hadi laa karı parası yiyen adam benim rızkımı siz veriyor musunuz diye üste çıkıyorbaba yok, anne uyardığında esip gürlüyor ona da işle ilgili bana tek kelime edeceksen gelme bu eve diyor. onu uyarmaya çalışanları da benim rızkımı siz vermiyorsunuz, rızık Allahtandır deyip susturuyor.
Bir koca düşünün. Özelliklerini yazıyorum. 4,5 yıllık evli, 3 yaşında bir çocuk, evin hanımı çalışıyor sabah 07:30 evden çıkış akşam 20:00-20:30 eve giriş , cocuga anneanne dede bakiyor. beyfendi 1 yıldır işsiz. Düğün takılarını eşine sormadan bozdurup ticaret yapıp paramızı arttiricam ümidiyle dolandırıcıya kaptirmis. Ev kira. Kira, faturalar, evin gecimi eşinin üzerinde. Çocukla ilgi 0, hadi çok hakkını yemiyim arada bir abidi gubidi oynar. Ev işi full hanımın üzerinde, cooookkkk aklına eserse yardım eder. Çamaşır sermek, bulaşık makinasını boşaltmak gibi. Evde dağınıklık görse bu evde ne dağınık be diye laf cakar. Aşırı sinirli, öfke kontrolü olmayan, egosu tavan yapmış bir beyfendi. Görünürde çok sıkıldı, bi iş bulsa da çalışsa ama İs bulur beğenmez, bu ise bu maasla çalışılırmi der. İste böyle bir koca hayal edin ne yaparsınız acaba?
Birine bu deyişi soyleyecegim günü sabırsızlıkla bekliyorum :) ne tatlıymış komşunuz.Komşumun bir lafı var. Akşama kadar şeyini sıvazlasın akşama da tarlayı sulasın diye mi var? Postala gitsin
Kesinlikle katılıyorum.Evde oturup calismamaya alisan erkek bir daha çalışmıyor eski esim yillarca oturdu baban bakiyor nasilsa diye.
Birine bu deyişi soyleyecegim günü sabırsızlıkla bekliyorum :) ne tatlıymış komşunuz.
Konu sahibi, umarım eşiniz o sertifikayı alınca işler değişir, düzeniniz tekrar oturur. Erkeğin işsiz olması da ayrı zor, agresifleşmesi bundan da olabilir- ki bu sizin probleminiz degil,sizin de agresifleşmek için yeterli nedeniniz var
Kesinlikle katılıyorum.
İlk mesajımdan sonra aklıma başka bir tanıdık geldi,
Onlarda da erkek tarafı işten cikarilmisti. Biraz kadın çalışıyor, biraz kızın ailesi yardım ediyor falan...ama adam beline mutfak önlüğünü takip yemeğini yapıyor, evini temizliyor...bı de doğulu bir adam. Yani ailesinde falan gördüğünü zannetmiyorum böyle birşeyi.
Mutlular herhalde ki daha yeni ikinci çocuklarını dogurdular, adam hala işsiz...
Zaten işsizken her ihtiyacı karşılanan insan artık arama zahmetine girmiyor...
Bu bahsettiğim kişi kendine işsiz bile demez çünkü o ev erkeği ;ütü,bulaşık,çamaşır,çocuk... Her şey onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?