Böyle bir kız hakkında ne düşünülür?

Ne vicdanlısın :) kıyamam ya öyle can havliyle anlatmışsın ki.

Onlar yaşandı bitti adın çıkmaz kimse duymaz merak etme. Ve Bu kadar yuklenme kendine :) çok çok kötü birşey yapmadın

Yaptığınızın doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama utanıp yerin dibine girilecek bir şey de değildir. Buradaki üyelerin çoğu dahi gençlik döneminde istemedikleri ilişkiler yaşamış, sonradan hayatlarının aşkını bulmuş olabilirler. Hata olduğunu kabul ediyorsanız bir daha tekrarlamayın ve planlarınızı uygulayın. Olabilir böyle şeyler, hatasız insan yoktur. Önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır.

Kendinize eziyet etmeyin..
Hata olarak görüyorsanız şimdiye kadar yaptığınız birkaç şeyleri herkes hata yapabilir. Kim ak kaşık? Hangimizin yanlışları yok?
Dik durun. Kendinizi geliştirin. Sırasıyla başlayın. Hayata bir kere geliyoruz. İstediklerinizi yapmaktan geri kalmayın

Belli ki duzgun karakterde birisiniz. Bosluktan yaptiginiz seyler bunlar emin olun..
Bundan sonra hayatiniz guzel bir yola cikar insallah. Adim atin yapmak istediklerinize ; bakin hersey nasil guzel ilerleyecek:KK36:

Hayata baslamak icin kendinize tutarsız bahaneler buluyorsunuz Sebep baska bunu kendinize itiraf edebildiginiz an çözüm bulabilirsiniz .
Önce gercekleri kendinize itiraf edin sonra çözüm bulun .
Insanlarin hataları anlında yazmıyor çok şükür ki.

Normalde çok sessiz ve özgüvensiz, ama tanımadığı erkeklerle sohbet edip kamera kabul etmiş ve üstelik 3 farklı kişiye kameralı görüşmede karşılıklı mahrem yerlerini göstermiş. (Toplam 6 kameralı görüşmede bu davranışı yapmış)
Ama gerçek hayatta hiç kimseyle bedensel yakınlaşma ya da öpüşme falan gibi bir şeyi olmamış.
Ailesinde bazı travmaları ve kaybettiği yakınları olmuş. Bunun üstünden bir yıl geçer geçmez, erkeklerle konuşmaya başlayıp kamera kabul etmiş bu davranışları yapmış. (Kaybettiği abisine rağmen. ) Bu 3 kişiyle de 2 hafta içinde görüşmüş bu şekilde.
Bir buçuk yıldır da kimseyle konuşmuyor. Bu davranışları 2 hafta içinde yapmış. Ve bir buçuk yıldır yapmıyor. Yani bu davranışları terketmiş.

Bu kız bir buçuk yıldır her gün kendine yaptiğina ağlıyor. Her insanlarla bir araya geldiğinde yaptıkları aklına gelerek tokat gibi çarpıyor yüzüne. Bu yüzden toplumdan kaçmaya çalışıyor.
Bu kız hakkında ne düşünülür? (Ucuz, basit, pislik, kötü biri mi)

Çaresiz hissetmesem böyle bir soru sormazdım.

Yapmak istediğim şeyler var kendimi geliştirmek için. Mesleğim var. Dil kursuna gidip İngilizce konuşmayı öğrenmek, Sürücü kursuna gidip araba sürmeyi öğrenmek, yüksek lisans yapmak. Dişime tel taktırmak. Ama işte kendimi geliştirmeye calışsam böyle biri kendini geliştirse ne olacak diyorum. Kendimi geliştirmeye bile korkuyorum bunları yapmaya. Hem de her an yaptiklarimin ortaya çıkma tehlikesi var ve kendimi geliştirmek için yaptığım bütün uğraşlarım yok olacak. Hem ben rezil olacam hem de ailemi rezil edecem. Ben insan içine bile çıkamıyorum.

Tam bir buçuk yıl oldu artık yapmıyorum bunları ama artık hayatta yerim olmadığını özümsüyorum içinden. Kendimi geliştirmeye çalişmamin bir anlamı yok gibi. Hayat kursağimda kaldı. Kendimi sattım resmen. Şimdi ise çaresizim. Bunları yapmadan önce düşünecektin diceksiniz biliyorum ama düşünemedim. Şimdi ise yaşayamiyorum. Ne yapmam gerektiği hakkında lütfen bana yardım eder misiniz?
Büyüdü diye düşünürdüm.

Senin o toplumda gördüğün insanlarin bircogu neler neler yapmiyor ki.

Birak kendinle savaşmayı hata da degil o an istedin yaptin. Ders cikardim de büyüdüm de tecrübe edindim de.
Hayallerini gerceklestir.

Herkes ne hatalar yapıp yoluna devam ediyor.Insan oğlu şasar beşer.Zamanı geri alamazsın ki önüne bak kendini geliştir elinde bir meslegin güzel bir konumda olursan çok fazla üüstüne gelemezler

Normalde çok sessiz ve özgüvensiz, ama tanımadığı erkeklerle sohbet edip kamera kabul etmiş ve üstelik 3 farklı kişiye kameralı görüşmede karşılıklı mahrem yerlerini göstermiş. (Toplam 6 kameralı görüşmede bu davranışı yapmış)
Ama gerçek hayatta hiç kimseyle bedensel yakınlaşma ya da öpüşme falan gibi bir şeyi olmamış.
Ailesinde bazı travmaları ve kaybettiği yakınları olmuş. Bunun üstünden bir yıl geçer geçmez, erkeklerle konuşmaya başlayıp kamera kabul etmiş bu davranışları yapmış. (Kaybettiği abisine rağmen. ) Bu 3 kişiyle de 2 hafta içinde görüşmüş bu şekilde.
Bir buçuk yıldır da kimseyle konuşmuyor. Bu davranışları 2 hafta içinde yapmış. Ve bir buçuk yıldır yapmıyor. Yani bu davranışları terketmiş.

Bu kız bir buçuk yıldır her gün kendine yaptiğina ağlıyor. Her insanlarla bir araya geldiğinde yaptıkları aklına gelerek tokat gibi çarpıyor yüzüne. Bu yüzden toplumdan kaçmaya çalışıyor.
Bu kız hakkında ne düşünülür? (Ucuz, basit, pislik, kötü biri mi)

Çaresiz hissetmesem böyle bir soru sormazdım.

Yapmak istediğim şeyler var kendimi geliştirmek için. Mesleğim var. Dil kursuna gidip İngilizce konuşmayı öğrenmek, Sürücü kursuna gidip araba sürmeyi öğrenmek, yüksek lisans yapmak. Dişime tel taktırmak. Ama işte kendimi geliştirmeye calışsam böyle biri kendini geliştirse ne olacak diyorum. Kendimi geliştirmeye bile korkuyorum bunları yapmaya. Hem de her an yaptiklarimin ortaya çıkma tehlikesi var ve kendimi geliştirmek için yaptığım bütün uğraşlarım yok olacak. Hem ben rezil olacam hem de ailemi rezil edecem. Ben insan içine bile çıkamıyorum.

Tam bir buçuk yıl oldu artık yapmıyorum bunları ama artık hayatta yerim olmadığını özümsüyorum içinden. Kendimi geliştirmeye çalişmamin bir anlamı yok gibi. Hayat kursağimda kaldı. Kendimi sattım resmen. Şimdi ise çaresizim. Bunları yapmadan önce düşünecektin diceksiniz biliyorum ama düşünemedim. Şimdi ise yaşayamiyorum. Ne yapmam gerektiği hakkında lütfen bana yardım eder misiniz?
Bi konuyu merak ettim, yaptıklarının ortaya çıkma tehlikesi nasıl var.

Hayata baslamak icin kendinize tutarsız bahaneler buluyorsunuz Sebep baska bunu kendinize itiraf edebildiginiz an çözüm bulabilirsiniz .
Önce gercekleri kendinize itiraf edin sonra çözüm bulun .
Insanlarin hataları anlında yazmıyor çok şükür ki.
Sebep o an istedim ve yaptım demem gerekiyor de mi bahanelere sığınmadan. Bahanelere sığınmak kaçış ve rahatlama yolu ama işe yaramıyor. Gerçeği örtmüyor.

Kendini boşuna suçluyorsun. Bir yakınını kaybettin diye ömür boyu tüm hayatını durduramazdın, kimse bunu yapmaz. Kaldı ki herkes üzüntüye farklı şekilde tepki verir. Mesela bazı insanlar depresyondayken daha sık mastürbasyon yaparmış, halbuki ne alaka di mi? Ama beyin depresyondayken serotonin ve dopamin'e ihtiyaç duyuyor ve cinsellik bu hormonları arttırmanın bir yolu. Kamera olayına ben sıcak bakmıyorum, kayıt altına alınma fikrinden korktuğum için ama ne konumdaki insanlar bu riski alıyor duysan şaşarsın, sadece senin yaptığın tuhag birşey değil. Üstelik bekarsın, kimseye bir zararın olmadan, hastalık riski yaşamadan, cinselliğini keşfetmenin kime ne zararı var?

Sebep o an istedim ve yaptım demem gerekiyor de mi bahanelere sığınmadan. Bahanelere sığınmak kaçış ve rahatlama yolu ama işe yaramıyor. Gerçeği örtmüyor.
Yok gercekler filan değil dediğim Bence sorununuz başka .Hayata atilmak istemeyisinizin sebebi bu degilki bu yoldan gidince çözüm bulasınız .
Saglikli bi beyin olan oldu yapabilecegim bisey yok artik hayatima devam edebilmeliyim demeli.

Yaptığınız bana göre de yanlış ancak bu sizin kötü olduğunuzu göstermiyor. Öyle hatalar vardır ki hayatımızın dersi olurlar , bizi geliştirirler, gerçeğe ve doğruya ulaştırırlar.
Hiç kimse dışarıda gördüğünüz ve utanacağız hiç kimse sizden daha masum değil ya...
Gelecekte çıkar korkusunu da bir kenara atın bence üzerinden bu kadar zaman geçmiş çıkmamış.
Rabbimiz settardır,yanlışların üzerini örtendir

Bisey sorcamda.. bunlari cinsel bosluktan mi yaptin? Yoksa bu kisilerden hoslandigin donemlerde mi yaptin?
Bu soruya nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. İnternetten tanıştığım kişilerdi. O kadar boşluktaydim ki her şeyin boşluğunu yaşıyordum. Hepsinin. Birinden mesaj gelmesine delirmiş gibi ihtiyaç duyduğum bir dönemdeydim. Karşı taraf niyetini belli ettiği halde ben mesaj gelmicek düşüncesiyle konuşmaya devam ettim. Kamera kabul ettim. Ertesi gün bitirdim konuşmayı iş işten geçince. Sonra yine bir iki ay önce konuşup da kamera açmadiğim onların açtığı benim açmadiğim kişiye ve diğer konuştuğum kişiye, nasılsa bir kez yaptım, diyerek vurdumduymaz bir şekilde, dünyadan öyle kopuktum ki, işte nasilsa bir kez yaptım diyerek diğerlerine de yaptım karşılıklı. Bunlar 2 hafta içinde olup bitti. Bir buçuk yıl oldu tam. Bu ne boşluğu bilmiyorum. Ama iğrenç biriyim ondan eminim.

Herkesin kendini oyalama, acıdan kaçış yöntemleri var; o dönemde acı kaybınız, sizi böyle bir oyalanma sürecine itmiş muhtemelen. Ne olmuş? Ne var gösterdiyseniz mahrem yerlerinizi? Birine mi tecavüz ettiniz, bir hayvana, çocuğa mı eziyet ettiniz, birinin malına mı göz diktiniz-çaldınız? Ne yaptınız? Sadece kendi bedeninizi göstermek istediniz ve gösterdiniz, bu.

İnternet ortamında bunu yapmanız, safi sizin açınızdan tehlikeli (Kayda alan tipler oluyor vb.), bunun haricinde sevişseniz, yazışsanız, biriyle, ikisiyle, on kişiyle de birlikte olsanız, suç mu? Bunlar ancak kendi pişmanlıklarınız doğrultusunda "Hata" ya da "Tecrübe" olabilir, kime ne? Kötü insan, basit insan olmak apayrı bir şey; içinde utanma, pişmanlık ve özeleştiri barındırmayan bir şey. Birkaç cam sohbeti, sizi kötü insan yapmaz. Ucuz, basit biri de yapmaz, o an ona ihtiyacınız vardır, öyle yapmışsınızdır tamam yani bu kadar; kendinize eziyet etmeyi bırakın artık ve gerekirse psikolojik yardım alın.

Bisey sorcamda.. bunlari cinsel bosluktan mi yaptin? Yoksa bu kisilerden hoslandigin donemlerde mi yaptin?
Bu soruya nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. İnternetten tanıştığım kişilerdi. O kadar boşluktaydim ki her şeyin boşluğunu yaşıyordum. Hepsinin. Birinden mesaj gelmesine delirmiş gibi ihtiyaç duyduğum bir dönemdeydim. Karşı taraf niyetini belli ettiği halde ben mesaj gelmicek düşüncesiyle konuşmaya devam ettim. Kamera kabul ettim. Ertesi gün bitirdim konuşmayı iş işten geçince. Sonra yine bir iki ay önce konuşup da kamera açmadiğim onların açtığı benim açmadiğim kişiye ve diğer konuştuğum kişiye, nasılsa bir kez yaptım, diyerek vurdumduymaz bir şekilde, dünyadan öyle kopuktum ki, işte nasilsa bir kez yaptım diyerek diğerlerine de yaptım karşılıklı. Bunlar 2 hafta içinde olup bitti. Bir buçuk yıl oldu tam. Ben tanımadığım kimseyle konuşmuyorum. O kişilerle de o günden beri konuşmuyorum. Bu ne boşluğu bilmiyorum. Ama iğrenç biriyim ondan eminim.

Son düzenleme:
Bu kız hakkında;
Bazı hatalar yaptığını ama büyük hatalar olmadığını
Ama yaşının ama yaşadığı travmanın etkisiyle bu işlere bulaştığını düşünürüm
Bundan sonra her şeyi unutup yoluna devam etmeli

Bi konuyu merak ettim, yaptıklarının ortaya çıkma tehlikesi nasıl var.
Tanımadığım kişiler olduğu için kaydetmiş ve internete koymuş olabilirler. Beni tanıyan biri görürse o şekilde ortaya çıkabilir. Bana da kimse seni şöyle gördüm diyemez ama düşünür. Rezil olmuş olurum. Zaten rezil oldum ama daha çok rezil olurum diye korkuyorum.

Bu soruya nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. İnternetten tanıştığım kişilerdi. O kadar boşluktaydim ki her şeyin boşluğunu yaşıyordum. Hepsinin. Birinden mesaj gelmesine delirmiş gibi ihtiyaç duyduğum bir dönemdeydim. Karşı taraf niyetini belli ettiği halde ben mesaj gelmicek düşüncesiyle konuşmaya devam ettim. Kamera kabul ettim. Ertesi gün bitirdim konuşmayı iş işten geçince. Sonra yine bir iki ay önce konuşup da kamera açmadiğim onların açtığı benim açmadiğim kişiye ve diğer konuştuğum kişiye, nasılsa bir kez yaptım, diyerek vurdumduymaz bir şekilde, dünyadan öyle kopuktum ki, işte nasilsa bir kez yaptım diyerek diğerlerine de yaptım karşılıklı. Bunlar 2 hafta içinde olup bitti. Bir buçuk yıl oldu tam. Bu ne boşluğu bilmiyorum. Ama iğrenç biriyim ondan eminim.
Eskinin hatalari çam agacı altinda opusup koklasmakmis.. simdi net uzerinden karsilasmak tanismak sevismek var.. ne yazikki cok fazlada abaza var nette,.. ama bi hata etmissin kaldiki evli degilsin dimi? Kimseyi aldatmamissin.. ki ben eskiden cok kati kuralliydim ama evlendikten sonra anne olduktan sonra, herseyin teoride bizlere ogretildigi gibi olmadigini anladim. Ilerde nelerle karsilascaz evlatlarimiz neler yasiycak bilmiyoruz..Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi

Back
X