Böyle bir koca

Cok bile sans vermissin bu ise yaramaz herif seni kılığına bakmadan aldatiodur bi de.

baba ve aile anlayışı oluşmamış çocukta.
haliyle ayrılsan da tek üzülen sen olacaksı

baba ve aile anlayışı oluşmamış çocukta.
haliyle ayrılsan da tek üzülen sen olacaksın.

Ellerimle bir canavar yetistirdigim icin basta kendime kizarim.
Taraflardan birinin calismamasi sicak baktigim bir durum degil. Ha biri calismiyorsa bu kadin ya da erkek bence farketmez. Ama biri evin maddi yukunu cekerken digeri yan gelip yatamaz. Yemek camasir bulasik cocuk bakimi yapacak elbette.
Cok bebecik olsa neyse ama ben kocam evde otururken annemi babami yormam cocuk baktirmaya. 3 yasinda cocuk... yemegi koyarsin yer parka goturursun oynar.
Bu herife cok kizarim. Ama kendime daha cok kizarim bunu niye tepeme cikardim diye.
Isiniz de cok yogun. Yazik gunah. Nedir o saatler oyle cift mesai mi?

çift mesai değil, iş yerim çok uzak. malum istanbul trafiği. 6 da işte çıkıyorum 8 de eve gelebiliyorum.

Bu kadar rahat olunmaz bir çocuk varsa sorumluluğunu da evin erkeğinin alması gerekir hiç mi gurur yapmıyor sizin paranızı yerken ben çok net ya iş bulmasını ya da ayrılacağımı söylerdim hala aynıysa ayrılırdım. Ayrıca bir kadın için çalışma saatleriniz fazla değil mi. Nereden nereye gidiyorsunuz İstanbul'da da yol 2 saat sürüyor. Eşiniz zaten çalışmıyorsa bari işinize yakın bir yerden ev tutsaydınız. O saatte gelip yemek falan yetişmek çok zor zaten.

Tabiki çıldırırım,lütfen teşvik edin bu tembelliğe doğru olabildiğince gider.
AZ olsun öz olsun beğenmezsen basamak olarak düşün gir sonasında daha iyi bir yer bulana kadar diyin.

Teyzemin ilk eşi de böyleydi
Hem işsizdi, hem iş begenmezdi, hem evde elini birşeye sürmezdi.
Sonuç olarak önce o adama çocuk doğurdu. Çocuğu da akrabalara kakaladilar-baksin diye (yani bize)
Adam işsiz olduğu- bütün gün evde olduğu halde çocuğa bakmazdi.
Birkaç sene daha çekti, sonra boşandı
Şimdi başka biriyle evli (bence o da ayrı bir mal da,neyse) ve mutlu. Çocuğu da yeni babasına oldukça alıştı,çokça da seviyor...
Bu tarz evlilikler ne kadar uzarsa uzasin sonu belli

son bir umutla alacağı meslek sertifikasını bekliyorum bakalım. böyle devam ederse, dediğin gibi sonu belli.

Tabiki çıldırırım,lütfen teşvik edin bu tembelliğe doğru olabildiğince gider.
AZ olsun öz olsun beğenmezsen basamak olarak düşün gir sonasında daha iyi bir yer bulana kadar diyin.
ben de öyle diyorum ama sürekli iş değiştirmek istemiyormuş, iyi bir yere girip orda ömür boyu kalıcı olmak istiyormuş.

Bu tür adama ne saygım nede sevgim kalır
Tekmeyi basdığım gibi kapı dışarı!
Anası baksın onun eseri onun yükü olsun
aynen öyle, sevgi saygı kalmadı. inceldiği yerini bekliyorum. artık yeter be diyeceğim noktaya gelmedim sanırım. o da ben parasızlık çekmediğim için ve ona para yedirmediğim için. gerçi ödediğim kira ve faturalar sonuçta onun ekmeğine yağ sürüyor.

Şimdi öyle hemen vur tekmeyi demekle olmuyor. Adam iyi biyere girmek istiyor olabilir ben o konuda hak verebilirim. Ama bunun makul bir süresi vardır eğer başvurup cevap beklediği yerler varsa kabul edilebilir...Sizde o makul süre aşılmış gibi gözüküyor bunu tatlı dille konuşabilirsiniz, geçici olarak gir iyi iş bulunca oraya geçersin gibi.

evet zaten iyi bir iş bekleye bekleye bu kadar zamana geldik. o işleri beklerken geçici yapabileceği bir sürü iş çıktı karşısına. en azından kendi harçlığını çıkarırsın, çevre edinirsin, belki kısmetin ordadır diye en tatlı dillerimle söyledim de söyledim. yoooookkkk öyle gir çık gir çık yapamazmış. beklediğim şeyler var, karışma benim işime diyor.

Kendi aklimi sorgulardim. Neyine oturdum bu herifin bunca zaman diye
Bi ipi bi kusagi var anlattiginiza gore. O da herkeste var,lazim degil yani.

koca diye yanımda taşımam
bir halta yaradığı yok bir de sinirini çekecem

Tammm tenbele denk gelmişsin allah sana dayanma gücü versin... Kocanda inşallah biran önce silkelenir kendine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…