Böyle bir kayınvalideyle yaşanırmı?

cnm önerin için çok teşekkür ederim ama annem böyle bişey yapamaz ki

ben k.validem ile tanışmadan önce böyle bi fobim yoktu.. onu tanıya tanıya onunla yasayamayacağımı anladım...
bi planım yok benim... kırıldım sadece.. istedimki diğer oğlu için yaptığı maddi manevi yardımları bizede yapsın....

bitek nışanlım ve ben yapamıyoruz düğünümüz güya haziranda olacaktı ama kasıma kaldı.. bütün herşeyi diğer çocuğuna yaparsa sonrada benle yaşamak isterse ben nasıl ısınayım... ben istemezmiyim güzel güzel gecinsek birbirimize yardımcı olsak anne kız gibi olsak...

çoğu arkadaş yüz göz diyo çoğuna katılmıyorum, ben güler yüzlü olmaktan ötesine geçmedim...

ben radikal bir çözüm söyliyim ayrıl o aile ile çok sorun yaşayacaksın..nişanlın iyi biri olabilir ama evli biri olarak sana tavsiyem yol yakınken iyi düşün..nişanlını ailesinden uzak bir şehirde yaşamaya ikna edebilirsen ne ala ama aynı şehirdeysen işin var..iyi şanslar

Son düzenleme:
Konunu okudum...
Gördüm ki vazgeçmeyeceksin evleneceksin.
O kadın da hayatınızın sonuna kadar tepenizde olacak...
Kendini bile bile ateşe atıyorsun.
Yanınca yandım deme o yüzden.

oy oy Allah yardımcın olsun ama bence evlenmeden önce sen nişanlına söyle olabildiğince uzaga evlen...
ne maddi ne de manevi yardım etmesinler senden uzak olsun eşinin ailesi benim eşimin ailesi iyi oldugu halde genede batıyo
daha söz nişan yokken öyle seyler yapmışlar söylemişler evlendikten sonra ben sizin mutlu huzurlu bir evliliğiniz olacagını düşünmüyorum. üzgünüm ama böyle...
ya yol yakınken dön
yada olabildiğince uzaga evlen derim sana....

abla ya :/ nışanlıma o kdr cok bağlıyım ki... inan ki bırakamam ... Allaha dua ederken önce benim canımı alması için dua ediyorum, onsuzluğa dayanamam diye..

kaldıki annesi yüzünden onu bırakayım... ya gelsin kışları 1 ay kalsın başımın üzerinde yeri var.. saygıda kusur etmem onla gülerim gezmelere götürrüm ama ömür boyu

yapamam. k.validem anlasın Allahım ne olur....

canım benim seni çok iyi anlıyorum sevmen çok güzelde keşke senin kıymetini bilseler ama bilmezler... kesinlikle beraber oturmayı kabul etme canım ne yap ne et nişanlına bunu kabul ettir bak evlilik başka bişey o zamn hersey daha da değişecek.
bi süre sonra sende alttan almıcaksın eşin arada kalıcak ..
peki şuanda son durum ne ? ilk yazını okudum sanırım nişanlandınız. hala aynılar mı? gerçekten beraber oturmucaksınız dimi? bide eşin en küçük cocuk galiba?

Ben 2010 yilinda malatya'da bir evlilik yaptim. Ben turk ve fransiz vatandasiyim ama bu evliligimi sadece turkiye'de yaptim. kayinvalidemle yasiyordum.

Evliligimden ilk gununden itibaren bize takilan altinlarin ortadan kayboldugunu farkettim kayinvalidem almis bize sormadan ve esim buna hic bir tepki gostermedi.
Iki hafta sonra kayinvalidemin sozlu tacizlerine hakaretlerini maruz kaldim yani sen odana cekiliyorsun bizimle sohbet etmiyorsun suratin asik seni sepetlerim sen israfcisin benimle dalga gecmeler kiz ve kendisi. Ve bu ister istemez esimle benim huzurumu bozuyordu esimle her kavga ettigimizde esim bana senden bosanacagim ben seni cekemem seni ailenin evine gonderecegim diyordu. Ben'de bu baskilardan dolayi ailemi ozledigimi oraya gitmek istedigimi soyledim. Ama esim biraz sabret gideriz diyordu. Bir aksam evliligimden uc hafta sonra kiz kardesi kendisi ve annesi annemi arayp beni sikayet ettiler. Benim hakkimda anneme ileri geri konustular. Ve ne olduysa o aksam oldu esim birden kalk seni goruturuyorum dedi. Ben giderken esime diyordum geri almaya geleceksin beni herhalde oda surekli sonra konusruz bunlari diyordu. Neyse ailemin yanina birakti beni gecenin bir vakti. Amtinlarimide elimden aldi annesine verdi bana takilan bilenzikleri set takimini vs.
Ertesi gun babami arayip beni sikayet etti babama iste ulku soyledir boyledir sunu yapiyor bunu yapiyor annemle anlasamiyor gibisinden. Bende esime dedimki ayri eve cikalim cunku huzurumuz bozuluyor dedim bunu goruyorsun biliyorsun dedim.
Cunku kiz kardesi esinide alip bizde kaliyordu evimin isini bile yapamiyordumozel hayat denen bisey kalmamisti. Esim dedi ya boyle yasarsin bunlari kabul edersin yada sen bilirsin dedi.
Babam dediki kizim geri git esinin yanina dedi bende tamam dedim o gun esimi aradim ve esim ben seni alamam getirirse baban getirsin yoksa gelme dedi. Bende bu laflardan sonra fransaya gitmeyi dusunyorum dedim esime. Esim o gun dilekceni ver bosanalim ben seni istemiyorum burayada gelme artik dedi.
Bende bu arada bir evlilik terapistine basvurdum inanirmisiniz sigortam yok birseyim yok esim cebime bes kurus para koymamis varimi yogumu oraya doktumki acaba evliligimiz duzelirmi diye. Doktorumdan esimi aramasini rica ettim oda aradi ve kadina o gun bir suru hakaret kufurde bulundu. Her neyse bu kez'de ben evlenecegim diye tutturdu ben kayinbabami ariyordum beni esim gelip alsin diye ama oda benimle dalga gecer gibi konusuyordu. Alir alir sen oyle zannet dercesine.
Ben ailemle fransaya geri dondum iki ay fransada kaldim cebimde bes kurus param yok ve o sirada esimin baska bir kizla sanal alemde iliski yasadigini orendim esimi aradim ve o gun baristik ben geri gittim. Gittim ama ilk gunden annesi ben bunu istemiyorum geri gonder bundan gelin olmaz diyerekten esimin karsisinda beni rendice etti esimde annesinin soylediklerine katildi.
Bunlari atlattik ve ben ise girdim hersey guzel gidiyordu ama esim benden habersiz maasimi alip harciyordu. Bu zoruma gidiyordu benim. Bir aksam annesi bana iftira atti ulku bana bagirdi diye ve o gunun aksami is donusumde esim silah cekti bana ve tehditle bosanma kagidi imzalatti.
Ya yazarsin yada seni oldurum diyordu bende yazdim. O olaydan sonra git seni istemiyorum dedi gerekirse kolumu bir kadin takar eve getiririm diyordu. O gun tekrardan konusup bunuda gectik ama ben aileme bisey belli etmedim. Ben egitimim icin burs parasi aliyordum ve esim uc ay boyunca o burs parasi gelecek diye yoksa seni gonderirim diye beni tehdit ediyordu. Bir aksam o parayi benden isteme parami yonetemezsin dedim diye bana tokat ve tekrardan bosanma kagidi imzalatti. Yarin seni gonderecegim bende dedim gondereceksen beni simdi gonder valizlerimi hazirladim kayseride kimsem yok ailem fransada cebimde yine bes kurus param yok o gunude atlattik. Benim psikolojim bozuluyordu evimin isini bile yapamiyordum ozel hayatim yoktu sabah ben kalkmadan kiz kardesi ve esi eve girip salonda oturuyorlardi. Bu zoruma gidiyordu.
Ve esim parami yiyordu derken ben isi biraklaya karar verdim. O gun esim gitti ve ucak biletimi one aldirdi dediki git seni istemiyorum ben antalyaya gidecegimbabam birakir seni dedi havalimanina git bir dahada gelme dedi. O gun istifami imzalamaya gittim ve o stresle brilikte ailemi arayip bana ne yaptilarsa anlattim. Ailemde bu silah olayindan endiselenip polisi aramis haberim yoktu.
Bu kezde esim beni ne aradi nede sordu beni tehdit etti aileme hakaret ve banada ayni sekilde burs parasini getirmessen seni gonderirim adam olmassan seni gonderirim ailen beni neden polise sikayet etti beni rezil ettiler vs gibi seyler soyluyordu. Beni surekli oyaliyordu su gun gelme bugun gel o gun gelme su gun gel gibi. Annesinin beni istemedigini soyledi. Onunla iyi anlasmak zorunda oldugumu soyledi. Turkiyeye donmeden esimi aradim ve beni yine tehdit etti hakaret kufur vs. O gun donmedim gitmedim bu soyledikleri engeldi benim icin. Gitmedigim icin abimi arayip yine tehdit etti. Ve uc ay oldu biz ayriyiz benim oraya gelmemi engeleyyen kendisi esyalarimi almami engeleyyen kendisi. Ben aradim kendisini bana dedi senden bosanacagim haberin bile olmayacak. Esim imam nikahli esini getirdigini soyledi gerekirse uc tane daha getircegini kendilerinde irsi oldugunu soyledi. Kendi aziyla zina yaptiginida soyledi.Ben bosanacagim artik cekemem gercekten tazminat davasi acabilirmiyim sizce eyer icinizde bir avukat varsa lutfen yardimci olun

derbeder sen ne yaptın canım.. hiç çekilir mi aman bak ne güzel çalışabiliyosun kendi ayakların üzerinde duruyorsun çekilir mi hiç bunca dert nasıl kabul ettin inanmıyorum sana.. hele de başka kadınlar filan cok büyük konuşmayayım ama kendime hakarette ettirmem yani bi kere kayınvalidem karışacak oldu soktum lafı sonra gitmiş görümceme aglamış filan... ama sen çok çok kötülerine denk gelmişsin be
ben hep şöyle dua ederim Allahım beni iyi insanlarla karşılaştır iyi insan yap diye... İnşallah boşanman senin için daha hayırlısı olur...
beterin beteri var özlemcim görüyomusun ..

Boşan gitsin bacım yaa.. Mutlu değilsin, çocukta yok sanırım... Bak işin var oda yürümezse fransaya gidersin iş bulursun. Millete kendini vazgeçilmezmiş gibi hissettirmeyin artık. Sen bir topla cesaretini Rabbim yardım eder böyle evlilik olmaz!

Gercekten sizin desteginize cok ihtiyacim vardi su an fransadayim zaten kurtulduguma sukrediyorum vallah kimse bosaniyorum diye uzulmesin nice bosanmak isteyenler var ama bisanamiyorlar bir turlu ama bosanma surecide cok zor olsa gerek ama hakkim neyse alcam allahin izniyle aynen bende senin gibi dua ediyorum allah benim yuzume bakmista gitmemisim turkiyeye esimin yanina :)

ooo sen tazminatları ardarda sıralarsın bile!!! hakaret,tehdit,şantaj,zorla imza attırmış,aldattıgınıda ispatlayabilirsen ooo süper olur...silah girmiş işin içine şahitlerinde elbet vardır...mahkeme altınlarını geri verdirir kızlık tazminatı oluyormuş altınlar ama faturası varsa tabi öyleydi sanırım..ne sanıyorlar kendilerini ne kadar kendilerine güveniyorlar böyle...sana avukat neler yapabilecegini söyleyecektir mutlaka..hiç çekincek bişeyin yok onlar zararlı çıkacak hemde çok...

dalga mi geciyorsunuz aman Allah'im bu ne ya...
siz bu kadinin ogluyla evlenmeyi hatta ustune ustluk ayni evde oturmayi da goze almissiniz! deli cesareti bu resmen, yapilamayacak seylerin ustuns ustune gidiyorsunuz...
siz kendinizi dusunmuyor musunuz?
suan cok sey yazamayacagim cunku sok olmus durumdayim hala bu adamla evlenip pis anasina katlanmayi goze alabildiginiz icin...
asktan gozunuz kor olmus yahu kendinize gelin...
gorgusuz bir kadin, bu kadinin ic yuzunu bilmeyen ve annemle beraber yasayalim diye tutturmus bir ogul...
kac guzelim sen bu aileden kac...yazik ediyorsun kendine haberin yok...

aynen...
suraya yaziyorum evlendikten sonra da buraya bu tarz konular acmaya devam edeceksin, esinin ailesiyle ilgili sikayetlerinle ilgili yani...

yok artik
siz terapiste gitmeye devam edin...kendinizi o kadar cok kullandirtmis ve ezdirmissiniz ki normal bir insan bu kadar seye katlanamazdi...
bosayin bu hayvani, maddi olarak ta ne alabiliyorsaniz alin...

sen ne diye bu hayvana kendini bu kadar ezdirdin ya?
ayy inanmıyorum sana, şoklardayım

yok abla çok şükür nışanlımla sorunları çözdük ama bütün aile diğer gelinle kavgalı old. için k.validemi benim aklıma sokmağa çalışıyo ama nışanlımla cok ciddi sorunlar yasadık ona iyice anlattım annesi ile yasayamayacağımı.. misafir olarak gelir ama benden önce 3 cocuğu varken benim yanıma yakışmayacağını anlattım. 40 yaşında bi kızı, 35 yaşında bi oğlu war ilk evliliğinden ama öz gibiler bana karşı. bu evliliğinden iki oğlu var. şuan küçük oğlu evli onlarla altlı üslü köyde oturuyo onların cocuğuna bakıyo. o gelinle azıcık sorunları var işte o yuzden benle kalmak istiyo :/
bu yasaananlar olmasaydı bize biraz manevi destek olsaydı ben asla tavır almazdım ama biz nışanlımla neler nelşer yasadık abla bi bilsen o yuzdewn iyiyce soğudum nışanlım uzun dönem paralı askerlik yaptı kazandığı paranın 7 bini ile köyde hayvancılık yapan bi cocuğa verdi çocuk güya 1 sene içinde bu para ile koyun alcaka coğaltacak nışanlıma 14 werecekti senet filan oldu ama vermedi çok kötü duruma düştük... k.validem bırak bize bakmayı köyde cıkıpta benim oğlum bu cocuğa para verecek bu cocuk neytin nesi diye arastırmadı bile. hep sakladı. şimdi diyo o cocuk dolandırıcıymış die.. o kdr sorumsuz ve bencilki.. herseyi sineye cekebilridim ama bizim düğünümüz için tek kuruş harcamadı, bırqak maddi yardımı nışanlımla neler yasadık bi kez telefon bile acmadı o kdr kendini düşünen biriki... eltiminde cocuğu oldu ona söyledim senin oğlun utkunun(NIŞANLIM)durumunda olsa sen mi hayvan bakarsın ki durumun müsaidken yoksa köye oğlunun bi dolandırıcıya para vermesine göz yumarsın diye... asla çocuğumu başkasına muhtac etmem dedi.. işte bende bu yüzden istemiyrm k.validemi dedim...

canım çok üzüldüm.. senin için dua edeceğim.. ayrılmakla en iyisini yapmışsın... Allah yardımcın olsun

kayınvalide yetmez miş gibi bide aksilikler olmuş şimdi daha da üzüldüm yaa çok kötü ...
nişanlında zor durumdadır bide senle anasıyla ugrasıyo desene:)

malesef aile bazen destek yerine köstek oluyo işte. umarım nişanlın herseyin farkındadır ve senin mutlu olman için elinden geleni yapar .. Senin mutlulugun onun mutlulugu neticede ama erkekler bizim kadar düşünceli olmayıp umursamıyorlar. İnşallah diyorum nişanlın herseyin farkındadır senin gibi...
ben hep diyordum ya 2 kişi birbirini sevdikten sonra aile dert değil diye ama öyle değilmiş.. meger ailesiyle de evleniyormuşsunnnn:26:

Ben de cesaretine hayran kaldım konu sahibinin...
Pes denecek cinsten cesaretli... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…