- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
ilginç soru:)) görmezden gelirdim sanırım.aynı durumla sen karşılaşsan ne yapardın:)Ailem ikna olana kadar beklerdim. İstememe sebeplerini mantıklı bulduysam sevdiğimden vazgeçerdim. Mantiksizsa da sevdiğim beni bekledigi surece beklerdim.
Yolda kotu ayrilmadigin ama arkadas da kalmadigin eski sevgilinle karsilastin, yaninda eşi ve çocuğu var. Gormezden mi gelirdin yoksa yanina gidip tebrik eder hal hatir sorar miydin?
ilginç soru:)) görmezden gelirdim sanırım.aynı durumla sen karşılaşsan ne yapardın:)
Ne yalan soyleyim okurdum
Eşine samimi davranan bir bayan görsen ne yapardın? (Asılıyor yani resmen:))
hahayyy:)))he yavrum annenim bak şimdi de kafana terlik geliyor der fırlatırdım:)))Ben baska bayanın tavriyla ilgilenmem ama eşim samimi davraniyorsa o zaman fena olur :) yani eşim gerekli önlemi aliyorsa karismam, alamiyorsa müdahil olurum.
Bebeğin oldu ve eşin ilk anneler gününü sözlü olarak bile kutlamadi. Kutlamani beklerdim dediginde de niye sen benim annem misin ki diye cevap verdi. Ne yaparsin?
hahayyy:)))he yavrum annenim bak şimdi de kafana terlik geliyor der fırlatırdım:)))
peki eşinin telefonunu hiç gizli gizli karıştırır mısınz:))) inceler misinz yani?
:)))önce sevinirim tşk ederim. ama sonra ya söyle olsa daha güzelolmaz mıydı? aslında ben su sekilde seviyorum deyip başını sisiririm bin pişman ederim heralde aldığına:)))hahay.Tabi kiiama eşim izin verdiği icin gizli gizli karistirmis olmuyorum aslında
Eşin beğenmediğin bir hediye aldı ne yaparsın?
Begendigimi soylerim o unuttugu bir ara gidet degistiririmTabi kiiama eşim izin verdiği icin gizli gizli karistirmis olmuyorum aslında
Eşin beğenmediğin bir hediye aldı ne yaparsın?
ayyy korkudann bayılayazardım heraldeBegendigimi soylerim o unuttugu bir ara gidet degistiririm
Hali vaziyeti pek duzgun olmayan psikopat tipli biri gelip laubali şekilde adres sorsa?
wouwww:))fena çıldırırım. çünkü hem kıskancım hem de haksızlığa gelemem..Olmadi genelde herseyi esime danisirim.ona sormadan birsey yapmam
Annen kardeslerin arasinda haksizlik yapsa ne yapardin ?
KilolarimiHayalimi gerçekleştirmek diğer dileğim ise sevdiğimin beni sevmesi
Bugün itibariyle yeni bir başlangıç yapman istenilse ve olanak verilse hayatında ilk neyi değiştirirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?