Böyle bir konu açmaya utanıyorum ama.

Canim bunda utanilacak ne var cinsellik hayatin bir parcasi . Soracaksin bir sikintinolur mu diye. Hatta sorarken esin de yaninda bulunsun ki eger sikinti yoksa bebege zarar veririm korkusunu atsin üzerinden

Dr dan utanma. Ister erkek ister kadin olsun. Cunku soyle dusun ki , senin sorularindan alasi geliyor ve kirk kez dinliyor bunlari. Senin ona bunu sorman onun icin cok dogal bisey.

Açık açık soracaksin. Bunda bir sey yok.
Ama zaten sorun olsaydi dr soylerdi. Benim ilk 2.ay yapmayin dedi mesela. Sonra doğuma kadar iziin verdi

Yahu utanacak ne var. Bu gayet normal bir durum. Benim bir dönem yasaktı, sonra kendim sordum doktoruma. Hatta ikimci gebeliğimde hcg oranının düşüklüğü dolayısı ile yumurtlama tarihim uyuşmadığı için ilişki tarihlerini bile vermiştim.

Ve benim doktorum erkek. Hep erkek tercih ettim ben. Kadın doktorlarla uyuşmuyoruz.

Utanilcak bisey yok cnm ben direkt sormustum doktorum da erkekti :) cinsel iliskide sikinti olur mu demistim yok gayet normal devam edin demisti:) sonrada bi guzel kontrollere gitmiştim dogumumu da o doktoe yapti. Sende sormalısın tipta utanma yoktur:)

Öyle mi dersiniz. Aslında çok normal bie konu ama insan çok çekiniyor birde doktor erkek olunca. Sanki bunun derdine mi düştü der diye.
Ayrıca risk dışında sağlıklı gebelikte, cinsel ilişki anne ve bebek için de faydalıdır. Hormonların istiyorsa sor doktora özgürce, sal gitsin. Bir de hamileyken gerçekten hormonlar tavan tavan

Peşine düşülen tek zaman hamilelik zaten bu işin
Eşime bak bu libido hormonlardan böyle sonra kalmayacak derdim de oda bebeğe bişey olur diye yanaşmazdı.
Şimdi bütün pilimi bebe tükettiği için değil libido artışı , hormonu bassalar uğraşamam
Git sor çekinmeden, yasak vardı tehlike devam ediyor mu diye.

Bende eşim yanımdayken doktor ilişki yasak dese diye gözünün içine bakardim.
Eşinden ayrı gittiğimde doktor ilişki olmasa iyi olur dedi demiştim bi kere zaten yapmiyorduk bebeğe birşey olacak diye üstüne birde kendimi garantilemek için doktor dedi diyordum. Hamilelikte hormonlar çok değişiyor kiminde aşırı istek kiminde aşırı isteksizlik olabiliyor. Doktora sorun tabi ki "Aaa ne ayıp senin derdin bu mu" demeyecektir eminim

Ahaha canım ya her yoruma 5 aydır ilişki yok yazmış. nasıl içine oturduysa.
Sor doktora ne olacak. Ben normal doğum yapayım diye ( kolaylaştırıyormuş) doğumdan bi gün önce bile adamı kullandım. ilk aylar düşük riski veya erken doğum riski yoksa yasaklamaz doktor.

Iliskiye girmem bir risk olusturmaz degil mi diye soracaksin.
Ben iliski yasaak demekle cinsel birlesmeyi mi yoksa benim orgazm olmamimi kast ediyorsunuz diye bile sordum
Sonucta seks birlesme disinda baska sekillerde de yasanir.

Bu konu benim de aklıma takıldı hep
Hamileliğimin başından beri ilişki ile ilgili doktorum bir şey söylemedi
O söylemeyince ben de hiç sormadım
Riskli bir durum olsa söylerdi diye düşündüm
Çok şükür şimdiye kadar kanama lekelenme gibi bu durum da yaşamadım

Ama benim hormonlardan mıdır nedir hiç istek yok bende
Eşime çok üzülüyorum

Üç yıllık evliyiz
Hamilelik öncesinde çok düzenli bir cinsel hayatımız vardı ama hamilelikle birlikte ben de isteksizlik başladı
Ayda en fazla üç kere birlikte oluyoruz onda da eşime üzüldüğüm için yaklaşıyorum istediğim için değil

Bize utanılacak konular gibi gelen mevzular doktorlar için çok önemsiz. Hiç çekinmeden sorun. Cinsel hayatınız hamilelikle sona ermiyor sonuçta. Doktor da bunun farkında...

Benim düşük riskim kesin olarak devam etmiyor değil mi ona göre dikkat etmem gereken şeylere edicem diyin.O da cevap verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…