Boyle bir mesaj yanlis mi

Benlik bir gerginlik yoktu.Normal akışında devam ediyordu hersey.Hatta gece onunla paylaşmam gereken bir gelusme oldu.Persemebyi cumaya bağlayan gece onu yazdım ona.Sabah mesaj attı. Anlatırım aksmaa dedim.Sonra tuhaf bir gerginlik oldu.Yani aksam arardı.Aramadi.Ben mesaj attım.Saatler sonra yazdı.Makul bir sebebi vardı yani.Alttan aldım. Bilmiyorum ki
O an anlatmayıp akşama anlatırım demenize bozulmuş size aynı karşılığı vermiş. 47 yaşında bir erkek mi bu emin misiniz?

Evet evet.Bu vatandaş benim 20 senelik arkadaşım.Yani eski eşimin vasıtasıyla. Eski eşimin çocukluk arkadaşı.Bu yüzden olmuyor zaten.Buyuksehirde doğmuş büyümüş olsalar sıkıntı değilde.Köy zaten avucici.Kapilarinjn arası 5 metre.mumkun degil
E başka şehire taşınır yeni bir hayat kurarsınız ikinizde gerçekten istiyor olsanız. Sonuçta yetişkin insanlarsiniz. Arkadaşlar demiş sizi sevmiyor vb.diye, sanırım sadece ilginizi istiyor başka da bir ciddiyeti yok.

Flörtumsu olduğum sahisla 3 gündür gerginiz.Ve bence ondan kaynaklı.Az önce maddiyatsal birsey için mesaj atti. mont almıştık internetten. O gelmiş. Büyük gelmiş.Yani mont konusu gerçekten sabrimi tasirdi.Bende cvp olarak kırgın ve kızgın olduğumu.Su anda zorla cvp yazdığımı ve bu akşam yazmak istemediğimi belirttip iyi akşamlar dedim.Yarin ne yapayım. Biliyorum ki üste çıkacak.Ben mi yazmalıyım.yazmamali miyim.Destek istiyorum fikir istiyorum
Bekar arkadaşlarımın derdini dinlerken ben😂

Soru sahibi adım kadar eminim ki montun parasını siz ödediniz. İstediğiniz tepkiyi alamayınca da tahlil muhabbeti yaptınız :D Bu adam işsiz güçsüz biri değil mi?

Buyrun.Bu İngilizcede söz sanatı tarzı biseydir. Duz makale dili değildir.zaten o mesajda yazdım. Kaç sene sonra bana edebiyat yaptırdınız diye
Ablacım hangi söz sanatı? Bir açıklar mısın lütfen. Şu cümleyi okurken kulağınızı da mı tırmalamadı çok ilginç.

Adamla olmaz orası net. Bir elmanın iki yarısı gibi çok eğlenip, gülüşüp birbirinizi tamamlamıyorsunuz da bence. Tamamlıyor olsanız hissederdiniz, o da sizden 2 gün uzaklaşamazdı. Kaldı ki bu kadar çekimi olan biri de al tayinini gidip başka şehirde yaşayalım derdi. Hayat köyden ibaret değildir? Azcık iş bilen, mesleği olan insan her yerde parasını kazanır. Ha öyle biri değil, köyden çıkarsa iş bulamaz derseniz zaten 2. evliliğinizde de öyle biriyle olmanız hata olur. Kendi içinde tutumlu pardon consistent bu mesajımı burada bitiriyorum.

Yazdınız mı o çok Şeref düşkünü kocanızin arkadaşı olup aynı zamanda sizi oyalayan flörtümsü şahsa ??

Eski eşinizin arkadaşıyla olmaz bana göre, yani ikiniz de yanlışsınız.

Ama şöyle de bi gerçek var ki eğer sizi gerçekten sevip isteseydi bişeyleri oldururdu ve evlenirdiniz.

Sizinki de gerçek sevgi değil; sadece yaşayamadıklarınız yaşayabilme ümidi. Onunki zaten sevgi değil boşa umut veriyor size.

Bu işin sonunda size biriyle tanışıp evleneceğini söyleyecek ve geriye sadece giden boş yıllarınız kalacak. Bana kalırsa irtibatı tamamen kesip kendi önünüze bakın.

İadeyi falan o yapacak.Benlik bisey yok.Yaslar yasli ya.Adam 47 ben 44.Ergen gibi gerçekten
sizde kendinizi düzgün anlatamıyorsunuz kı ben 20lerde falan sandım 44 yaşında kadının yazı dili bu olmamalı kızmayın ama kendınızı geliştirin biraz ikinizde ergen gıbısınız ağır olun

tabularını yıkacak ya da ikinci kez evlenecek insanların, evleneceği kişiye çok iyi bakmaları lazım
aynı yöre de, çulsuz, kapı komşusu, yöresel bağlamda aynı tip ile yeniden neden evlenilir ki?

yani arkadaş değsin demi değiştirdiğine
zengin , yakışıklı, klas, görgülü olsun ki
ohh beeee hayat buymuş , onu defettiğime değmiş diyebilinsin

eşim bu evi satıp yeni ev mi alsak diyor,
ulan yine aynı muhitte, aynı tarz, daha büyüğü olmayan ev alacaksam niye değiştireyim nakliye ile uğraşım gibi bişy benim için.

Mont onun.Beraber beğenip sipariş vermiştik.Kargo gelmiş .denemiş olmamış. 2 3 gündür tuhaf davranıyordu.Gun içinde sürekli mesaj atardı arardı ama 2 gündür nadiren iletişim kurdu.Aktif olarak çalışmıyor. Yani köyde yaşıyor. Tabii ki koy işleri de yoğundur. Bugün doktora gitti gündüz.tahlil sonuçlarını yaz dedim.yazmadi.Aksmalari konuşuruz aramadı.Sonra saat 22. De mont demiş.Ben de çok saçma buldum yani
Siz bu şahısla online ilişki mi yaşıyorsunuz?

Flörtumsu olduğum sahisla 3 gündür gerginiz.Ve bence ondan kaynaklı.Az önce maddiyatsal birsey için mesaj atti. mont almıştık internetten. O gelmiş. Büyük gelmiş.Yani mont konusu gerçekten sabrimi tasirdi.Bende cvp olarak kırgın ve kızgın olduğumu.Su anda zorla cvp yazdığımı ve bu akşam yazmak istemediğimi belirttip iyi akşamlar dedim.Yarin ne yapayım. Biliyorum ki üste çıkacak.Ben mi yazmalıyım.yazmamali miyim.Destek istiyorum fikir istiyorum
Flörtümsü kişisiyle maddiyatsal olaylara nasıl girdiniz? Daha sevgili bile olmamışken nasıl maddi konulara girdiniz daha doğrusu?

Mont onun.Beraber beğenip sipariş vermiştik.Kargo gelmiş .denemiş olmamış. 2 3 gündür tuhaf davranıyordu.Gun içinde sürekli mesaj atardı arardı ama 2 gündür nadiren iletişim kurdu.Aktif olarak çalışmıyor. Yani köyde yaşıyor. Tabii ki koy işleri de yoğundur. Bugün doktora gitti gündüz.tahlil sonuçlarını yaz dedim.yazmadi.Aksmalari konuşuruz aramadı.Sonra saat 22. De mont demiş.Ben de çok saçma buldum yani
Mont ne alaka hiç anlamadım. Maddiyat konunun neresinde? Mont büyük geldiyse iade etsin sizden ne bekliyor bu konuda siz mi yapacaksınız iadesini?

Back
X