beklediği bi kaç iş başvuru var, ve almayı beklediği bir meslek sertifikası var. şu an onları bekleyeceğim sanırım. eğer sertifikayı aldıktan sonra da yan gel yat osman olursa icabına o zaman bakacağım, ya da iş beğenmemezlik yaparsa.
baba ve aile anlayışı oluşmamış çocukta.aynen dediğin gibi. zaten çocuk mesela bir oyuncağından bahsedecek birine, bizim evde de var bu oyuncaktan demiyor, annemlerin evinde de var bu oyuncaktan diyor. çoğu zaman dili sürçüyor akşamları, bana anneanne, babasına dede diyor.
baba ve aile anlayışı oluşmamış çocukta.aynen dediğin gibi. zaten çocuk mesela bir oyuncağından bahsedecek birine, bizim evde de var bu oyuncaktan demiyor, annemlerin evinde de var bu oyuncaktan diyor. çoğu zaman dili sürçüyor akşamları, bana anneanne, babasına dede diyor.
çift mesai değil, iş yerim çok uzak. malum istanbul trafiği. 6 da işte çıkıyorum 8 de eve gelebiliyorum.Ellerimle bir canavar yetistirdigim icin basta kendime kizarim.
Taraflardan birinin calismamasi sicak baktigim bir durum degil. Ha biri calismiyorsa bu kadin ya da erkek bence farketmez. Ama biri evin maddi yukunu cekerken digeri yan gelip yatamaz. Yemek camasir bulasik cocuk bakimi yapacak elbette.
Cok bebecik olsa neyse ama ben kocam evde otururken annemi babami yormam cocuk baktirmaya. 3 yasinda cocuk... yemegi koyarsin yer parka goturursun oynar.
Bu herife cok kizarim. Ama kendime daha cok kizarim bunu niye tepeme cikardim diye.
Isiniz de cok yogun. Yazik gunah. Nedir o saatler oyle cift mesai mi?
Bir koca düşünün. Özelliklerini yazıyorum. 4,5 yıllık evli, 3 yaşında bir çocuk, evin hanımı çalışıyor sabah 07:30 evden çıkış akşam 20:00-20:30 eve giriş , cocuga anneanne dede bakiyor. beyfendi 1 yıldır işsiz. Düğün takılarını eşine sormadan bozdurup ticaret yapıp paramızı arttiricam ümidiyle dolandırıcıya kaptirmis. Ev kira. Kira, faturalar, evin gecimi eşinin üzerinde. Çocukla ilgi 0, hadi çok hakkını yemiyim arada bir abidi gubidi oynar. Ev işi full hanımın üzerinde, cooookkkk aklına eserse yardım eder. Çamaşır sermek, bulaşık makinasını boşaltmak gibi. Evde dağınıklık görse bu evde ne dağınık be diye laf cakar. Aşırı sinirli, öfke kontrolü olmayan, egosu tavan yapmış bir beyfendi. Görünürde çok sıkıldı, bi iş bulsa da çalışsa ama İs bulur beğenmez, bu ise bu maasla çalışılırmi der. İste böyle bir koca hayal edin ne yaparsınız acaba?
çift mesai değil, iş yerim çok uzak. malum istanbul trafiği. 6 da işte çıkıyorum 8 de eve gelebiliyorum.
hahahah süpermiş komşunuzun lafı :)Komşumun bir lafı var. Akşama kadar şeyini sıvazlasın akşama da tarlayı sulasın diye mi var? Postala gitsin
son bir umutla alacağı meslek sertifikasını bekliyorum bakalım. böyle devam ederse, dediğin gibi sonu belli.Teyzemin ilk eşi de böyleydi
Hem işsizdi, hem iş begenmezdi, hem evde elini birşeye sürmezdi.
Sonuç olarak önce o adama çocuk doğurdu. Çocuğu da akrabalara kakaladilar-baksin diye (yani bize)
Adam işsiz olduğu- bütün gün evde olduğu halde çocuğa bakmazdi.
Birkaç sene daha çekti, sonra boşandı
Şimdi başka biriyle evli (bence o da ayrı bir mal da,neyse) ve mutlu. Çocuğu da yeni babasına oldukça alıştı,çokça da seviyor...
Bu tarz evlilikler ne kadar uzarsa uzasin sonu belli
ben de öyle diyorum ama sürekli iş değiştirmek istemiyormuş, iyi bir yere girip orda ömür boyu kalıcı olmak istiyormuş.Tabiki çıldırırım,lütfen teşvik edin bu tembelliğe doğru olabildiğince gider.
AZ olsun öz olsun beğenmezsen basamak olarak düşün gir sonasında daha iyi bir yer bulana kadar diyin.
aynen öyle, sevgi saygı kalmadı. inceldiği yerini bekliyorum. artık yeter be diyeceğim noktaya gelmedim sanırım. o da ben parasızlık çekmediğim için ve ona para yedirmediğim için. gerçi ödediğim kira ve faturalar sonuçta onun ekmeğine yağ sürüyor.Bu tür adama ne saygım nede sevgim kalır
Tekmeyi basdığım gibi kapı dışarı!
Anası baksın onun eseri onun yükü olsun
koca diye yanımda taşımamBir koca düşünün. Özelliklerini yazıyorum. 4,5 yıllık evli, 3 yaşında bir çocuk, evin hanımı çalışıyor sabah 07:30 evden çıkış akşam 20:00-20:30 eve giriş , cocuga anneanne dede bakiyor. beyfendi 1 yıldır işsiz. Düğün takılarını eşine sormadan bozdurup ticaret yapıp paramızı arttiricam ümidiyle dolandırıcıya kaptirmis. Ev kira. Kira, faturalar, evin gecimi eşinin üzerinde. Çocukla ilgi 0, hadi çok hakkını yemiyim arada bir abidi gubidi oynar. Ev işi full hanımın üzerinde, cooookkkk aklına eserse yardım eder. Çamaşır sermek, bulaşık makinasını boşaltmak gibi. Evde dağınıklık görse bu evde ne dağınık be diye laf cakar. Aşırı sinirli, öfke kontrolü olmayan, egosu tavan yapmış bir beyfendi. Görünürde çok sıkıldı, bi iş bulsa da çalışsa ama İs bulur beğenmez, bu ise bu maasla çalışılırmi der. İste böyle bir koca hayal edin ne yaparsınız acaba?
Tammm tenbele denk gelmişsin allah sana dayanma gücü versin... Kocanda inşallah biran önce silkelenir kendine gelirhiçbirini yapmaz asla. hepsini geçtim, açıköğretime kayıtlı, hafta sonu sınav var, hiç değilse onlara çalışta geç sınavını az para mı kayıt ücreti, bana faydan yok bari kendine faydan olsun diyorum. yok, bunalıyormuş evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?