Mont kime alındı ve kim aldı ?Flörtumsu olduğum sahisla 3 gündür gerginiz.Ve bence ondan kaynaklı.Az önce maddiyatsal birsey için mesaj atti. mont almıştık internetten. O gelmiş. Büyük gelmiş.Yani mont konusu gerçekten sabrimi tasirdi.Bende cvp olarak kırgın ve kızgın olduğumu.Su anda zorla cvp yazdığımı ve bu akşam yazmak istemediğimi belirttip iyi akşamlar dedim.Yarin ne yapayım. Biliyorum ki üste çıkacak.Ben mi yazmalıyım.yazmamali miyim.Destek istiyorum fikir istiyorum
Flörtümsü ve maddiyatsal kelimelerine takıldım 2 kere okudum o yüzden. Mont aldık internetten derken o mu ödeme yaptı? Ne kadar süredir tanışıyorsunuz?Flörtumsu olduğum sahisla 3 gündür gerginiz.Ve bence ondan kaynaklı.Az önce maddiyatsal birsey için mesaj atti. mont almıştık internetten. O gelmiş. Büyük gelmiş.Yani mont konusu gerçekten sabrimi tasirdi.Bende cvp olarak kırgın ve kızgın olduğumu.Su anda zorla cvp yazdığımı ve bu akşam yazmak istemediğimi belirttip iyi akşamlar dedim.Yarin ne yapayım. Biliyorum ki üste çıkacak.Ben mi yazmalıyım.yazmamali miyim.Destek istiyorum fikir istiyorum
Konu ne ki?Flörtumsu olduğum sahisla 3 gündür gerginiz.Ve bence ondan kaynaklı.Az önce maddiyatsal birsey için mesaj atti. mont almıştık internetten. O gelmiş. Büyük gelmiş.Yani mont konusu gerçekten sabrimi tasirdi.Bende cvp olarak kırgın ve kızgın olduğumu.Su anda zorla cvp yazdığımı ve bu akşam yazmak istemediğimi belirttip iyi akşamlar dedim.Yarin ne yapayım. Biliyorum ki üste çıkacak.Ben mi yazmalıyım.yazmamali miyim.Destek istiyorum fikir istiyorum
Mont onun.Beraber beğenip sipariş vermiştik.Kargo gelmiş .denemiş olmamış. 2 3 gündür tuhaf davranıyordu.Gun içinde sürekli mesaj atardı arardı ama 2 gündür nadiren iletişim kurdu.Aktif olarak çalışmıyor. Yani köyde yaşıyor. Tabii ki koy işleri de yoğundur. Bugün doktora gitti gündüz.tahlil sonuçlarını yaz dedim.yazmadi.Aksmalari konuşuruz aramadı.Sonra saat 22. De mont demiş.Ben de çok saçma buldum yaniMont kime alındı ve kim aldı ?
Siz niye kırgın ve kızgınsiniz?
Önce bunların cevabını bilelim sonra ne yapacağınıza beraber karar verelim.
Maddiyat konusu nerde geçiyor tam olarak siz mi ödediniz siparişi siz mi verdiniz ?Mont onun.Beraber beğenip sipariş vermiştik.Kargo gelmiş .denemiş olmamış. 2 3 gündür tuhaf davranıyordu.Gun içinde sürekli mesaj atardı arardı ama 2 gündür nadiren iletişim kurdu.Aktif olarak çalışmıyor. Yani köyde yaşıyor. Tabii ki koy işleri de yoğundur. Bugün doktora gitti gündüz.tahlil sonuçlarını yaz dedim.yazmadi.Aksmalari konuşuruz aramadı.Sonra saat 22. De mont demiş.Ben de çok saçma buldum yani
Yok yani.Gun içinde sağlık vs konuları vardı. Onunla ilgili iletişim kurmasını talep etmiştim.Yani maddi derken mont aşırı tuhaf geldi.Bana ne yani.Saglik daha önemli. Tahlil sonucunu yaz dedim.yazmadiFlörtümsü ve maddiyatsal kelimelerine takıldım 2 kere okudum o yüzden. Mont aldık internetten derken o mu ödeme yaptı? Ne kadar süredir tanışıyorsunuz?
Yok yok değil.eminim.Maddiyat konusu nerde geçiyor tam olarak siz mi ödediniz siparişi siz mi verdiniz ?
Fazla üstüne düşmüşsnz gibi. Evli değildir dimi ?
Mont olmadı iade fişi var mı, değiştirsek mi demek bu kadar mı zor erkekler içinMont onun.Beraber beğenip sipariş vermiştik.Kargo gelmiş .denemiş olmamış. 2 3 gündür tuhaf davranıyordu.Gun içinde sürekli mesaj atardı arardı ama 2 gündür nadiren iletişim kurdu.Aktif olarak çalışmıyor. Yani köyde yaşıyor. Tabii ki koy işleri de yoğundur. Bugün doktora gitti gündüz.tahlil sonuçlarını yaz dedim.yazmadi.Aksmalari konuşuruz aramadı.Sonra saat 22. De mont demiş.Ben de çok saçma buldum yani
Hmm.Yok yok değil.eminim.
İadeyi falan o yapacak.Benlik bisey yok.Yaslar yasli ya.Adam 47 ben 44.Ergen gibi gerçektenMont olmadı iade fişi var mı, değiştirsek mi demek bu kadar mı zor erkekler için2-3 gün bir şey demeyip sessizce trip atan prenses erkeklerden gına geldi. Yaşlar kaç?
Harbiden kkde şaşıracak olaylar bitmiyor. Elin oğlunun tribiyle nazıyla uğraşılmaz. Çok fazla üstüne düşmüşsünüz kısa süreli de olsa.İadeyi falan o yapacak.Benlik bisey yok.Yaslar yasli ya.Adam 47 ben 44.Ergen gibi gerçekten
Benlik bir gerginlik yoktu.Normal akışında devam ediyordu hersey.Hatta gece onunla paylaşmam gereken bir gelusme oldu.Persemebyi cumaya bağlayan gece onu yazdım ona.Sabah mesaj attı. Anlatırım aksmaa dedim.Sonra tuhaf bir gerginlik oldu.Yani aksam arardı.Aramadi.Ben mesaj attım.Saatler sonra yazdı.Makul bir sebebi vardı yani.Alttan aldım. Bilmiyorum kiHmm.
2 3 gündür gerginjz demişsinz sanırsam gergin olan bi sizsiniz tuhaf davranışları germiş sizi yoksa 2 3 gün öncesine kadar bi sorun tartışma mi oldu aranızda?
Flörtümsü biri için fazla beklentiye girmişsnz boğmussnz Sankiii o da sıkılmış gibi biraz salın dönerse sizindir dönmezse hiç sizin olmamıştır demek.
Yok yok.Hayir.ben sadece mağazada bizzat görüp ona fotoğraf attım.Konu sahibi insanlar montun parasını siz mi verdiniz diye soruyor niye cevap vermiyosunuz?
O zaman neden iade için size yazsın?Yok yok.Hayir.ben sadece mağazada bizzat görüp ona fotoğraf attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?