- 30 Ekim 2015
- 85
- 22
- 3
- 40
- Konu Sahibi Melek-Melek
-
Aynen haklısınız her aldığım şey gözüne batıyorEşinizin psikiyatriye gitmesi gerekir tutarsız davranıyor sanırım ve cimri olduğu için de siz ne yapsanız gözüne batıyor galiba bende mesela çok tutumluyum sözlüm ailesine hediyeler almak istemişti huyunu bildigimden beraber alalım dedim daha ucuz ve daha onlara uyabilecek şeyler aldırdım hemde ayrıdığı bütçenin yarısından az fiyata .Bazen bizim yönlendirmemiz gerek erkekleri siz de ona "sen" böyleyapıyorsun suclusun değil de böyle yaparsan "ben" seni anlayamam vs ben odaklı konusun siz ayna tutunca ona batıyor ama kendi hatalarını kendi görmesini sağlayabilirsiniz yine de çok zor birisi işiniz zor
Sizde merhamet versin iyi gecelerboşanmaya niyetiniz olmadığı için verin diyorum boşanıcaksanız kendiniz bakın tabi ki ama ben daha önce hiç sizin gibi kadınların boşandığını görmedim gece gece iyi sinirlendim bu konuya allah çocuklarınızın yardımcısı olsun eşinizle sizede merhamet versin iyi geceler
Canım galiba diğer yazdıklarımı okumadınızBöyle bir adamın insafa gelip boşanmasını beklemenız çok ilginç.
Durumunuz çok üzücü özellikle çocuklar bakımından...
Kesin ve kati kararlı olun..ŞİDDET SONRASI HEMEN ŞİKAYETÇİ OLUP DARP RAPORU ALIN...
O saatten sonra millete ne anlatırsa anlatsın işte ispatı..Ayrıca çocuklarınızda şiddete şahit..
Burdaki yazılarınız bile bir kanıttır mesela..
Boşanma kararı aldığınızda her şey lehinize işleyecek..Büyük olan çocuğunuz bir pedogog kontrolünden ve yetecek eşinizin suçlu bulunmasına..
Lütfen oturup beklemeyin..Evet hiç kolay değil helede aile arkada olmayınca ama sizede yazık çocuklarınızada..
Daha ne kadar kötüye gidebilir sessizce ölümümü bekliyorsunuz..
Kararlı olduğunuzu görürse belki yapacak bir şeyi kalmaz ve ikna olur boşanmaya...
Evde sizin üzerinize ona uzaklaştırma vereceklerdir.
Çocuklarıda şiddet düşkünü bir adama asla vermezler hatta sizin gözetiminiz altında görecektir bu şartlarda..
KENDİNİZE GÜVENİN DAHA GEÇ OLMADAN İŞ İŞTEN GEÇMEDEN..
Ailesiyle aranız iyiymiş ailesine söyleseniz onlar kızmıyor mu veya psikiyatriye gitme durumuna onlar ikna etseAynen haklısınız her aldığım şey gözüne batıyor
Ama bende insanların hatta onun akrabaların bile laf demesinden bıkıyorum aslında sonra diyorum Bırak alma ama işte Bikez gözüne batıyorum artik
Bide asla kabul etmez yok der ben ona kızmadım
Eşimle bende 10 senedir hep tutumlu oldum artık yeni yeni alınca gözüne batıyor
Aslında herşeyim artık gözüne batiyor
Pisikiyatira gitse o anlatsın ya beni suçlasin
Ben susayım hep o anlatsın razıyım yeterli gitse belki anlar bana olan yersiz nefretini haksız ofkesini
Hiçbir yerden yuzun gulmemiş be canımKızlar 10 yıllık evliyim 3 tane çocuğum var benim derdim kocam
hakaretleri küfürleri şiddetinden bıktım. Ailem zaten yok çocukken onların şiddeti ve sevgisizligiyle büyüdüm. 8 sene kayinvaldeyle yaşadım. Çocukluk genckizlik nedir bilmedim okula gönderilmedim kız kısmı okumaz okuyunca ne yapacaksın dediler
Baba ana sevgisi yok bir meslek yok vicdansız bir koca
Kocamın arkasında daha çok duran bir ailem var küfür etse ne var diyorlar dayağını sesiz kalıyorlar çünkü dövdüğünde bide sinirlenip ailemi çağırıyor ben bu kızınızdan dolayi kafayı yiyicem diyor.
Ailem ne yapsa susuyor yada ona hak veriyor
Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum
Okadar kötüyüm ki
Az önce tekme attı küfür ediyor etme diyorum bundan dayak yiyorum tartismisiz konuşalım diyorum. sen bana kaba dayılik yapamazsın diyor. Dedigimse küfür etme. konu her türlü hakarete şiddete varıyor
Ben ne yapicam. Gerçekten çıkmazdayım. Sonraki gün hiç bişey olmamış gibi yanıma geliyor bende konuyu açsam çözüm için senin salaklığın diyor toz kondurtmuyor kendisine nasıl olsa beni savunan kimse yok gerçekten cikmazdayim
Eşim herkesle çok iyidir. Onu savunurlar benledeAilesiyle aranız iyiymiş ailesine söyleseniz onlar kızmıyor mu veya psikiyatriye gitme durumuna onlar ikna etse
Sağol canım bukadar saldırgan üslupla yazan arkadaş arasında ilaç gibi geliyor allah razı olsunHiçbir yerden yuzun gulmemiş be canımokurken uzuldum ama dık dur guclu bunca seye katlanmış ustesınden gelmş bır bayansın.. Ya bu deveyı gud ya bu dıyardan gıt canım.. Boyle omür gecmez.
Bu seferde sız yıpranıcaksınız.. Anlıyorum aılenız arkanızda degıl caresız hıssedıyorsunuz belki ama sızın ömrunuz gıdıyor.. Cocuklar buyusun evlensın derken olan sıze olacak ınş hersey duzelırSağol canım bukadar saldırgan üslupla yazan arkadaş arasında ilaç gibi geliyor allah razı olsun
Allah sabrını verir
Ama çocuklar için doğru boşanınca ya kadar iyi anlaşmamız lazım çocukların buna şahit olması yazık onlara yazık ozaman kadar iyi anlaşıcam
Sabahın 7 sinde senin aklına bunu söylemekmi geliyor. İyi senin aklın işe yarıyor.10 yılda 3 çocuk maşallah.
Aklın ne işe yarıyor?
Sabahın 7 sinde senin aklına bunu söylemekmi geliyor. İyi senin aklın işe yarıyor.
Hayatın boyunca kullanırsın bir sıkıntıya düşmezsin. Düşüne de lafını söylersin büyük laflar söylüyorsunuz ya o sonsuz bilgeliginizle
Sizin beni elestirebilmeniz için benim geçtiğim yollardan geçmeniz gerekiyor önce
böyle uzaktan ahkam kesmek gerçekten çok kolay
İçin sistiyse okuma kardeşim gerçekten iyi değilimAy icim sisti valla ona yok buna yok, yapamam edemem... Bu evlilikle ilgili yapabildiginiz tek sey cocuk yapmak mi yani? Bir de bu herifleri defalarca baba yapiyorsunuz ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?