- 30 Ocak 2021
- 92
- -156
- 6
- 32
- Konu Sahibi EymenMeyraa
Arkadaşlar eşimin izin kağıdı yok ve ortağı var ticari araçla spotçuluk yapıyorlar neyse bu kapanma süreci için eşim evde oğluma doycam diye seviniyordu ertesi gün ortağı gazlamış ticari araç biz çalışırız düye çünkü adam evinden nefret eden biri neyse baktım eşim cesaretlenmiş normalde korkar bende dedim ki gaza geldin de ceza yersen nasıl ödücen zaten borç var neyse cuma günü bize gelceklerdi eşim iftara onları almak istedi bende hiç misafir almam onun hatrına tamam ama yasak var dedim onlar takmıyo dedi Bugün eşim evdeydi araba ortağındaydı eşime haber vermeden işe çıkmış bana garip geldi ama eşime yorum yapmadım eşime yasak var gibi değil akşam sizdeyiz falan dedi iki sofra kurdum beş de gelcez dedi adam bi dünya şey yaptı karısıyla da muhabbetim var dün mesajlaştık gelceklerdi ezana beş dk kaldı gelmediler eşime arattım adam gelemiyoruz dedi ve resmen karısı bana haber vermedi bile eşime şaka mı yapıyolar neden o zaman haber vermediler dedim eşim de bana krşı mahcup oldu çünkü öyle bi masa hazırlamıştım ki neyse karısı bana kusura bakma bile demedi sizce tavrım nasıl olmalı ve eşim o adamdan soğudu mu sizce adam zaten bozuk biri ama eşim tutundu ona bu yaptığı ayıp değil mi eşime karşı ? Eşim sayıp söver ama sadece yemin etti bi daha çağırmıcam iki sofra kurduk insan bi haber verir dedi bende üstüne gütmedim gel yıl dönümümüz müş gibi biz yiyelim dedim ama omuzlarım ağrıdı yaptıkları çok ayıp değil mi