Böyle bir şey mümkün mü?

Keyfinbilir

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
1.404
2.735
733
Hanımlar bir polis benden hoşlanıyordu. İstemediğimi söyledim. Uzun süre farklı yollardan ulaştı.Biraz takıntılı gibiydi. Benimle ilgili kimsenin bilmediği şeyleri biliyor. Diyorum acaba whatsapp konuşmamı okuyor ya da telefonumu dinliyor olabilir mi? Komiser kendisi.

Wp veya telefon dinlemesi için savcılıktan izin alması lazım,o kadar kolay değil yani.

Mesela annemin ölümü. Analiz yapar gibi o sıra gündemim olan şeyler. Genelde telefonda konuştuğum sıkıntılarım. Tesadüf mü acaba?
Gorusmeseniz mı acaba, kendi anlattıklarım dısında hakkımda bilgi sahibi olan insanları oldum olası sevmem ben

Gorusmeseniz mı acaba, kendi anlattıklarım dısında hakkımda bilgi sahibi olan insanları oldum olası sevmem ben
Aslında çok ütopik geliyordu. Önce kafama takmadım. Ama beni de rahatsız ettiği için engelledim. En son farklı numaradan yazmış, yine bir sıkıntımda.
Annenin ölmüş oldugunu rahatlıkla öğrenebilir kayıtlardan ama tel de dinliyor olabilir uzak dur
Annemin ölümü trajik. Ölmesini öğrenebilir de.Şeklini Bilemedim. Ben kurguluyor da olabilirim. Mesela annesi o şekilde ölenler şöyle şöyle diye psikanaliz yapıyor. Öyle bir konu yokken.

Ah canım ya.Hep biliyoruz daBu ülkede izin olmadan da dinlenir.
Hukuk devletinden bahsetmiyoruz.
O kadar kolay değil canım benim,bu işler dışardan göründüğü gibi değil

Son düzenleme:
Pekala olabilir her sey
Bir daha rahatsi ederse amirine sikayet edicem, ozel hayatin ihlali ve gorevi kotuye kullanmaktan da savciliga vericem dersiniz. Daha da ustelere sikayet mutlaka edin

Hoşuma gitmedi. Hoşuma gitse nolur ki? Ay beni takip ediyor bir manyak diye bir övünç kaynağı mı var? Konuyla ne alakası var. Bu işin içinde olan varsa ya da başına gelen merak ettim. Bu işin prosedürü nedir ne değildir? Şikayet ederim çünkü. Öyle bir şey mümkün değilse uğraşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…