Böyle bir şey olsa ne yaparsın ?

ay deli mi ne ayol bu der yoluma devam ederim

saç boyuyorsun, kulaklarını enseni ve alnını da boyamışsın ve boya kızıl. ertesi gün önemli bir görüşmen var.
ne yaparsın?

Derimi yüzene kadar silerim

Çıkmazsa kapatıcıdan yardım alırım

Hmmm
Denizde bikininin üstü kopsa ne yaparsın

Yapıştıranın saçına aynı ağdadan bir tutam da ben yapıştırırım. Bu işi kendim becerdiysem de önce suyla yıkamaya çalışırım baktım olmadı keserim mecburen. İki durumun sonunda da oturur ağlarım sinirden ama.

Sevdiğin bir tatlıyı yapmışsın, evde dolaba koymuşsun. Ancak evden biri seni düşünmeden tüm hepsini yemiş. Naparsın?

Nasill kiydiiiinn el emegim göz bebegimi nasil yersinnn diye bi olay cikaririm basta, sonra yumusar tekrar yapip tek basima yerim :)

Arkadaslarinla sözlestin bi yerde buluscaginiz, süslenmis püslenmissin evden bi cikiyosun araba yok. Esin unutmus arabanin sana lazim olucagini almis gitmis, naparsin?

Taksi çağırırım .
Dışarı çıktın kalabalık bi ortamın ortasındasın aman Allah'ım fermuar açık ?

O neydiii gızz acaba derim sonra tüm çantayı kenarda bir yere dökerim ney olduğuna bakarım

Markete gitmişsin sadece nakit 50 tl almışsın yanına, alışveriş yapıp kasaya geldin 55 lira tutmuş 5 liran çıkışmıyor. Ne yaparsın?

Aaaa şu beş tl lik çikolata bize ait değildi, çıkar canım onu aradan der , bozuntuya vermezdim.
Arkadaşını burnunu karıştırırken görsen napardın hemde gizli gizli.:) :) bnde kusucam bu soru dan sonra

Tanıdıksa yaz gitsin tanımadıksa şu çikolataları geri bırakıyorum :))

Eşin /sevgilin pırtladı :)) ne yaparsın ki )

Yeni isek bozulurum değilsek normaldir

birini beğeniyorsun ama sadece sosyal medya üzerinden takipleşiyorsunuz gerçek bir tanışmanız yok senin bir yakının tanıdığı oluyor bu kişi ama o bunu bilmiyor ne yaparsın ?

vallahi bilmece gibi olmuş

bir şey yapmam

sokakta yürürken pantolonun ağının pırtladığını fark ettin ne yaparsın?

O saatten sonra en yakınım olmaz.
En yakın arkadaşım, kardeşim dediğiniz insan, sevgilisi sizinle görüşmesini istemiyor diye tüm bağını koparsa ne yapardınız?

Ozaman en yakınım kardeşim değildir olamaz...
Bir davet yada düğün vs ortamda topugun kırıdıysa mesela ??

ayy geldi başıma bir kere ya sorma gitsin :))) arkadasın nişanından çıktım merdivenlerden inerken topuğum kırıldıı :)) bozuntuya vermeden ayakkabıda topuk vermiş gibi yürümeye calıştım arabaya kadar :)))

Bir arkadasın sana kendi eşini kötüleyip her türlü şeyini anlatıp sonrada eşiyle her defasında barışsa ne yapardın ?

Buna benzer bir durumu yaşadım, onunla eşi arasındaki konular beni ilgilendirmez, sadece dinlerim belirli bir ölçüde. Fazlasını beklemesi ve bu durumu sindirememesi nedeniyle şuan görüşmüyorum.

Eşin sana ailesinin yanında farklı, kendi evinizde farklı davransa ne yaparsın?

Tartisma çıkar

Onemli bir yere giderken ozenle hazırlanmissin evden çıkıyorsun elbisen bir yere takilip yirtiliyor zamanin da yok cok fazla?

Tartisma çıkar

Onemli bir yere giderken ozenle hazırlanmissin evden çıkıyorsun elbisen bir yere takilip yirtiliyor zamanin da yok cok fazla?
sinirden oturur ağlarım heralde:))) ve de gitmekten vazgeçerimm. sevdiğin adamla evlenmene ailen razı gelmiyorsa ne yapardın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…