yanlış konuşuyorsunuz. İnsanlara sormak gerek, anlamak gerek. Ben zaten üzmeden nasıl bitirebilirim diye sordum. Adam haketmese sürdürmezdim herhalde ilişkiyi ? insanlığa davet ediyorum.. ya da gelmeyin. İnsan insanın ayıbını örter, siz açıyorsunuz. ALLAH sizin şerrinizden korusun, yakınlarınıza sabır versin

4 çocuklu adamdan baska birini bulamadin mi
Adam bir de evli .Niye ruh hastasi olsun ayrica her gece karisinin yanindadir o adam sende çerez falansin heralde eglendiriyosun adami

Psikiyatri raporlu birinden 4 çocuk yapmak istismardır öğretmen hanımcım.
Yatmasaymış. Adam 1 kanmış 2 kanmış, 3 kanmış e yok artık derler di mi?
Çocuk dediginiz de 1 kere sevişerek olmuyor.
Adam haddinden fazla kanmış.
Şimdi de hasta karısını ortada bırakmış
Çocukların iyiliği için diyeceğim ama çocuklarına annelik yada ablalık yapabilecek yasta bile değilsiniz.
Siz doğuda sıkılmışsınız.
Macera olmuş.
Beyefendi de kendinden 10 yaş küçük bir sevgili ile vakit geçirmiş.
Win-win durumu.
Çok düsünmeyin, ailenizi bahane ederek ayrılın
Hanımefendi bu ne öfke ? tüm yazdıklarınız okey de bana neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz? Neyin üstünlüğünü taslıyorsunuz? Ya bu cehalet fazla. Cidden İnşallah anne falan değilsinizdir. Sizin gibilerden kaçıyorlar maalesef. Evde kalmaya devam....

4 çocuklu adamdan baska birini bulamadin mi
Adam bir de evli .Niye ruh hastasi olsun ayrica her gece karisinin yanindadir o adam sende çerez falansin heralde eglendiriyosun adami
Onlardan sen olursun:) bu neyin hasetliği? sizin gibiler daha çok çeker. siz kadın mısınız be bu ne iğrenç sözler bu ne rezillik sizin gibi insanlar ölse 1 gram üzülmem. Dünyada zararsınız fesat,kapkara,rezil insanlar.

Kadını el birliğiyle delirtmişlerdir de ondan bozulmuştur ruh sağlığı. Dört çocuk yapana kadar fark edememiş mi yani karısını? Lafı güzaf... Siz de evlenin gitsin, anneciğinizin yüreğine indirin rahatlayın, çok doğru bir tercih olur dört çocuklu kan davalı aşiretli adama varmak. Güzelce oturursunuz kaynana yanına, dört çocuk tepenizde, dört de siz doğurursunuz. Mis gibi hayat işte. Sonra vakti gelince sizin de arkanızdan "Deliydi" derler, vururlar tekmeyi; eski karısına yaptığı gibi.

Dizi film gibi hayatlar.

Kuzum sana en yakınımda olan ve bu olayın basrolunden dinlediğim bı olayı anlatıcam... Sahıs erkek karısıyla 2seneye yaklasık ayrı yasıyolar karısından İcin diyirkı ruh hastası kıskanc kıskanclıgı yuzunden bitti VS 3tane cocukları var uc cocugu evde yalnız bırakıp kapıyı kıtleyıp evi terkettıgını solemıstı... Ama kadını dinlediğimde ben dovup dısarı attıgını soledı... Aldatıldığını soledı... Kadında normal sayılmaz ama yasadıklarının sonucu psikolojisi bozuk.. Ve bu adam 2 senedir baskasıyla birlikte ve suan bosanma davasi sürüyor sevgilisi birlikte yasadıklarını zannediyor ama adamdan bizzat duydum haftanın bıkacgunu gidip kaldıgını beraber olduklarını filan... Sevgılısıde karısıyla alakası olmadığından cok emin. Seni uzmek filan deıl amacım sadece anlatıldığı yada gırundugu gbı olmayabiliyor bazı seyler.. Ki dogru olanı bosanınca yeni bı ılıskıye baslamaktır... Yorumlara sinirlenme evet bazı hıtaplar maalesef bozuk ama kımbılır sana ne anlatıldı ne lanse edildi buda var... Bence hıcbı kadın bole bısıyın ıcınde olmayı haketmıyor bana gore ayrılıp ayrılmamak sana kalmıs sana sunu yap bunu yap diyemeyiz senin hayatın ama emin ol pısman olacaksın.... Belki ayrılırsan cok uzulceksın evet ama bıkere uzulceksın hayatın boyunca deıl cok iyi dusun sevgin deıl mantığın agır bassın bu konuda....

Okumadan yorum yardırıyorsunuz. Adam EVLİ değil cahil sürüsü, resmiyette öyle. Benimle ilgisi yok bu durumlarının anlamak çok mu zor allahım cahile ne anlatsan boş. Kendimi boşa üzüyorum şu an. Bol bol saydırın, umarım belanızı bulursunuz. Kader döner gelir, hiç merak etmeyin. :)

Güzel dille yorum yapan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ama şunu bilin ki, ben yokken zaten aylardır ayrı yaşıyorlardı. Ha bir de kendi çocuğunu suda boğmaya çalışan bir anneyi de savunmayın bir zahmet. Her şey anlatılmıyor. Ben ondan bahsetmemek için ruh sağlığının iyi olmadığını söyleyip geçtim. İnsan bu kadar da sorgusuz sualsiz saldırmaz günahtır. Benim yaptığım hata ise hata. Ama kimsenin hakkına girmedim asla ve asla. Siz de benim hakkıma girmeyin. Yanlış konuşuyorsunuz. İnsanlara sormak gerek, anlamak gerek. Ben zaten üzmeden nasıl bitirebilirim diye sordum. Adam haketmese sürdürmezdim herhalde ilişkiyi ? insanlığa davet ediyorum.. ya da gelmeyin. İnsan insanın ayıbını örter, siz açıyorsunuz. ALLAH sizin şerrinizden korusun, yakınlarınıza sabır versin
Cocugu suda bogacak deliliktekı kadınla seks yapmak Bı nevi istismar degıl mı, hastanede yatıp tedavi gormesı gerekirken kucağına bebe vermek?
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadas varsa beni aydınlatabilir mı?

Ruh hastası diye kadın aldatılmayı hakediyor mu? Tutsun kocası elinden tedaviye götürsün adam olsun da.

Kadını el birliğiyle delirtmişlerdir de ondan bozulmuştur ruh sağlığı. Dört çocuk yapana kadar fark edememiş mi yani karısını? Lafı güzaf... Siz de evlenin gitsin, anneciğinizin yüreğine indirin rahatlayın, çok doğru bir tercih olur dört çocuklu kan davalı aşiretli adama varmak. Güzelce oturursunuz kaynana yanına, dört çocuk tepenizde, dört de siz doğurursunuz. Mis gibi hayat işte. Sonra vakti gelince sizin de arkanızdan "Deliydi" derler, vururlar tekmeyi; eski karısına yaptığı gibi.
Boş yapma ya. Ne aptal insanlarsınız ne kıt ne cahilsiniz. Anlatmaktan yoruldum. Adam gibi öneri yapıp geçemiyorsunuz evde bilgisayar başında kıç büyütüp her konuya gelip yargı dağıtıyorsunuz. Allah bilir bir işe yaramazsınız da burda hıncınızı çıkarıyorsunuz yazık

Cocugu suda bogacak deliliktekı kadınla seks yapmak Bı nevi istismar degıl mı, hastanede yatıp tedavi gormesı gerekirken kucağına bebe vermek?
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadas varsa beni aydınlatabilir mı?
Bu durumlar çocuklardan sonra oldu bu olaydan sonra boşanma davası açtı zaten ? zor değil anlamak onunla niye sürdürsün siz biraz mantıklı olsanız anlayacaksınız ama yok anlamıyor kimse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X