Böyle bir işte çalışır miydiniz

ivaus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
372
200
103
30
Merhaba kızlar. Benim değil de erkek arkadaşımla ilgili bı sorun. 1 ay önce ise girdi. Mezun olalı 1 sene oldu askerligini yaptı 2-3 ay sonra ise girdi. Girdiği iş şu şekilde sabah 8de iş başı yapıyor ama çıkış saati belirsiz. Bazen eve akşam 10-11 gibi dönüyor. Ne zaman ne çıkacağı belirsiz. İş başka şehirde onun bölgesi başka şehirde evi başka şehirde günün hepsi yolda geçiyor. Dün mesela ofise gitmiş tahsilat işi çıktı saat akşam 8 gibi tekrar orhangaziye gitti. Ofis Yalova'da onun bölgesi Orhangazi. Eve çoğunlukla 9 gibi gidiyor. Dün de toplantı olmuş düzgün düzgün konuşurken müdür seni ise ben aldım yapamazsan çıkarırım demiş direkt. Tamam yeni mezun işi bilmiyor vs ama davranış şekilleri çok garip geldi bana. Haftasonu sadece pazar izni var ama zamanla o da olmayabilirmis. Yani iş çıktı diyelim pazar da gidecekmiş. Dün mesela hiç alakası olmadığı halde taşıma işini erkek arkadaşıma yaptırmışlar. Arada temizlik de yaptırıyorlarmis. Şimdi çıkmaya karar verdi. Hep bu sebeplerden hem de davranışları çok garip firmadakilerin hep mı ekmeğini ben veriyorum yapmazsan kovarim tavrı varmış. Siz olsanız napardiniz? İçi rahat değil isten çıkacağı için çünkü tekrar iş bulma süreci vs derken zaman alacak borç yapmıştı ailesi de onlara da yardım edemeyecek.

İçi rahat değilse bir iş bulup öyle çıksa?
Maalesef cok var bu kafa yapisinda isverenler.
Normal mi? Degil ama normal geliyor artik.

İlk işi olduğundan sanırım acemilik olmuş...
İşe girerken şartlar ve iş tanımı konuşulur.
çalışırken de alakasız iş verildiğinde gereken tavrı koyabilmeli.
Bazen elime mi yapışacak dediğiniz şeyler ellnşe yapışır cunku...
İş verenin tavrı da çok çirkin. Maaşını veriyorsa babasının hayrına vermiyor, çalışıyor da veriyor...
yeni bir iş bulup çıkması daha iyi borcu vs varsa...

çalışmaya devam etsin idare etsin
bir yandan da iş baksın bence
işsizlik daha fazla sıkar canını
mesleği orada yaptığı iş nedir niaşnlınızın

acil tarafından yeni iş baksın, bu arada şuan çalıştığı yerden de çıkmasın. kendine bir iş bulmadan çıkmasın yani...
bir sonraki işinde de görev tanımını kesin çizgilerle konuşup işe girsin

Çıksın.Net.
Kimse kimseye ekmek vermiyor arkadaşlar.
Siz bir işe gidiyor emek harcıyor onun karşılığını üstelik de hakettiğinizden daha az karşılığını alıyorsunuz.
Patrona hiç bir şey borçlu değilsiniz. Babanızın oğlu değil kimse.

Bu zihniyette patronlarla ne vaktinizi ne de kendinizi harcayın.

yeni iş bulana kadar çıkmasın bence tecrübesiz olduğu için yüklendikçe yükleniyorlar maalesef iş tanımı bu hale geldi artık
ama tecrübe kazanmadan da daha iyi şartları olan bir işe giremez kısır döngü işte :kahve:

Ah ya. Gerçekten üzülüyorum. Ben de hak ettiği işi bulamayanlardanım erkek arkadaşım bana hep bu işte çalışılır mı o kadar okul okudun daha iyisi olsun der biliyorum iyi niyetle söyler ama ben üzülürüm beni küçük mü görüyor diye hatta ağladığımı bilirim. Siz ona destek olun işe devam etse de işten çıksa da, yeni mezun biri için işlerin çoğu böyle. Onu yüreklendirin, sabırlı olmasını sağlayın, daha iyisinin olacağını hep söyleyin.

ilk isimde ben de ayni seyleri yasadim ve direk ayrildim. ama suan is bulmak biraz zor. is arayisina girse dahi gorusmelere nasil gidecek izin vermezler. maasini.veriyorlar mi bari? maasini almadan cikmasin sakin. yoksa bunlar maas da vermez.

Merhaba kızlar. Benim değil de erkek arkadaşımla ilgili bı sorun. 1 ay önce ise girdi. Mezun olalı 1 sene oldu askerligini yaptı 2-3 ay sonra ise girdi. Girdiği iş şu şekilde sabah 8de iş başı yapıyor ama çıkış saati belirsiz. Bazen eve akşam 10-11 gibi dönüyor. Ne zaman ne çıkacağı belirsiz. İş başka şehirde onun bölgesi başka şehirde evi başka şehirde günün hepsi yolda geçiyor. Dün mesela ofise gitmiş tahsilat işi çıktı saat akşam 8 gibi tekrar orhangaziye gitti. Ofis Yalova'da onun bölgesi Orhangazi. Eve çoğunlukla 9 gibi gidiyor. Dün de toplantı olmuş düzgün düzgün konuşurken müdür seni ise ben aldım yapamazsan çıkarırım demiş direkt. Tamam yeni mezun işi bilmiyor vs ama davranış şekilleri çok garip geldi bana. Haftasonu sadece pazar izni var ama zamanla o da olmayabilirmis. Yani iş çıktı diyelim pazar da gidecekmiş. Dün mesela hiç alakası olmadığı halde taşıma işini erkek arkadaşıma yaptırmışlar. Arada temizlik de yaptırıyorlarmis. Şimdi çıkmaya karar verdi. Hep bu sebeplerden hem de davranışları çok garip firmadakilerin hep mı ekmeğini ben veriyorum yapmazsan kovarim tavrı varmış. Siz olsanız napardiniz? İçi rahat değil isten çıkacağı için çünkü tekrar iş bulma süreci vs derken zaman alacak borç yapmıştı ailesi de onlara da yardım edemeyecek.
başka iş bulmadan çıkmasın
günümüzde malesef rahat iş yok ve hepimiz zamanında görevimiz olmayan şeyleri yaparak bir yerlere geldik

Back
X