Böyle bir kız hakkında ne düşünülür?

Herkes acısını farklı yaşar. Abin için ağlayıp kendini parçalamaman tuhaf bişey değil ki. Allah rahmet eylesin bu arada. Cinsellik için de bu derece kötü hissetmeni anlayamadım. Bu gayet normal bişey. İstersen canlısını yaşarsın istersen sanalını. Neden bu kadar korkuyorsunuz bilmiyorum. Dünyanın sonu değil :KK12:

İyi kötü güzel çirkin bunlar hep göreceli kavramlar. Kaldı ki her insan hata yapar. İnsanız sonuçta. Bu sordugun sıfattlarıda kendine sen yüklüyorsun. Dışardan kimsenin umrunda değil yaptıkların. Kendine yüklenme.

Beden senin bedenin
Kime hesap verceksin ki bosversene
O zaman onu uygun buldun gecti gitti
Aklin basina geldi ne guzel...
Senin sorunun kendini acimasizca yargilaman...vazgec

Sosyal hayatta pasif bir insan diye düşünürüm

Geneĺ olarak özgüvensiz insanlar internette aslan kesiliyor, gerçek hayatlarında yapamadıkları şeyleri yapıyorlar

Alakasız olacak ama bu yüzden internetten tanışma vb şeylere karşıyım, normal hayatta adam yerine konmayıp intetnette sevgili arayan birini istemem

Kısa kesiyorum: kabuğunuzu kırın, sosyalleşin. Güzel, doyurucu hayatınız olursa internete eğlence aracı olmaktan başka ihtiyacınız olmaz

Normalde çok sessiz ve özgüvensiz, ama tanımadığı erkeklerle sohbet edip kamera kabul etmiş ve üstelik 3 farklı kişiye kameralı görüşmede karşılıklı mahrem yerlerini göstermiş. (Toplam 6 kameralı görüşmede bu davranışı yapmış)
Ama gerçek hayatta hiç kimseyle bedensel yakınlaşma ya da öpüşme falan gibi bir şeyi olmamış.
Ailesinde bazı travmaları ve kaybettiği yakınları olmuş. Bunun üstünden bir yıl geçer geçmez, erkeklerle konuşmaya başlayıp kamera kabul etmiş bu davranışları yapmış. (Kaybettiği abisine rağmen. ) Bu 3 kişiyle de 2 hafta içinde görüşmüş bu şekilde.
Bir buçuk yıldır da kimseyle konuşmuyor. Bu davranışları 2 hafta içinde yapmış. Ve bir buçuk yıldır yapmıyor. Yani bu davranışları terketmiş.

Bu kız bir buçuk yıldır her gün kendine yaptiğina ağlıyor. Her insanlarla bir araya geldiğinde yaptıkları aklına gelerek tokat gibi çarpıyor yüzüne. Bu yüzden toplumdan kaçmaya çalışıyor.
Bu kız hakkında ne düşünülür? (Ucuz, basit, pislik, kötü biri mi)

Çaresiz hissetmesem böyle bir soru sormazdım.

Yapmak istediğim şeyler var kendimi geliştirmek için. Mesleğim var. Dil kursuna gidip İngilizce konuşmayı öğrenmek, Sürücü kursuna gidip araba sürmeyi öğrenmek, yüksek lisans yapmak. Dişime tel taktırmak. Ama işte kendimi geliştirmeye calışsam böyle biri kendini geliştirse ne olacak diyorum. Kendimi geliştirmeye bile korkuyorum bunları yapmaya. Hem de her an yaptiklarimin ortaya çıkma tehlikesi var ve kendimi geliştirmek için yaptığım bütün uğraşlarım yok olacak. Hem ben rezil olacam hem de ailemi rezil edecem. Ben insan içine bile çıkamıyorum.

Tam bir buçuk yıl oldu artık yapmıyorum bunları ama artık hayatta yerim olmadığını özümsüyorum içinden. Kendimi geliştirmeye çalişmamin bir anlamı yok gibi. Hayat kursağimda kaldı. Kendimi sattım resmen. Şimdi ise çaresizim. Bunları yapmadan önce düşünecektin diceksiniz biliyorum ama düşünemedim. Şimdi ise yaşayamiyorum. Ne yapmam gerektiği hakkında lütfen bana yardım eder misiniz?
allah seni korusun ve hep senin yaninda olsun asla vazgecme ve allaha hep dua et

Herkes acısını farklı yaşar. Abin için ağlayıp kendini parçalamaman tuhaf bişey değil ki. Allah rahmet eylesin bu arada. Cinsellik için de bu derece kötü hissetmeni anlayamadım. Bu gayet normal bişey. İstersen canlısını yaşarsın istersen sanalını. Neden bu kadar korkuyorsunuz bilmiyorum. Dünyanın sonu değil :KK12:
Hani benim yaptıklarım normal bir ilişki değil her an rezil olma tehlikesiyle yaşamak zorundayım. Hani internet ortamı, kayıt edilmişsem ve bir yerlere verilirsem. Ailem rezil olacak benimle birlikte. Bu korkuyla da yaşıyorum. Bu yüzden kendimle ilgili geliştirmek için bir şeyler yapmaya korkuyorum. Ya biri beni gördüyse internete verildiysem diye insanların, kalabalıkların yanına gittiğimde bu yüzden hemen bunlar aklıma geliyor. Ya da insanlar da hatırlatıyor. Mesela bir yakınım geçen konuşurken böyle bir konu açtı. Bir kız varmış böyle böyle kendini paylaşmış her şeyini resmen kendini satmış. dedi. Ben o an ağlamamak için kendimi zor tuttum. Yani ben unutmaya çalişsam bile hatırlatacak şeyler oluyor ben yeniden en başa dönüyorum. Pişmanım tamam ama rezil olma korkusu da yaşamak zorundayım. Kendimi hep dışlanmış bir karakter hissediyorum.. Hiçbir şey haketmiyorum diye kendime kıyafet bile alamıyorum. Alacak olsam bin kez düşünüyorum haketmiyorum diye.

Bazen annemin yüzüne bakıp babamın evinde kalmayı bile haketmediğimi düşünüyorum. Ben onları düşünmedim hiç.

Normalde çok sessiz ve özgüvensiz, ama tanımadığı erkeklerle sohbet edip kamera kabul etmiş ve üstelik 3 farklı kişiye kameralı görüşmede karşılıklı mahrem yerlerini göstermiş. (Toplam 6 kameralı görüşmede bu davranışı yapmış)
Ama gerçek hayatta hiç kimseyle bedensel yakınlaşma ya da öpüşme falan gibi bir şeyi olmamış.
Ailesinde bazı travmaları ve kaybettiği yakınları olmuş. Bunun üstünden bir yıl geçer geçmez, erkeklerle konuşmaya başlayıp kamera kabul etmiş bu davranışları yapmış. (Kaybettiği abisine rağmen. ) Bu 3 kişiyle de 2 hafta içinde görüşmüş bu şekilde.
Bir buçuk yıldır da kimseyle konuşmuyor. Bu davranışları 2 hafta içinde yapmış. Ve bir buçuk yıldır yapmıyor. Yani bu davranışları terketmiş.

Bu kız bir buçuk yıldır her gün kendine yaptiğina ağlıyor. Her insanlarla bir araya geldiğinde yaptıkları aklına gelerek tokat gibi çarpıyor yüzüne. Bu yüzden toplumdan kaçmaya çalışıyor.

Yapmak istediğim şeyler var kendimi geliştirmek için. Mesleğim var. Dil kursuna gidip İngilizce konuşmayı öğrenmek, Sürücü kursuna gidip araba sürmeyi öğrenmek, yüksek lisans yapmak. Dişime tel taktırmak. Ama işte kendimi geliştirmeye calışsam böyle biri kendini geliştirse ne olacak diyorum. Kendimi geliştirmeye bile korkuyorum bunları yapmaya. Hem de her an yaptiklarimin ortaya çıkma tehlikesi var ve kendimi geliştirmek için yaptığım bütün uğraşlarım yok olacak. Hem ben rezil olacam hem de ailemi rezil edecem. Ben insan içine bile çıkamıyorum.

Tam bir buçuk yıl oldu artık yapmıyorum bunları ama artık hayatta yerim olmadığını özümsüyorum içinden. Kendimi geliştirmeye çalişmamin bir anlamı yok gibi. Hayat kursağimda kaldı. Kendimi sattım resmen. Şimdi ise çaresizim. Bunları yapmadan önce düşünecektin diceksiniz biliyorum ama düşünemedim. Şimdi ise yaşayamiyorum. Ne yapmam gerektiği hakkında lütfen bana yardım eder misiniz?

Kendinize neden zulm ediyorsunuz.
Bu hayatta ne kötü pislik insanlar var.

Birşeylerde yaşayabilirdiniz. Bu hayat sizin.
Pişman olmussunuz arınmışsınız geçmişte kalmaya ne gerek var.

Çevrem ne insanlar vardı lisede. Neler neler yapıp sonra sütten çıkmış ak kaşık gibi dolananlar.

Siz bu kadar büyütülecek birşey yapmamışsınız. Üzmeyin kendinizi. Istediğiniz herşeyi yapın. Sosyalleşin. Gezin tozun..

Hayat çok guzel ve hataları telafi etmek için daha çok zamanınız var. Bence harekete geçin. ;)

Kendinize neden zulm ediyorsunuz.
Bu hayatta ne kötü pislik insanlar var.

Birşeylerde yaşayabilirdiniz. Bu hayat sizin.
Pişman olmussunuz arınmışsınız geçmişte kalmaya ne gerek var.

Çevrem ne insanlar vardı lisede. Neler neler yapıp sonra sütten çıkmış ak kaşık gibi dolananlar.

Siz bu kadar büyütülecek birşey yapmamışsınız. Üzmeyin kendinizi. Istediğiniz herşeyi yapın. Sosyalleşin. Gezin tozun..

Hayat çok guzel ve hataları telafi etmek için daha çok zamanınız var. Bence harekete geçin. ;)

Insanlar cok yakinlarini kaybettiginde sacma hareketlerde bulunurlar sizinki de oyle olmus
Kotu pis bi insan degilsiniz
Alabiliyorsaniz bi destek alin ve bu dusunceleri atin kafanizdan

Abimi kaybetmeme rağmen, üzülmemiş gibi, üzerinden bir yıl geçer geçmez bunları yaptım. Bunu belirtmemin sebebi buydu.

Bu tarz seyleri uzulmeyen insanlar yapar diye bir sey var?
Yanlis seylere takilip hayatinizi zehretmeyin.
Ölüm aci ama allahin emri. Bir yerden sonra siz hayatiniza donmek zorundasiniz ki 1 yil bunun icin fazla bile. Hala uzuntusunu tasirsiniz o baki kalir ama bir sey yapacakken benim abim oldu diye dusunmek ve dusunmeyip kendini suclamak isi farkli boyuta tasiyor.

Yani abiniz olmese de kamera kabul etseniz dert degildi simdi mi dert? Yanlis yere takiliyorsunuz bunu soylemek istedim

Allah rahmet eylesin.

Bunları hala takmak çok saçma. Herkes gençliğinde biraz çılgınlık yapar. Herkesin şimdi hatırlamaya bile utandığı şeyleri vardır.
Ben bu kız hakkında iyi olmuş bak büyümeye başlamış artık yakında bu takıntıları da geçer umarım diye düşünürdüm.
Ayrıca bu yapılanları ailede ölümlerin olması daha kötü yapmaz. Bambaşka şeyler. Aksine üzüntü keder de itmiş olabilir.

Hani benim yaptıklarım normal bir ilişki değil her an rezil olma tehlikesiyle yaşamak zorundayım. Hani internet ortamı, kayıt edilmişsem ve bir yerlere verilirsem. Ailem rezil olacak benimle birlikte. Bu korkuyla da yaşıyorum. Bu yüzden kendimle ilgili geliştirmek için bir şeyler yapmaya korkuyorum. Ya biri beni gördüyse internete verildiysem diye insanların, kalabalıkların yanına gittiğimde bu yüzden hemen bunlar aklıma geliyor. Ya da insanlar da hatırlatıyor. Mesela bir yakınım geçen konuşurken böyle bir konu açtı. Bir kız varmış böyle böyle kendini paylaşmış her şeyini resmen kendini satmış. dedi. Ben o an ağlamamak için kendimi zor tuttum. Yani ben unutmaya çalişsam bile hatırlatacak şeyler oluyor ben yeniden en başa dönüyorum. Pişmanım tamam ama rezil olma korkusu da yaşamak zorundayım. Kendimi hep dışlanmış bir karakter hissediyorum.. Hiçbir şey haketmiyorum diye kendime kıyafet bile alamıyorum. Alacak olsam bin kez düşünüyorum haketmiyorum diye.

Bazen annemin yüzüne bakıp babamın evinde kalmayı bile haketmediğimi düşünüyorum. Ben onları düşünmedim hiç.

Herkesi boşver. Kimsenin düşüncesine bakma. Herkes nasıl ki kendini düşünüyor, sen de artık kendini düşün ve kendin için bişeyler yap. Ha dediğin gibibişey olmamıştır, varsay ki oldu; o zaman dimdik ayakta durmazsan parça parça edip yerler seni. Ayakta durmayı öğrenmek için o evden çıkmak ve hayal kurup onları gerçekleştirmek zorundasın. Birileri bu yüzden suçladı mı seni? Hemen çıkar hayatından başka ortama gir. Orda da mı bişey oldu, ondan da çık. Sen dik durduğun sürece en fazla karaktersiz insanları hayatından çıkarıp daha karakterlilerini bulmak zorunda kalırsın, daha kötüsü yok. Pişman olan bir insanı suçlamak, ahkam kesmek en kötüsü, ve senin hayaında böyle insanlara yer yok... ha bunların hiç biri olmazsa daha iyi, daha güzel bir hayatla yola devam et. Tövbe et ve yaşa...

Önceden insanları çok takardım, yaşadıklarım beni akıllandırdı. Artık insanlara yaptım lan sana hesap mı vereceğim diyecek cesaretim var. Ama karaktersizlerin benim hayatımda bulunma cesareti yok ... insanlar konuşmayı sever, kendileri dahil herkesin hata yaptığını, senin özünde iyi olduğunu kabul edemez, buna takılmamak lazım bunu anladım. yüzüme konuşamayanın arkamdan ne konuştuğunun bir önemi yok. Konuşur konuşur susarlar, ya da sustururum... Beni her şeyimle sevecek İyi bir ailem, çok kıymetli dostlarım var, herkes de beni sevmesin zaten, istemez....

Sosyal hayatta pasif bir insan diye düşünürüm

Geneĺ olarak özgüvensiz insanlar internette aslan kesiliyor, gerçek hayatlarında yapamadıkları şeyleri yapıyorlar

Alakasız olacak ama bu yüzden internetten tanışma vb şeylere karşıyım, normal hayatta adam yerine konmayıp intetnette sevgili arayan birini istemem

Kısa kesiyorum: kabuğunuzu kırın, sosyalleşin. Güzel, doyurucu hayatınız olursa internete eğlence aracı olmaktan başka ihtiyacınız olmaz
Normalde özgüvensiz ve sessiz olduğumu söylememin nedeni bu zaten. Özgüvensizlikle de çelişiyor yaptığım şey. Ama alakası da var. Eğer dediğiniz gibi sosyal, güzel ve doyurucu bir dönemde olsaydım internetteki insanlarla konuşmaya ihtiyacım olmazdı ve sonum böyle olmazdı. Okul hayatımda falan arkadaş edinemedim. Arkadaşım olanı da kaybettim. Evden dışarı çikmiyordum. Üniversite okurken interneti böyle kullanmadım hiç. Çünkü ihtiyacım yoktu okul bittikten sonra oldu bunlar. Minareyi çalan kılıfını hazirlarmiş ya ben de şu an onu yapıyorum galiba. Bahanelerin arkasına sığınmaya çalışıyorum. Ama korkularimdan kurtulamıyorum derdim bu. Zaten artık yapmıyorum. Allah kimsenin başına vermesin böyle dert. Yargılayanlar olursa onların başına da vermesin. Kimse benim yaptıklarımı yapmasın. O kadar kötü bir şey ki bu. İnsanin kendine saygısı falan kalmıyor.

Back
X