- 15 Şubat 2013
- 26.651
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.995
- 798
Ben gidiyorum ya sinirim bozuldu dbdjjdEvery yazmayı beynim kabul etmedi onu unutmuşum tamamen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gidiyorum ya sinirim bozuldu dbdjjdEvery yazmayı beynim kabul etmedi onu unutmuşum tamamen![]()
Which lacks de olur yerine göre ama işte onun yazdığı gibi olmaz. Neden olmaz öğretmen birileri görürse açıklasın ben yatıyorum artıkYok anlamıyosun da neden bahsettiğimizi, ben yıldım şu an ama which “is” diyosan peşine lack”ing” demek zorundasın
Bana bi tane “ is lack of”bulsana?Çok bilen bayanlar pardon dili ezberleyen bayanlar lack kelimesinin böyle kullanımı vardır. Bir daha söylüyorum siz bilmiyorsunuz.Ince ingilizcedir. Ama vurgusu ifadedir
Tamam bayan mektupla eğitim. Katlettin cümleyi hala alakasız örnekler veriyorsun. Yaz cumleni grammarly'e, sor chat gptye koy buraya çıktısınıÇok bilen bayanlar pardon dili ezberleyen bayanlar lack kelimesinin böyle kullanımı vardır. Bir daha söylüyorum siz bilmiyorsunuz.Ince ingilizcedir. Ama vurgulu ifadedir.
Ekledim ya ekran alintisi mesajın hemen altinaBana bi tane “ is lack of”bulsana?
Yani o kadar anlamadı ki öğretmen olduğuna inanmak istemiyorum şu anTamam bayan mektupla eğitim. Katlettin cümleyi hala alakasız örnekler veriyorsun. Yaz cumleni grammarly'e, sor chat gptye koy buraya çıktısını
Chat gbt buyrun.Bir daha söylüyorum is lack of kullanimi vardır.Yani o kadar anlamadı ki öğretmen olduğuna inanmak istemiyorum şu an
Mune abla bize kızacak ben kaçıyorum kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumYani o kadar anlamadı ki öğretmen olduğuna inanmak istemiyorum şu an
Sen kendi cumleni yazip sorsana :)Chat gbt buyrun.Bir daha söylüyorum is lack of kullanimi vardır.
Buyrun.Bu İngilizcede söz sanatı tarzı biseydir. Duz makale dili değildir.zaten o mesajda yazdım. Kaç sene sonra bana edebiyat yaptırdınız diyeSen kendi cumleni yazip sorsana :)
Buyrun.Bu İngilizcede söz sanatı tarzı biseydir. Duz makale dili değildir.zaten o mesajda yazdım. Kaç sene sonra bana edebiyat yaptırdınız diye
Ya daha soru bile soramiyorsun al bak doğru muymus yanlış mıymışBuyrun.Bu İngilizcede söz sanatı tarzı biseydir. Duz makale dili değildir.zaten o mesajda yazdım. Kaç sene sonra bana edebiyat yaptırdınız diye
Ben anlatamıyorum herhalde size.Soz sanatları yada en basitinden Türkçe devrik bir cümleyi de yazsanız aynı şekilde düzeltir.Mesela bir şiir mirasını yazalım oraya eğer devrikse hemen duzeltecektur
Tamam sen haklısınBakın bir şiirden alıntı.Bu tamamen edebi ifadedir.ama chatgbt yanlış der