• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir kız hakkında ne düşünülür?

Bu soruya nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. İnternetten tanıştığım kişilerdi. O kadar boşluktaydim ki her şeyin boşluğunu yaşıyordum. Hepsinin. Birinden mesaj gelmesine delirmiş gibi ihtiyaç duyduğum bir dönemdeydim. Karşı taraf niyetini belli ettiği halde ben mesaj gelmicek düşüncesiyle konuşmaya devam ettim. Kamera kabul ettim. Ertesi gün bitirdim konuşmayı iş işten geçince. Sonra yine bir iki ay önce konuşup da kamera açmadiğim onların açtığı benim açmadiğim kişiye ve diğer konuştuğum kişiye, nasılsa bir kez yaptım, diyerek vurdumduymaz bir şekilde, dünyadan öyle kopuktum ki, işte nasilsa bir kez yaptım diyerek diğerlerine de yaptım karşılıklı. Bunlar 2 hafta içinde olup bitti. Bir buçuk yıl oldu tam. Bu ne boşluğu bilmiyorum. Ama iğrenç biriyim ondan eminim.

Kimlik bilgilerini yuz hatlarini da biliyor bu adamlar?
Guzelim 1,5 yil gecmis, iki kere kamera actigin adam seni kafaya taksa bugunde rahat vermezdi, birdaha yapma, yaptigini da unut artik.
Kendini gelistir neden bunu haketmeyesin.
Zaten yasayacagimiz altiustu bir hayat,gencligini heba etme.

Eskinin hatalari çam agacı altinda opusup koklasmakmis.. simdi net uzerinden karsilasmak tanismak sevismek var.. ne yazikki cok fazlada abaza var nette,.. ama bi hata etmissin kaldiki evli degilsin dimi? Kimseyi aldatmamissin.. ki ben eskiden cok kati kuralliydim ama evlendikten sonra anne olduktan sonra, herseyin teoride bizlere ogretildigi gibi olmadigini anladim. Ilerde nelerle karsilascaz evlatlarimiz neler yasiycak bilmiyoruz..Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi
Evli değilim dedim ya hiç arkadaşım konuşacağım kimsem falan yoktu o dönem. Hala yok arkadaşım ama konuşmuyorum artık kimseyle yaptıklarımı iğrenerek hatırlıyorum. Siz çocuğunuzu takip ederseniz başı boş bırakmazsaniz telefonda ne yapıyor diye önemserseniz, araştırırsanız habersizce farkettirmeden erken önlem alabilirsiniz inşallah. Ben kimsenin benim halime düşmesini istemem. Çocuklarınızı uçurumun kenarına atmayın. Ve kolay güvenmeyin . Ben dışardan bakınca hiç böyle biri olduğum anlaşılmaz. Sessiz, utangaç biriyim ama en aşırı derecede. Ve bunları yaptığımda 21, 22 yaşındaydım. Yani o yapmaz diye kolay güvenmeyin çocuklarınıza. Benim önceki iç dünyamla okula giderkenki, şimdiki iç dünyam arasında dağlar kadar fark var. Ama artık kimsenin mesajına muhtaç değilim. İş işten geçti ama o konuda daha güçlendim.

Hatalar bizim için gerçekten içini yercesine pişmanlık duyuyorsan ve bu bir daha tekrarlanmamissa bence artık kendine yüklenme. Kimse işlemediği günahın masumu değildir. Seni yargılamaya hakları yok. Planların çok güzel. Geçmişi aklına bu kadar takarsan bugünün zehir olur bunu unutma.

Bu dusunceleri ne kadar erken terkedersen iyi olur.Dinimizde de tovbe ettikten sonra unutmali ve hayatina devam edip o hatalari bir daha islememek var.
Omur boyu pismanlik yasarsan negstif dusunceler depeesyona ite.

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden. Artık işe başladıktan sonra planladiklarim için çabalıcam. İngilizce konuşabilirsem hem düşünce yapım değişebilir hem de mesleğimde ilerleyebilirim. Araba sürmeyi öğrenirsem yine mesleğim için de gerekli bir şey hem de iyi şeyler yapmış olurum bir şeyler için çabalarken bu düşüncelerden uzaklaşirim. Geçmişimin geleceğimi ve bugünümü mahvetmesine, kirletmesine izin vermicem. Kaçmıcam. Diş teli de istediklerime ulaşabilmek için sadece bir araç. Belki düzgün olunca daha farklı hissederim. Artık eğitimime yatırım yapacam. Mesleğimde insanlara en güzel şekilde fayda verebilmek için gelişmem gerek.
Bana güç verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden. Artık işe başladıktan sonra planladiklarim için çabalıcam. İngilizce konuşabilirsem hem düşünce yapım değişebilir hem de mesleğimde ilerleyebilirim. Araba sürmeyi öğrenirsem yine mesleğim için de gerekli bir şey hem de iyi şeyler yapmış olurum bir şeyler için çabalarken bu düşüncelerden uzaklaşirim. Geçmişimin geleceğimi ve bugünümü mahvetmesine, kirletmesine izin vermicem. Kaçmıcam. Diş teli de istediklerime ulaşabilmek için sadece bir araç. Belki düzgün olunca daha farklı hissederim. Artık eğitimime yatırım yapacam. Mesleğimde insanlara en güzel şekilde fayda verebilmek için gelişmem gerek.
Bana güç verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Allah tövbe edeni affederim diyor millete ne? Tövbe et pişmansın yapmıyorsun. Hata yapmak bizim fıtratımızda var önemli olan hatayı anlayı bir daha tekrar etmemek.

Sen depresyondasin. Diğer planlarından önce bir psikiyatriste gitmeli bunları açıkça anlatmalisin.

Yaptıklarında bana göre hiçbir şey yok, seni asıl sıkan düşüncesizce bir hata yapmış olman bunun ileride nasıl karşına çıkabileceğini düşünmeden hareket etmen. Şimdi de bu korkuyu buyuttukce buyutuyorsun. Ben mesela bu iki defa birkac dk öylesine konuşup kamera açtığın öylesine birinin goruntulerini kaydedip ya ben bu kızı rezil edeyim düşüncesiyle internete koyacağını pek sanmıyorum. Çünkü yaptığı suç zaten ve karşı taraf bunun peşine düştüğü anda kendisi de rezil olacak. Yani sana karşı özel bir nefreti vs olmadan herhangi birinin sana boyle bir şey yapacağını sanmiyorum çok üzme kendini.
Ama bir psikiyatriste gitmeyi erteleme, ilk işin o olsun.

Ders almissin ve tekrarlamayacaksin kendine artik bu kadar yuklenme.. travma donemlerinde bazen mantigimizi kaybedebiliyoruz oyle bi atak donemine denk gelmissin..artik dusunme o kizi o donemde birak kendini affet ve yapmak istediklerine yonel..:KK200::KK200:

Bu cinsellik bizim kızlarda nasıl bir öcü, nasıl bir tabu, rezillik olmuşsa artık...

Kızım sen ne diyorsun ya? Hakikaten ne diyorsun?

Ne yaptın ki? Neymiş kamera açmışmış. Oldu her kamera açan o..pu mu oluyor da sen şimdi böyle yazıyorsun? Yahu millet adam öldürüyor, birilerine tecavüz ediyor da hapse girip hapisten çıkıyor, hayat devam ediyor ben ne yaptım ki? Diyor. Sen buraya gelmişsin bunu yaptığın için 'böyle bi kız' olmuşsun??

Tabiiki saydığın eylemler çok daha korkunç, kimi zaman da cezasız kalıyor.
Ama yaşadığımız ülke dolayısıyla bu hanımefendinin yaptığı olduğundan çok daha kötü gösteriliyor ve tasvip edilmiyor. Genç kızlarımız bu konuda çok dikkatli olmalılar. Zira karşıdaki şahıs kayıt yaparak ifşa sitelerine gönderebilir. Bunu görecek tanıdık birisi türlü olumsuzluklara yol açabilir. Ama olan olmuş bu saatten sonra hatayı anlayıp bir daha yapmamak üzere sayfayı kapatmak, yapacak bir şey olmadığına göre de kafaya takmamak icap eder. Olurda bir gün karşına çıkarsa sonuna kadar inkar et.

Tabiiki saydığın eylemler çok daha korkunç, kimi zaman da cezasız kalıyor.
Ama yaşadığımız ülke dolayısıyla bu hanımefendinin yaptığı olduğundan çok daha kötü gösteriliyor ve tasvip edilmiyor. Genç kızlarımız bu konuda çok dikkatli olmalılar. Zira karşıdaki şahıs kayıt yaparak ifşa sitelerine gönderebilir. Bunu görecek tanıdık birisi türlü olumsuzluklara yol açabilir. Ama olan olmuş bu saatten sonra hatayı anlayıp bir daha yapmamak üzere sayfayı kapatmak, yapacak bir şey olmadığına göre de kafaya takmamak icap eder. Olurda bir gün karşına çıkarsa sonuna kadar inkar et.

Ya boşverin yapacak olan şantajı yapardı bence. Ha yapılmamalı elbette ne o öyle açıp bi taraflarını kamera karşısında göstermek, saçma ve gereksiz bana göre ama dünyanın sonu değil. Boşversin hayatına baksın. Bence de inkar etmeli montaj desin geçsin.

Keske herkes senin kadar vicdanli olsa ve oz muhakeme yapabilse arkadasim.
Hatalar hepimiz icin.
Geri donusu olmayam bir sey gormuyorum ben anlattiklarinda.

Hata yapilir, ders alinir ve gecmiste birakilir.
Ilk ikisini yapmissiniz ama ucuncuyu yapamamissiniz.
Yaptiginiz dogru degil evet ama her insan hata yapar. Unutun lutfen. Dunyanin sonu degil.

Pişmanlık en büyük erdemdir. Takılma geçmişine psikoloğa görün ilk olarak. Nice insan var hata yapıp pişmanlığının zerresini hissetmeyen ne mutlu erken dönmüşsün hatandan ve de pişman olarak. Ardına bakma önüne bak kimsenin seni yadırgamaya hakkı dahi yok. İnsanız sonucta istediğiniz tüm güzel seyler sizinle olsun yolunuz açık olsun insallah

Kendimi geliştirmeye çalişmamin bir anlamı yok gibi. Hayat kursağimda kaldı. Kendimi sattım resmen. Şimdi ise çaresizim. Bunları yapmadan önce düşünecektin diceksiniz biliyorum ama düşünemedim. Şimdi ise yaşayamiyorum.

Abartma. Hayatı kendine zindan edecek bir durum yok. Geçmişin üzerine sünger çek ve hayatını yaşamaya devam et.

Millet Karı koca birbirini aldatiyor senin kadar rezil olmaktan korkmuyor.unut gitsin hiçbir sey olmaz...%1 ihtimalden daha az şeyi kuruyorsun kafanda...

Hepimiz hata yapmaya meyilliyiz. Önemli olan gerekli dersleri alıp tekrarlamamak. O insanlar hayatlarına devam ediyorlar ve bunun pişmanlığını hiç yaşamadılar inan. Pişmanlığı ve geçmişi bir kenara at. Şu andan sonrasını düşün. Yapmak istediğin şeyleri bir sıraya koy ve bir yerden başla. Hayat senin hayatın.

Back
X