- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Sungate170308
-
oww sen level atlamışsın.iyi sormuşsun. büyük cesaret.Iliskiye girmem bir risk olusturmaz degil mi diye soracaksin.
Ben iliski yasaak demekle cinsel birlesmeyi mi yoksa benim orgazm olmamimi kast ediyorsunuz diye bile sordum
Sonucta seks birlesme disinda baska sekillerde de yasanir.
Ben eşle münasebet diye sormuştum öyle sorabilirsinizKızlar 5 aylık hamileyim 6.aya girdim ilk doktorum düşük riskinden cinsel ilişki yasak dedi ama düşük tehlikemi atlattık çok şükür. Şimdi doktorumu değiştirdim ve cinsel ilişkiyi soramıyorum çok utanıyorum. Normalde çok istekli değilim ama hormonlardan istek had safhada eşim bana yanaşmıyor bebeğe birşey olmasından korkuyor. Doktora nasıl soracağım çok utanıyorum.
Bunun derdine düşmesek niye evlenelim kaynana görünce dili çekmeye mi
Hiç utanma, utanacak bir konu değil ki
Doktoruma alisigim belki ondan.ama iliski yasak kelimesi cok kapsamli bende biraz fazla soran biri olunca soruverdim gittioww sen level atlamışsın.iyi sormuşsun. büyük cesaret.
birlikte olmak yasakmı şeklinde sorabilirsin ama bence olmayın ben 4 aydan sonra birlikte olmadım korktum bir şey olur diyeKızlar 5 aylık hamileyim 6.aya girdim ilk doktorum düşük riskinden cinsel ilişki yasak dedi ama düşük tehlikemi atlattık çok şükür. Şimdi doktorumu değiştirdim ve cinsel ilişkiyi soramıyorum çok utanıyorum. Normalde çok istekli değilim ama hormonlardan istek had safhada eşim bana yanaşmıyor bebeğe birşey olmasından korkuyor. Doktora nasıl soracağım çok utanıyorum.
ne cevap aldın merak ettin harbi çok iyi soru. derler ya soru sormak sanattır doğru soruyu sorun diye. ksatedilen yasak hangisi bence orgazmda yasaktır.Doktoruma alisigim belki ondan.ama iliski yasak kelimesi cok kapsamli bende biraz fazla soran biri olunca soruverdim gitti
Orgazm yasak diye baslayip kasilmalarin bisi bisi diye bilimseline girdi.romantik sevismeler bu donem icin ideal diye bitirdi.anladim anlayacagimi : ) gecen haftada cinsellige kaldigi yerden devam etmenizde mahsur kalmamis riskin sona erdi artik dedi bu defa ben bisi sormadim : ))ne cevap aldın merak ettin harbi çok iyi soru. derler ya soru sormak sanattır doğru soruyu sorun diye. ksatedilen yasak hangisi bence orgazmda yasaktır.
sen yine orgazm olmaOrgazm yasak diye baslayip kasilmalarin bisi bisi diye bilimseline girdi.romantik sevismeler bu donem icin ideal diye bitirdi.anladim anlayacagimi : ) gecen haftada cinsellige kaldigi yerden devam etmenizde mahsur kalmamis riskin sona erdi artik dedi bu defa ben bisi sormadim : ))
sen yine orgazm olma
evet saçta kalınyok yok esime 9 ay romantik sevisicez doktor ole soyledi dedim.
Sacimi falan okşuyor işte. Hic yasak kalkti bitti demicem romantikligini sinayacagim biraz
Kızlar 5 aylık hamileyim 6.aya girdim ilk doktorum düşük riskinden cinsel ilişki yasak dedi ama düşük tehlikemi atlattık çok şükür. Şimdi doktorumu değiştirdim ve cinsel ilişkiyi soramıyorum çok utanıyorum. Normalde çok istekli değilim ama hormonlardan istek had safhada eşim bana yanaşmıyor bebeğe birşey olmasından korkuyor. Doktora nasıl soracağım çok utanıyorum.
Hic gulecek halim yoktu sagolun vallahi :)))Bunun derdine düşmesek niye evlenelim kaynana görünce dili çekmeye mi
Hiç utanma, utanacak bir konu değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?