Böyle bir şey mümkün mü?

basinabuyruk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2019
100
60
28
28
Merhabalar öncelikle
Aslında bir şeyi merak ettiğim için bu konuyu açıyorum, kendi özelimde değil :)
Bir insan bir insanı ayrılsalar bile ömrünün sonuna kadar sevebilir mi?
Çok kez şahit oldum, senelerce sadece birini seven insanlara
Karşı taraf hiçbir umut vermese dahi sevmeye devam eden insanlar vs
Bu bir takıntı mıdır yoksa aşk mıdır gerçekten?
Çoğu kez burda okuduğum yorumlar bırak o adamı, aman unut, hayatına bak vs tarzındaydı böyle konularda
Ben çok arada derede kaldım sizlerin görüşlerini merak ediyorum bu :)

Haklısınız, insan yine de istiyor işte sonu kötü bile olacaksa :))

Sevdigim kisiyle evlendim ama ondan onceki sevgilime hissettiklerim ile ona hissettiklerim cok farkli. Yani sanki oncekine duydugum gercek askti esim ise mantik evliligi ile ask evliligi karisimi gibi geliyor. Bazen birsey oluyor iyiki esimle evlenmisim diorm bazense oncekiyle olsak nasil olurduk acaba diorm. Ask bence bi kere ugruyor sonrakiler sevgi saygi meselesi

Ulaşamadığımız her şey cazip gelir ,kavuşamazsanız aklınızın bir köşesinde illaki kalır başkasi ile evlenseniz bile onu gördüğünüzde hep bi heyecan duyarsınız keşke dersiniz belki beraber olsanız asla anlaşamayacaksınız ama işte dediğim gibi bilinmeyen her zmn daha çekici olur

Aşk bence bir kerelik değil. Ne gemiler yaktığım oldu zamanında sonra eşim çıktı dedim onlarda gemimiymiş yine yaktım.
O her birinden sonra durulma aşaması sadece akillanmaktan oluyor heyecan azaldığından, istek azaldığından değil. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı yani. Eşimde misal daha önce üzüldüğüm noktalar onda var mı diye baktım. Beni üzer mi diye baktım , daha temkinli yaklaştım ama bu aşık olmadım demek değil. Ayni derede 2 kez yıkanmayı denedim . Ama hoşlanmadım. Bir şey bittiyse bitmeli yani.
Kavusamadigina aşk demekte hiç deniz görmemiş birinin( dizi, film haric) ben denize aşığım demesi gibi geliyor bana.

Elde edememe tutkusu. Şu an eşimle evlenmeseydim ah vah ederdim keşke evlenseydim çok iyi birisiydi derdim. Fakat seneler içinde hiçbir şey aynı kalmıyor sen de değişiyorsun karşındaki de, büyüyorsunuz. Yani takıntı, çok iyi tanımadığin birini hayallerindeki gibi sevmek.

Platonik takılmak ya da 1-2 ay ilişki yaşayıp yıllarca unutamamak takıntı bence. Doğru düzgün tanımadığın adamın nesine aşık oldun da yıllarca içinde yaşattın yani. İlk ciddi ilişkimde anlamıştım önceden platonik olup ay ölüyorum bitiyorum dediğim şeylerin ne kadar komik olduğunu. Yıllarca unutamamak için biraz yaşanmışlık lazım bazı ilkleri onunla paylaşmak vs. Öteki türlü karşına daha iyi biri çıkmamıştır ondandır.

Hayatta kimseyi öyle takıntılı sevmedim.
Bence aşk karşılıklı ve dengeli olursa sağlıklı bir duygu.
Seni sevmeyen istemeyen bir Adam'ı Ömür boyu düşünmek aşk demek değil bence saplantı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…