Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İade için yazmadı.Iadeyi kendisi yapacak. Ben zaten uzaktayım yani .Konu yanlış anlaşıldı.Parasinj dA o verdi.Benim vurgulamak istediğim daha önemli konular varken mont nedir ya.Gun içinde tahlil verdi.ben sonucu yaz dedim.yok.Ama akşam mont büyük geldi.ee yani.bu mudur en büyük sorunHiç inanmadım bu söylediğinize. O zaman neden iade için size yazsın?
Eski konularınıza baktım şimdi. Bu adam sizin platonik olduğunuz işsiz güçsüz adam di mi? Ben onun 5-6 katı kazanıyorum o çulsuz falan demişsiniz. Montu siz aldınız bence.
20 senelik arkadaşım da o yüzden.Evli çocuklu olmasın? Eminseniz nasıl eminsiniz bekar olduğundan?
Montun gelmesi büyük olması, sizin maddiyat konusu , neden kırgın ve konuşmak istemediğinizi nasıl anlayacaz. Maddiyat nerde ?Flörtumsu olduğum sahisla 3 gündür gerginiz.Ve bence ondan kaynaklı.Az önce maddiyatsal birsey için mesaj atti. mont almıştık internetten. O gelmiş. Büyük gelmiş.Yani mont konusu gerçekten sabrimi tasirdi.Bende cvp olarak kırgın ve kızgın olduğumu.Su anda zorla cvp yazdığımı ve bu akşam yazmak istemediğimi belirttip iyi akşamlar dedim.Yarin ne yapayım. Biliyorum ki üste çıkacak.Ben mi yazmalıyım.yazmamali miyim.Destek istiyorum fikir istiyorum
Montun parasını siz vermediniz doğru mu?Yok yok.Hayir.ben sadece mağazada bizzat görüp ona fotoğraf attım.
Ben montlarin video ve fotosunu çektim.Bedenlerine baktım.O da internetten sipariş verdi.O an birlikte karar verdik.Parasini o verdiMontun parasını siz vermediniz doğru mu?
Siz montu gördünüz fotoğraf attınız adamda gitti parasıyla aldı
İyi de bu adam zaten sizi sevmiyor ve istemiyor. Sizin zorunuzla devam ediyor iletişim. 1,5 senedir hep bu tarz konular açmışsınız. Adam seviyormuş gibi bile davranmıyor. Açık açık seni sevmiyorum demiş, doğum gününüzü bile kutlamamış vs vs. Yani mont muhabbeti mi sorun burda?İade için yazmadı.Iadeyi kendisi yapacak. Ben zaten uzaktayım yani .Konu yanlış anlaşıldı.Parasinj dA o verdi.Benim vurgulamak istediğim daha önemli konular varken mont nedir ya.Gun içinde tahlil verdi.ben sonucu yaz dedim.yok.Ama akşam mont büyük geldi.ee yani.bu mudur en büyük sorun
Yani mont maddi bisey.Bana ne yani.Cok önemli bisey değil anlamında dedim.Gun içinde daha önemli sağlık vardı. Tahlil sonuçlarını yaz dedim.Onu yazmadı.mont büyük geldi.Montun gelmesi büyük olması, sizin maddiyat konusu , neden kırgın ve konuşmak istemediğinizi nasıl anlayacaz. Maddiyat nerde ?
Anladım. Geçmiş olsun ne diyimYani mont maddi bisey.Bana ne yani.Cok önemli bisey değil anlamında dedim.Gun içinde daha önemli sağlık vardı. Tahlil sonuçlarını yaz dedim.Onu yazmadı.mont büyük geldi.
Sonrasında ben onu defalarca engelledim.Ama bir şekilde iletişim kurdu.En son her yerde engelledim.Telegrami unutmuşum oradan yazdı.İyi de bu adam zaten sizi sevmiyor ve istemiyor. Sizin zorunuzla devam ediyor iletişim. 1,5 senedir hep bu tarz konu açmışsınız. Adam seviyormuş gibi bile davranmıyor. Açık açık seni sevmiyorum demiş doğum gününüzü bile kutlamamış. Yani mont muhabbeti mi sorun burda?
Eee niye hala flörtümsü bir şeysiniz o zaman?Sonrasında ben onu defalarca engelledim.Ama bir şekilde iletişim kurdu.En son her yerde engelledim.Telegrami unutmuşum oradan yazdı.
Engellediğiniz insana mont görünce fotoğraf atmak nedir?Sonrasında ben onu defalarca engelledim.Ama bir şekilde iletişim kurdu.En son her yerde engelledim.Telegrami unutmuşum oradan yazdı.
Çünkü eski eşimin çocukluk arkadaşı kankasi.Kapi komşusu. Böyle dipdipe evleri.Hala arkadaşı.Boyle bisey mümkün değil yani.Koyde kimse yüzüne bakmaz.Eee niye hala flörtümsü bir şeysiniz o zaman?
Ya yok canım.Sonra tekrar konuşmaya başladık.Engeli açıp mont atmadım yaniEngellediğiniz insana mont görünce fotoğraf atmak nedir?
Siz daha önce evlilik yaptınız mı?Flörtumsu olduğum sahisla 3 gündür gerginiz.Ve bence ondan kaynaklı.Az önce maddiyatsal birsey için mesaj atti. mont almıştık internetten. O gelmiş. Büyük gelmiş.Yani mont konusu gerçekten sabrimi tasirdi.Bende cvp olarak kırgın ve kızgın olduğumu.Su anda zorla cvp yazdığımı ve bu akşam yazmak istemediğimi belirttip iyi akşamlar dedim.Yarin ne yapayım. Biliyorum ki üste çıkacak.Ben mi yazmalıyım.yazmamali miyim.Destek istiyorum fikir istiyorum
Hah tamam sorumun cevabını vermişsiniz zatenÇünkü eski eşimin çocukluk arkadaşı kankasi.Kapi komşusu. Böyle dipdipe evleri.Hala arkadaşı.Boyle bisey mümkün değil yani.Koyde kimse yüzüne bakmaz.
Evet evet.Bu vatandaş benim 20 senelik arkadaşım.Yani eski eşimin vasıtasıyla. Eski eşimin çocukluk arkadaşı.Bu yüzden olmuyor zaten.Buyuksehirde doğmuş büyümüş olsalar sıkıntı değilde.Köy zaten avucici.Kapilarinjn arası 5 metre.mumkun degilSiz daha önce evlilik yaptınız mı?
En son hoca arıyordunuz sanki bu adam içinSonrasında ben onu defalarca engelledim.Ama bir şekilde iletişim kurdu.En son her yerde engelledim.Telegrami unutmuşum oradan yazdı.