Böyle bir şey olsa ne yaparsın ?

Susam zamanında benim ne yasadigimi en icten yaşaması için yaşayıp anlaması için

Bir yerde evladiniz zorda diğer yerde babanız önce hangisine kosardinjz

Kimin durumu acilse ona
Yakın arkadaşınız ve siz tehlikeli bir yerdesiniz, arkadaşınız yaralı ve sizi yavaşlatıyor. Onu bırakırmısınız orada?

Bu o yakın arkadaşımın bana her konuda nasıl dürüst ve bagliligina bağlı

Arkadaş ortamında bozuntuya ugrarsan tepki ne olur

Konuya bağlı ama genelde belli etmem ve arkadaşlığımı gözden geçiririm
Kötü bir günün ardında ağlarken telefonunuza mesaj geliyor ve arkadaşınız size ihtiyacı olduğunu söylüyor ne yaparsınız

O kötü günü unutmak için ve bilakis arkadaşımın bana ihtiyacı olduğu için giderim

Birine çok guvendiniz ve öyle bir yerden vurduki sizi ne yapardiniz

Konunun ne olduğuna ve kim olduğuna bağlı. Samimi bir arkadaşım ise samimiyetim biter. Aşık olduğum ya da aileden biriyse konunun içeriğine bağlı olarak durumu anlatır ve davranışlarına göre ya tekrar güvenirim ya da güvenmem.
Sevgilinize basit bir konuda yalan söylemediğiniz takdirde ilişkiniz bitecek, ne yapardınız

Okadar basit konulardan biterse hiç başlamamış demektir

Sizce aşk herseyi affedermi

Affetmeli belki bilemedim bunu derken akla aldatmak vs gelyor eğer öyle bir şeyse hayır bence
Sevgiliniz bir şansı daha hakeder mi

Aldatmaya hayır diğer tüm hatalara karşı evet hakeder

Önemli Günler unutuldugunda tepkiniz nasıl olur

Kendi içimde biraz üzülürüm durumu anlamasını isterim susup
Bir davete çağrıldınız, aldığınız bir kıyafeteiyakın arkadaşınız da almış habersiz bir şeklide ve öğrendiğinde sizin başka bir kıyafeti giymenizi rica etti ne yapardın

Hadi bide ben sorayim eşiniz işte eve geç geleceğini söyledi sabaha karşı geldi gerçekten işteydi ama size itiraf ediyorum sevgilimin yanındaydım dedi tepkiniz ne olur

Önce susar şoku atlatırdım sonra neden diye sorardım hayati bir mesele yoksa verdiği cevapta, geldiğin yere git derdim, tabii evli değilim belki farklı bir şey yapardım ama bu geldi aklıma
Siz ne yapardınız aynı soruyu soruyorum alttaki üyeye

Tabikide başka kıyafet giyerim asla öyle cikmazdim öne öyle resmen pisti hiç sevmediğim şeyler

Çok yakininizin cocugu sizin cocugunuza hergün zarar veriyor artık susmak istemiyorsunuz tepkiniz nasıl olur

Çocuğu kendm uyarırdım ve annesine söylerdim.
Sevdiğiniz insan sizi reddetti iki yıl sonra geri geldi ne yaparsınız
Kapıyı bulamadiysan Gecireym derim

Evde sizin haberiniz olmadan yapılmış hamilelik testi gördünüz copte ne yapardiniz

Hala seviyorsam kabul ederim

Anneniz sizi hiç düşünmesi bencil ve sırf kendini düşünse birdaha yüzüne bakarmisiniz

Kocamın hamile olduğunu düşünürdüm ,iyi yaparım,dermişim,öff terbiyesizliğim tuttu yine

En samimi arkadaşınızın arkanızdan konuştuğunu öğrendiniz?

Uzak durdum takı o sorana kadar sorduğunda da tartıştım (gerçek)

Sizden önce eve biri girmiş olmalı dış kapıyı açtınız hemen girişte mumlar sizi karşılıyor ne yapardiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…