- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
- 103
- Konu Sahibi Melek-Melek
-
Ben sizin gibileri anlamıyorum beter ol bakış açısı asla empati yok neler yaşadı yok
Aynı Kocamın bakış açısı
Bişey diyemiyorum 10 senedir ona kendimi anlatamadım size 2 dakikada nasıl anlatıyım
En kolayını yapın sadece suçlayıp saldırın
Eşimde öle yapıyor
Sizde yapın ve eleştirdiğiniz
Olayın içinde kendi hakliliginizi düşünün
Bana yaptınız bari başkalarına yapmayın
Ama yapacaksınız ben üzülsemde yapacaksınız
Var ama yardım edecek hiç bi güçleri yok anca onlarda dayan diyor ayakların üzerinde dur sonra kurtul diyorSanirim cevrenizde bir tane bile insan yok.
Siginma evine gitmenizi tavsiye ederim. Oncelikle Cocuklariniz ve kendi ruh sagliginiz icin.
O halde ayaklarinin uzerinde durmak icin elinden gelen herseyi yap kocandan habersiz. Ve bu esnada kufretse bile duyma huzurlugunuz artmasin siddet gorme. Idare et ve hazir olunca bosan.Var ama yardım edecek hiç bi güçleri yok anca onlarda dayan diyor ayakların üzerinde dur sonra kurtul diyor
İyi güzel diyorsunuz kardeşim sen git çocuğuna baban sana bi tokat attı ben onun için gidecek seni sosyal hizmetlere orda çalışanların vicdanına bırakıcam diyebilirmisinAdam çocuklarınızı dövüyor hanımefendi neyin yanlış anlaşılması ve siz hala doğurmaya devam ediyorsunuz ben çocukları düşünürüm sizi değil . Anlını karışlarım benim çocuguma vuran adamı gidip bir tane daha dogurmam . Verin sosyal hizmetlere yazıktır günahtır o çocuklara.
Ağzından salyalar aka aka resmen köpükler çıkıyor adamın ağzından nefretle vuruyor çocuklarada vuruyor onlara hafif ama vuruyor onlarında korkutuyor kadın sığınma evi beni ne kadar kabul eder ütopik düşüncelerden uzak gerçekçi yaklaşın hiç bi şekilde gitmem evimden o gitsin
Kadın sığınma evi orda bir süre misafir eder anca sonra ben kucağımda daha 1 yaşında bebek 2 tane çocukla kalakalicam
Ben çocuklarımı şu andan daha kötü bir duruma sokmak istemiyorum ne olacağını bilemiyorum sadece bu adamın böle davranmasindan mahvoldum Okadar çok şey varki. Anlatılacak adam nasıl bukadar gaddarlasiyor anlamıyorum bide 5 vakit namazında güya dindar bu adam
İyi güzel diyorsunuz kardeşim sen git çocuğuna baban sana bi tokat attı ben onun için gidecek seni sosyal hizmetlere orda çalışanların vicdanına bırakıcam diyebilirmisin
Babandan seni korumak için hiç tanımadığım insanların eline vericem
Sosyal hizmetlerde neler olduğunu bilmiyorum ama hiç bilmediğim bildiğimden dahaki iyi degildir
Ben güvenmiyorum çocuklarımı 1 saniye olsun gözümden ayırmıyorum. Bi dediklerini 2 etmiyorum ben nasıl onları bırakırım bu dediğiniz bana çok çok uzak allah mecbur bırakmasın
Sizin çocuğunuz yok herhalde ben onları kimse güvenip bırakamam
Hayattaki insanların kan bağı olanların yaptıklarını görmüşüm yabancıyami emanet edicem çocuklarımı bumu sizin oneriniz
Haklısınız ama ayaklarım üzerinde durmadan bişey yapamamSizi dövdüğü bir gece arayın polisi gelsinler,şikayetçi olun uzaklaştırma kararı çıkartın.maddi durumunuz yoksa barodan avukat isteyin.açılsın boşanma davası gerek kendiniz için gerekse çocuklar için nafaka talep edin,dayak ve kötü muamele için tazminat alabilirsiniz .ev zaten sizin üzerinize gerekirse satın evi başka yere geçin.merdiven silin,evde el işi bişeyler yapın,Bebek bakın , bir şeyler yapın bir an önce sıyrılın bu işkenceden.kendiniz için olmasa da çocuklarınız için güçlü olun.aksi takdirde üçüncü sayfa haberlerine konu olabilirsiniz.
Dip not:aynı evde bulunduğunuz için şu an yapmanız gereken o psikopata şiddet uygulamak için bahane vermemek.sessiz sakin itaat edeni oynayın.
Haklısınız ama ayaklarım üzerinde durmadan bişey yapamam
Bide merak etmeyin
Genelde kafama vurur
Bilir asla dışardan belli olmaz şişlik olur kafamda bacağımda morluk olur
polisler ise yaramıyor tv'de izlemissinizdir
Kadın suratını dağıtıyor barıştığım eve gönderiyorlar
Bu anca kocamı çıldırtır benim derdim onu delirmek değil insafa getirip ayrilmak
Bakin belki yanlış gelecek size ama eşim 1 tokat atıyor büyük çocuğa oda beni korudukları için oda kızıyor itiyorEn azından dayak yemezler el kadar çocuklar .
Haklısınız ama ayaklarım üzerinde durmadan bişey yapamam
Bide merak etmeyin
Genelde kafama vurur
Bu anca kocamı çıldırtır benim derdim onu delirmek değil insafa getirip ayrilmak
Bakin belki yanlış gelecek size ama eşim 1 tokat atıyor büyük çocuğa oda beni korudukları için oda kızıyor itiyor
Normalde onları dövmüyor ama çocuklarıma tek bi tokat bile atılması bende çıldırtıyor
sakın normal karşıladığımi sanmayın ana çocuğum yabancı insanların daha kötüsünü yapmayacağı ne malum her gün bırakın tokatı ek kadar çocuklara siddeti tacizi tecavüzü okuyoruz böyle yetistirme yurtları beni çok korkutuyor
Şu anki durum benim durumuma şahit olmaları onlar için çok kötü korkuyorlar beni korumaya kalkıncada itiyor onları beni rahatça dövmek için
Ama şiddeti onlara değil bana yönelik
Bunun için çocuğu nasıl bırakıyim tanımadığım ne zarar vereceğini bilmedigim insanların eline
Ben burda şahit oldum hatta kız yeni evliydi intihar etmişti en sonda ordan hatırlıyorum çokta güzel 20 yaşındaydı daha kızhiç öyle bişey yok eskıdenmış o barıştırıp eve göndermeler sen şikayetını yap geri çeksen bıle kamu davası açılıyor birebir şahıt oldum. polislere falan b.k atmaya gerek yok yani.
Artık öyle değil uygulama.eve gönderme çoğunlukla söz konusu değil.şiddet uygulayan eşino gece gözaltına alıyorlar.uzaklaştırma kararı veriliyor hemen.belli başlı tedbirler var .yeterli olmasa da eskiye nazaran daha iyi.ama haklısınız hergün kadına şiddet cinayet vs haberleri görüyoruz.Haklısınız ama ayaklarım üzerinde durmadan bişey yapamam
Bide merak etmeyin
Genelde kafama vurur
Yazik bu cocuklara ya. Gozleti onunde anneleri dovuluyor. Cocuklara sizden baska kimse iyi bakamaz. Cocuklari kimseye vermeyin . Bosanin bu adamdan.Bakin belki yanlış gelecek size ama eşim 1 tokat atıyor büyük çocuğa oda beni korudukları için oda kızıyor itiyor
Normalde onları dövmüyor ama çocuklarıma tek bi tokat bile atılması bende çıldırtıyor
sakın normal karşıladığımi sanmayın ana çocuğum yabancı insanların daha kötüsünü yapmayacağı ne malum her gün bırakın tokatı ek kadar çocuklara siddeti tacizi tecavüzü okuyoruz böyle yetistirme yurtları beni çok korkutuyor
Şu anki durum benim durumuma şahit olmaları onlar için çok kötü korkuyorlar beni korumaya kalkıncada itiyor onları beni rahatça dövmek için
Ama şiddeti onlara değil bana yönelik
Bunun için çocuğu nasıl bırakıyim tanımadığım ne zarar vereceğini bilmedigim insanların eline
Eşinizin psikiyatriye gitmesi gerekir tutarsız davranıyor sanırım ve cimri olduğu için de siz ne yapsanız gözüne batıyor galiba bende mesela çok tutumluyum sözlüm ailesine hediyeler almak istemişti huyunu bildigimden beraber alalım dedim daha ucuz ve daha onlara uyabilecek şeyler aldırdım hemde ayrıdığı bütçenin yarısından az fiyata .Bazen bizim yönlendirmemiz gerek erkekleri siz de ona "sen" böyleyapıyorsun suclusun değil de böyle yaparsan "ben" seni anlayamam vs ben odaklı konusun siz ayna tutunca ona batıyor ama kendi hatalarını kendi görmesini sağlayabilirsiniz yine de çok zor birisi işiniz zorAilesiyle aram çok iyi haklısınız onu idare edicem ama işte ben numara yapamıyorum bu adam bugün böle ya yarın hiç bişey olmamış gibi gelir sonra bişey olur yine aynı şeyler çok cimri yani atıyorum ayakkabım yok biraz pahalı aldım 150 TL verdim oda durumu çok iyi banada iyi davranıyor bişey demez diyorum bi bakıyorum o akşamı burnumdan getirdi ne oldu derken küfretti. Niye küfrettin bana derken. Dayak attı sen nasıl cevap veriyon diye.
Tek çare bişey istemiycem. Bi yere gitmiycem. Beni dışarı çıkar demiycem. Yemeğini utusunu yapicam evimde hep oturucam. Çünkü ne zaman bişey alsam kavga. Dışarı çıkarsa kavga. Ya zaten bir ayakkabı alsa en az 3 sene o giyilecek tek bir ayakkabı alır. Bu sorun değil ama işte maddi durumumuz var sorun şu bana yapılan herşey fuzuli.
Üzgünüm sizle farklı dünyalarda yaşıyoruzDevletin yurtaları gayet iyi kafanız hangi yüz yılda bilmiyorum da büyüğü küçükğü mü olur adam sizi daha iyi dövmek için sizi koruyan çocugunuza vuruyor diyorsunuz ki şiddeti bana o çocuklara yaptığı fiziksel ve piskolojik baskı hangi katagoride oluyor yaşadıgınız yeri bilseydim yarın gider ilk iş sosyal hizmetlere şikayette bulunurdum
Üzgünüm sizle farklı dünyalarda yaşıyoruz
Benim eşimde cokkk iyi gözüküyor toplumda saygı duyuluyor
Kötü insanlar heryerde ben ya çok fazla izliyorum insanlara güvenmiyorum çocuğumu kimselere bırakmam yaşadığım sürece en azından onlar kendini koruyacak yasa gelip ayakları üzerinde duruncaya kadar
Eşimin maddi durumu çok iyi ben sağlıklıyım ama çocuklar yetiştirme yurdunda
neden
En kötüsü boşanırim eşim vereceği 2, 3 kuruşa yaşarım kı benim amacım çocuklarımı daha kötü duruma sokmamak bu adama el açmamak
Ama en kötüsü bunu yaparim aç kalırız ama beraber oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?