Böyle bir şey olsa ne yaparsın ?

Evliysem ve evimde öyle bir test bulduysam eşimi takip ederdim ya da sorardım
Bilmiyorum ama sanırım kendim zarar görmeyecek şekilde ilişkiyi devam ettirirdim.
Arkadaşlığı minimuma indirir ya da bitirirdim.
Şaşkınlık içinde eve girerdim mumları görünce
Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız sizden yol parası istiyor cüzdanı evde kalmış. Sizinde sadece kendinize yetecek kadar paranız var üstünüzde, ya yok diyeceksiniz ya da parayı verip bir saat yürüyeceksiniz eve. Ne yapardınız

Kendime kadar var derdim vermezdim

Kaldırımda gidiyorsun bı tane kadın karşıdan gelirken bı anda hayır diye bağırdı napardin

Hiçbir şey
Mağazadasınız ve hırsızlığa şahit oldunuz çalınan şey maddi açıdan küçük bir şey aynı zamanda acelenizde var, ne yapardınız?

Hemen bagirirdimmm hırsız vardır diye

Sokak ortasında şiddete maruz kalan birine yardım edermisin

Polisi arardım.
Bir teknedesiniz ve aksilik çıktı sevgiliziniz düştü. Yüzmeyi çok iyi bilmiyorsunuz, etrafta sizden başka kimse yok ne yapardınız?

Yüzmeye bilmiyorsam artık kendimce çözüm aradım teknede onu kurtarabilecegim ne varsa cabalardim

Ormanda bir ayı ile karsilastiniz yanınızda sevdiği iz var ama ona doğru yaklaşıyor ne yaparsiniz

Sevdiğimi kurtarmaya çalışırdım o an ne yapardım bilemedim ama
Otobüs yolculuğunda moladan sonra eksik var mı diye soruyorlar. Bir yolcu eksik ve sadece siz farkediyorsunuz. O yolcuda tesadüfen üniversitede sizi bilerek dersinden bırakan bir hoca. Ne yapardınız

Hiç sesimi cikarmazdim o beni dersinden bırakırsa bende onu yolunda bırakırım

En çaresiz aninizda karisniza cikan fırsatı düşünmeden sonunu degerlendirirmjsjnz

Sonunu değerlendiririm ama çok çaresizsem bilemedim konuya da bağlı
Bir gece samimi olmadığınız bir arkadaşınız başkasına atacağı bir mesajı size yanlışlıkla atıyor, mesajda kendisine zarar vereceği yazıyor. Ne yapardınız

Iyi olup olmadigini sorar bir derdi varsa yardimci olabilecegimi derim..

Dugununde evlenecegin adamin eski sevgilisini gordun tepkin ne olurdu?

Yüzsüzlüğüne şapka çıkarırdım,

Gece hava almak için camı açtınız karşınızda birisi?

İn midir cin midir derim çünkü 5. Katta oturuyorum.

Fırında börekleri yaktın ve yaklaşık yarım saat sonra misafirin gelecek ne yaparsın

Hazir birseyler alirim..

Eşiniz,sevgiliniz,veya x kisi siz hakli oldugunuz halde siz yerine ailesini tercih etti ne yaparsin ?

Sonu hüsran...

Çok sevdigin kız arkadaşın seni sadece işi düştüğünde aramaya başladıysa diğer zamanlarda telefona bakmıyor ve
Aramiyosa ne yaparsin?

Her aradığında laf sokardım. " ne oldu canim gene işin mi düştü " drdim. Zaten o da benden yavaş yavaş elini ayağını çekerdi . Isine gelmediği için. Benimde işime gelirdi. Gerek yok öyle insanlar hayatımda !

En güvendiğin insan sana yalan söylese, seni kandırsa . Ne olursa olsun yaşanmışlıklar hatrına. Onun zamaninda sana karsi olan iyiliğine binaen afeder miydin ? Yoksa tek kalemde siler miydin.

Kolay olmasa da affederim kendimi biliyorum. Ama asla unutmam.

Çok sıkı takip ettiğin dizi ile aynı saatte eşinin favori takımının maçı var. Hangisi izlenir? Kimin sözü geçer

Sen git başka odada izle bebegim benim dizim var derim.

Gece yatarken saçlarını biri kesmiş sabah kalkıp aynaya bakınca farkına vardın.Ne yaparsin?

Saçımı kesenin saçlarını tek tek yolarım

Yolda giderken telefon buldun,
Tesadüf Baktın telefonda en sevmedigin insanınmış,
Ne yaparsın ?

Biraz karıştırirdim. Sonrada fırlatır atardım biyere.

Çok sarhoştun düştün bayıldın. Gözünü açtın bağlisin Serdar ortaç göbeğinden zeytin yiyo Naparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…