Böyle bir şey olsa ne yaparsın ?

Ailem ikna olana kadar beklerdim. İstememe sebeplerini mantıklı bulduysam sevdiğimden vazgeçerdim. Mantiksizsa da sevdiğim beni bekledigi surece beklerdim.

Yolda kotu ayrilmadigin ama arkadas da kalmadigin eski sevgilinle karsilastin, yaninda eşi ve çocuğu var. Gormezden mi gelirdin yoksa yanina gidip tebrik eder hal hatir sorar miydin?

ilginç soru:)) görmezden gelirdim sanırım.aynı durumla sen karşılaşsan ne yapardın:)

Ne yalan soyleyim okurdum

Eşine samimi davranan bir bayan görsen ne yapardın? (Asılıyor yani resmen:))

Ne yalan soyleyim okurdum

Eşine samimi davranan bir bayan görsen ne yapardın? (Asılıyor yani resmen:))

Ben baska bayanın tavriyla ilgilenmem ama eşim samimi davraniyorsa o zaman fena olur :) yani eşim gerekli önlemi aliyorsa karismam, alamiyorsa müdahil olurum.

Bebeğin oldu ve eşin ilk anneler gününü sözlü olarak bile kutlamadi. Kutlamani beklerdim dediginde de niye sen benim annem misin ki diye cevap verdi. Ne yaparsin?

hahayyy:)))he yavrum annenim bak şimdi de kafana terlik geliyor der fırlatırdım:)))
peki eşinin telefonunu hiç gizli gizli karıştırır mısınz:))) inceler misinz yani?

hahayyy:)))he yavrum annenim bak şimdi de kafana terlik geliyor der fırlatırdım:)))
peki eşinin telefonunu hiç gizli gizli karıştırır mısınz:))) inceler misinz yani?

Tabi kii ama eşim izin verdiği icin gizli gizli karistirmis olmuyorum aslında

Eşin beğenmediğin bir hediye aldı ne yaparsın?

:)))önce sevinirim tşk ederim. ama sonra ya söyle olsa daha güzelolmaz mıydı? aslında ben su sekilde seviyorum deyip başını sisiririm bin pişman ederim heralde aldığına:)))hahay.

Begendigimi soylerim o unuttugu bir ara gidet degistiririm

Hali vaziyeti pek duzgun olmayan psikopat tipli biri gelip laubali şekilde adres sorsa?

Olmadi genelde herseyi esime danisirim.ona sormadan birsey yapmam

Annen kardeslerin arasinda haksizlik yapsa ne yapardin ?

Allah gecinden versin birinci derece bir yakınımın vefatı

İşyerin seni i yurtdışı şubesine atadı. Fakat tek başına gitmek zorundasın aileni bırakıp gider misin?

koşarak uçarak giderdim

eve giderken yaralı bir köpek görsen tedavi ettirip alır mısın?

Yapamam çünkü sokak köpeklerinden çok korkarım

Bir günlüğüne bir başkasının yerine geçecek olsan kim olup, ne yapmayı isterdin?

Sevdiğim kişinin yerine geçer düşüncelerini öğrenirdim
İsteksiz olduğun halde çalışmak zorunda olduğunda ne yaparsın

Mecbur sorunsalı varsa çalışırım

Birgunmugune size 2 dilek verilise ne dilerseniz?

Hayalimi gerçekleştirmek diğer dileğim ise sevdiğimin beni sevmesi
Bugün itibariyle yeni bir başlangıç yapman istenilse ve olanak verilse hayatında ilk neyi değiştirirdin?

Hayalimi gerçekleştirmek diğer dileğim ise sevdiğimin beni sevmesi
Bugün itibariyle yeni bir başlangıç yapman istenilse ve olanak verilse hayatında ilk neyi değiştirirdin?
Kilolarimi

Candan sevdiğin birinin organik ihtiyacı oldu verirmisin?

Kim olduğuna bağlı
Size zamanında iftira atmış birine iftira atılıyor ve gerçeği bir tek siz biliyorsunuz. Size soruyorlar durumu, ne yaparsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…