- Konu Sahibi sevimistanbul
-
kayınvalide yetmez miş gibi bide aksilikler olmuş şimdi daha da üzüldüm yaa çok kötü ...
nişanlında zor durumdadır bide senle anasıyla ugrasıyo desene:)
malesef aile bazen destek yerine köstek oluyo işte. umarım nişanlın herseyin farkındadır ve senin mutlu olman için elinden geleni yapar .. Senin mutlulugun onun mutlulugu neticede ama erkekler bizim kadar düşünceli olmayıp umursamıyorlar. İnşallah diyorum nişanlın herseyin farkındadır senin gibi...
ben hep diyordum ya 2 kişi birbirini sevdikten sonra aile dert değil diye ama öyle değilmiş.. meger ailesiyle de evleniyormuşsunnnn:26:
canım çok üzüldüm.. senin için dua edeceğim.. ayrılmakla en iyisini yapmışsın... Allah yardımcın olsun
ooosen tazminatları ardarda sıralarsın bile!!! hakaret,tehdit,şantaj,zorla imza attırmış,aldattıgınıda ispatlayabilirsen ooo süper olur...silah girmiş işin içine şahitlerinde elbet vardır...mahkeme altınlarını geri verdirir kızlık tazminatı oluyormuş altınlar ama faturası varsa tabi öyleydi sanırım..ne sanıyorlar kendilerini ne kadar kendilerine güveniyorlar böyle...sana avukat neler yapabilecegini söyleyecektir mutlaka..hiç çekincek bişeyin yok onlar zararlı çıkacak hemde çok...
tatlım sözlünün fikirlerine önem ver ailesine düşkünmü bi kaç teste tabii tut cünkü sennkiyle olmasss olmasss ne bu yaw kaynanamı kumamı anlamadım bide utranmadan ben dert yanardım skr etmem lazım mış cahilin önde gideni terbiyasizz...
Ben de cesaretine hayran kaldım konu sahibinin...
Pes denecek cinsten cesaretli... :44:
Bu konuyu nerden buldun nemesis yıllandı yahu :44:bu kızcağız şu an ne durumda acaba
Bu konuyu nerden buldun nemesis yıllandı yahu :44:
burdauım arkadaşlar söyleyin neyi yazayım :))
evlendin mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?