Boyle bir mesaj yanlis mi

Mont onun.Beraber beğenip sipariş vermiştik.Kargo gelmiş .denemiş olmamış. 2 3 gündür tuhaf davranıyordu.Gun içinde sürekli mesaj atardı arardı ama 2 gündür nadiren iletişim kurdu.Aktif olarak çalışmıyor. Yani köyde yaşıyor. Tabii ki koy işleri de yoğundur. Bugün doktora gitti gündüz.tahlil sonuçlarını yaz dedim.yazmadi.Aksmalari konuşuruz aramadı.Sonra saat 22. De mont demiş.Ben de çok saçma buldum yani
tek saçma şey mont mu ?

Flörtumsu olduğum sahisla 3 gündür gerginiz.Ve bence ondan kaynaklı.Az önce maddiyatsal birsey için mesaj atti. mont almıştık internetten. O gelmiş. Büyük gelmiş.Yani mont konusu gerçekten sabrimi tasirdi.Bende cvp olarak kırgın ve kızgın olduğumu.Su anda zorla cvp yazdığımı ve bu akşam yazmak istemediğimi belirttip iyi akşamlar dedim.Yarin ne yapayım. Biliyorum ki üste çıkacak.Ben mi yazmalıyım.yazmamali miyim.Destek istiyorum fikir istiyorum
Sadakan olsun bosver böyle degisik antin kuntin seylere takilmayin. Ihtiyaci birine aldiginu varsay konu kapansin. Maddi bir konuya bidaha girmeyin. Madem kendisinden kaynakli ( sana göre) ozaman cabalama. Cabasini seyret al misir eline bekle :)

Back
X