- 25 Eylül 2018
- 203
- 112
- 18
- 36
- Konu Sahibi Sungate170308
-
Öyle mi dersiniz. Aslında çok normal bie konu ama insan çok çekiniyor birde doktor erkek olunca. Sanki bunun derdine mi düştü der diye.Yasak olsa söylerdi zaten canım ama utanılacak bir şey yok yasağım vardı riskim devam ediyor mu dersin.
Yok canım senin kendi bedeninle ilgili risklerini bilmeye hakkın yok mu? Ya da cinsellik kadar doğal ve olağan bir şey yok mutlaka sor ve hiç de çekinme hayat devam ediyor bende hamileyim hamilelik hastalık değilÖyle mi dersiniz. Aslında çok normal bie konu ama insan çok çekiniyor birde doktor erkek olunca. Sanki bunun derdine mi düştü der diye.
Bunun derdine düşmesek niye evlenelim kaynana görünce dili çekmeye miÖyle mi dersiniz. Aslında çok normal bie konu ama insan çok çekiniyor birde doktor erkek olunca. Sanki bunun derdine mi düştü der diye.
Tamam canım gittiğimde soracağım muhakkak. Doğru diyorsun 5 aydır ilişki yok aramızda valla arkadaş gibi olduk.Yok canım senin kendi bedeninle ilgili risklerini bilmeye hakkın yok mu? Ya da cinsellik kadar doğal ve olağan bir şey yok mutlaka sor ve hiç de çekinme hayat devam ediyor bende hamileyim hamilelik hastalık değil
Gittiğimde sorayım doğru söylüyorsunuz zaten doktor izin vermeden yapmam. 5 aydır cinsel ilişki yok aramızda eşimle.Emin olun bunun derdine mi düştü diye sizi sorgulamaz. Aksine eğer yasak devam ediyorsa ve siz sormadan yapar da bebeğe zarar verirseniz o zaman vicdan azabı yaşarsınız.
Doğru söylüyorsunuz gittiğimde soracağım 5 ay oldu ya valla hamileliği yarıladım neredeyse.Bunun derdine düşmesek niye evlenelim kaynana görünce dili çekmeye mi
Hiç utanma, utanacak bir konu değil ki
Tamam gittiğimde sorayım riskim bitti ama doktor hiçbirşey söylemedi bana 5.ayım bitti hala bekliyoruz.9 ay boyunca elbet derdine düşer insan. Doktor da zaten böyle düşünüyordur merak etmeyin
Öylede işte insan utanıyor tabiki doğal birşey amaDoktor da yapıyordur yahu hem hamilesin bebek nasıl oluyor adam/kadın kitabını bitirmiş :)
Gittiğimde soracağım muhakkak doktor izin vermeden kesinlikle yapmam zaten.2 tane çocuğum var. Ikisinde de doğuma kadar ilişki olmadi. Doktor hep sıkı sıkı tembihliyordu. Bence sorun bunda çekinecek hiçbişey yok.
Utanıcagın zaman doktorunu sevişirken düşün o utansınÖylede işte insan utanıyor tabiki doğal birşey ama
Kızlar 5 aylık hamileyim 6.aya girdim ilk doktorum düşük riskinden cinsel ilişki yasak dedi ama düşük tehlikemi atlattık çok şükür. Şimdi doktorumu değiştirdim ve cinsel ilişkiyi soramıyorum çok utanıyorum. Normalde çok istekli değilim ama hormonlardan istek had safhada eşim bana yanaşmıyor bebeğe birşey olmasından korkuyor. Doktora nasıl soracağım çok utanıyorum.
Bunun derdine düşmesek niye evlenelim kaynana görünce dili çekmeye mi
Hiç utanma, utanacak bir konu değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?