Böyle bir koca

Ben calismayan adami besleyecegime cocugumu alip cikarim, bir ev tutarim, adami bosarim ve cocuguma bakarim. Adamin yukunu sirtimdan atatim.
Gururku adam karisinin parasini yemez. Gerekirse pazarda limon satar yine ailesine bakar. O gecimin yolunu bulmus. Resmen asalak gibi yasiyor, kendini sana besletiyor.

Bu tür adama ne saygım nede sevgim kalır
Tekmeyi basdığım gibi kapı dışarı!
Anası baksın onun eseri onun yükü olsun

Bosarım hemde tekmeyı basarak

Çöpe atarim !!!

Uzun süre evde işsiz bekleyen insanları cidden anlamıyorum benim erkek kardeşimde öyle mesela..

Kadın erkek eşitliğini bu mevzuda geçersiz kılıyorum bana göre erkeklerin 1 gün bile işsiz evde oturmamaları gerek bence. Süre ne kadar uzarsa o kadar tembbelleşiyorlar, iş maaş beğenmiyorlar. Can sıkıntısına sağa sola sataşıyorlar.

Kadınlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hem hamilelik hemde birden fazla çocuğu idare etmek gerçekten Zor . Erkekleri eve bağlayan hiç birşey yok

Ben kocayı değil de kendi parasını kazandığı halde bu adamı çekmeye devam eden çile bağımlısı kadını merak ettim. O kadının derhal profesyonel yardıma ihtiyacı var çünkü akılla mantıkla açıklanabilecek bi yanı yok hayatını böyle tüketmesinin

Evde hayvan beslesem daha az zahmeti olur. Ne gerek var boyle kocaya.

İşsiz olduğu için sinirlidir muhtemelen
E işsiz çocuğada bakmıyor ne yapıyor bu adam kahveye mi gidiyor tüm gün?

Bu evde ne dağınık demelerinin altında yatan sizin üstün başarınız
Sabah erkenden işe gidiyor gec saatte geliyorsunuz
Hem evin gecımını saglıyorsunuz hem evin işlerini yetiştiriyorsunuz hem de annesiniz.
Adam kendini sorguluyor sonuç sıfır
E ne yapacak kendisini yüceltemeyince sizi alçaltacak
'Bu evde amma dagınık' demek istediği, bak seninde yapamadıkların var. Kendisini ancak böyle rahatlatabiliyor demek ki ..

Allah yar ve yardımcın olsun.. Eşinide ıslah etsin boşan diyemiyorum çünkü ne yaşadığını bilemiyorum.peki bir sorum olacak madem eşiniz işsiz çocuğa neden anneniz ve babanız bakıyor. O baksin evi o temizlesin çamaşırı utuyu bulaşiği o halletsin yemeğide o yapsin. Ondan sonra bak bulduğu işe koşarak gider iş beğenmemezlik yapmaz

daha önceki konuda da söylendi.
boşan diye.
ya katlanacaksın ya boşayacaksın.

aynen çocuk zaten elimi kolumu bağlayan. ne kadar ilgisiz de olsa öbür odada oturup çekirdek çitleyen bir baba figürü var evde hiç değilse diyorum. parçalanmış bir aileye sahip olsun istemiyorum.
baba değil ki.
hani çocukla ilgili olsa neyse.
evladın babadan çok dedeyle vakit geçiriyor. onun yuvası dede evi.
sizin evde misafir gibi çocuk.

baba değil ki.
hani çocukla ilgili olsa neyse.
evladın babadan çok dedeyle vakit geçiriyor. onun yuvası dede evi.
sizin evde misafir gibi çocuk.
aynen dediğin gibi. zaten çocuk mesela bir oyuncağından bahsedecek birine, bizim evde de var bu oyuncaktan demiyor, annemlerin evinde de var bu oyuncaktan diyor. çoğu zaman dili sürçüyor akşamları, bana anneanne, babasına dede diyor.

hiçbirini yapmaz asla. hepsini geçtim, açıköğretime kayıtlı, hafta sonu sınav var, hiç değilse onlara çalışta geç sınavını az para mı kayıt ücreti, bana faydan yok bari kendine faydan olsun diyorum. yok, bunalıyormuş evde.

Iyi bi tekmeyi haketmis .Süre verin isbulmazsan bosarım deyin .Insaata gitsin çalışmaya hicbisey bulamazsa .

işsiz olduğu için değil karakteri böyle, hep sinirliydi. babası da sinirliymiş. evet benim her işe yetişmem onun çok zoruna gidiyor bence de, beni ezmek için bu şekilde konuşuyor. çünkü kendisinin egosu tavan. bana hep der, tek çalışan çocuklu kadın sen değilsin, millet işten geldikten sonra evine de bakıyor, çocuğuna bakıyor, kocasına da bakıyor diye. ben çocuğumla etkinlikler yaparım, kendi ellerimle oyuncaklar yaparım, bu mu yani annelik, senin yaptığın annelik değil, internet annesisin sen der. tespitler doğru yani. benim göremediklerimi gösterdiniz.

Peki onca yorumu bir kenara bırak hadi.
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun ?
beklediği bi kaç iş başvuru var, ve almayı beklediği bir meslek sertifikası var. şu an onları bekleyeceğim sanırım. eğer sertifikayı aldıktan sonra da yan gel yat osman olursa icabına o zaman bakacağım, ya da iş beğenmemezlik yaparsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…