Merhaba kızlar. Benim değil de erkek arkadaşımla ilgili bı sorun. 1 ay önce ise girdi. Mezun olalı 1 sene oldu askerligini yaptı 2-3 ay sonra ise girdi. Girdiği iş şu şekilde sabah 8de iş başı yapıyor ama çıkış saati belirsiz. Bazen eve akşam 10-11 gibi dönüyor. Ne zaman ne çıkacağı belirsiz. İş başka şehirde onun bölgesi başka şehirde evi başka şehirde günün hepsi yolda geçiyor. Dün mesela ofise gitmiş tahsilat işi çıktı saat akşam 8 gibi tekrar orhangaziye gitti. Ofis Yalova'da onun bölgesi Orhangazi. Eve çoğunlukla 9 gibi gidiyor. Dün de toplantı olmuş düzgün düzgün konuşurken müdür seni ise ben aldım yapamazsan çıkarırım demiş direkt. Tamam yeni mezun işi bilmiyor vs ama davranış şekilleri çok garip geldi bana. Haftasonu sadece pazar izni var ama zamanla o da olmayabilirmis. Yani iş çıktı diyelim pazar da gidecekmiş. Dün mesela hiç alakası olmadığı halde taşıma işini erkek arkadaşıma yaptırmışlar. Arada temizlik de yaptırıyorlarmis. Şimdi çıkmaya karar verdi. Hep bu sebeplerden hem de davranışları çok garip firmadakilerin hep mı ekmeğini ben veriyorum yapmazsan kovarim tavrı varmış. Siz olsanız napardiniz? İçi rahat değil isten çıkacağı için çünkü tekrar iş bulma süreci vs derken zaman alacak borç yapmıştı ailesi de onlara da yardım edemeyecek.