- 7 Haziran 2010
- 1.404
- 2.735
- 733
- Konu Sahibi Keyfinbilir
-
Wp veya telefon dinlemesi için savcılıktan izin alması lazım,o kadar kolay değil yani.Hanımlar bir polis benden hoşlanıyordu. İstemediğimi söyledim. Uzun süre farklı yollardan ulaştı.Biraz takıntılı gibiydi. Benimle ilgili kimsenin bilmediği şeyleri biliyor. Diyorum acaba whatsapp konuşmamı okuyor ya da telefonumu dinliyor olabilir mi? Komiser kendisi.
Mesela annemin ölümü. Analiz yapar gibi o sıra gündemim olan şeyler. Genelde telefonda konuştuğum sıkıntılarım. Tesadüf mü acaba?Kımsenın bılmedıgı seylerden kastınız ne?
Mesela annemin ölümü. Analiz yapar gibi o sıra gündemim olan şeyler. Genelde telefonda konuştuğum sıkıntılarım. Tesadüf mü acaba?
Gorusmeseniz mı acaba, kendi anlattıklarım dısında hakkımda bilgi sahibi olan insanları oldum olası sevmem benMesela annemin ölümü. Analiz yapar gibi o sıra gündemim olan şeyler. Genelde telefonda konuştuğum sıkıntılarım. Tesadüf mü acaba?
Biliyorum da söylüyorum canım bu işlerin içindeyim boş konuşmuyorum yaniBurası Türkiye herşey mümkün.
Savcılıktan izin lazım falan diyenler bir daha düşünsün bence
Aslında çok ütopik geliyordu. Önce kafama takmadım. Ama beni de rahatsız ettiği için engelledim. En son farklı numaradan yazmış, yine bir sıkıntımda.Gorusmeseniz mı acaba, kendi anlattıklarım dısında hakkımda bilgi sahibi olan insanları oldum olası sevmem ben
Annemin ölümü trajik. Ölmesini öğrenebilir de.Şeklini Bilemedim. Ben kurguluyor da olabilirim. Mesela annesi o şekilde ölenler şöyle şöyle diye psikanaliz yapıyor. Öyle bir konu yokken.Annenin ölmüş oldugunu rahatlıkla öğrenebilir kayıtlardan ama tel de dinliyor olabilir uzak dur
İçim rahatladı o zaman. Teşekkür ederim.Wp veya telefon dinlemesi için savcılıktan izin alması lazım,o kadar kolay değil yani.
Biliyorum da söylüyorum canım bu işlerin içindeyim boş konuşmuyorum yani
Rica ederim canım ,komser olması biİçim rahatladı o zaman. Teşekkür ederim.
Rica ederim canım,komser olması birşeyi değiştirmez,o izni alması için senn hkkında arama çıkması yani kısacası suçlu olman lazımİçim rahatladı o zaman. Teşekkür ederim.
O kadar kolay değil canım benim,bu işler dışardan göründüğü gibi değilAh canım ya.Hep biliyoruz daBu ülkede izin olmadan da dinlenir.
Hukuk devletinden bahsetmiyoruz.
Bu kadar yani hattını gitsin teyzesi adına alsın meselaHattını değiştir ve iletişimi kes.
Kurtulmak isteyen kurtulur.Bu kadar yani hattını gitsin teyzesi adına alsın meselaozaman nasıl bulucak bilgilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?