• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle bir şey yaşadıysam intihar ederim.

Acaba sarhoslugun etkisiyle rüyada mı gördünüz de size öyle geldi
Yani insan nasil anlamaz böyle bi olayı hayret o_O

Bu disuncen okb hastasi olmandan kaynaklaniyor.sarhos olsanda hissedersin oyle birsey olsa.at kafandan boyle sacma dusunceleri

yeni üyeyim evet ama asla fake değildir bu konu peşin söyleyeyim Yüce Allah ı da şahit tutuyorum yazdıklarımın doğruluğunu.
kendi memleketimden uzak bir yerde memurluk yapıyorum.ama yaşadığım yer küçük bir ilçe ve dedikodu çok oluyor haliyle.
belki hata yaptın diceksiniz ama evet erkek arkadaşım bana gelmek yaşadığım yerleri görmek istedi.çok istedi gelme dedim adım çıkar dedikodu olur dedim."çıkarsa benimle çıksın karım olacaksın dedi" geldi 1 hafta kaldı dışarı çıkmadı ama mutlaka eve girerken görmüşlerdir.ve ben zaten kısa bir evlilik yaşadım 6 yıl önce.
neyse bu geldi gitti.
birkaç gün sonra ben kırmızı şarap aldım ve içtim evimde.1 şişesi beni çok sarhoş etti dünya dönüyordu sanki, içip içip kustum.gece uyandım uyandım kustum.tabi erkek arkadaşım çoktan gitmişti.
şimdi şunu düşünüyorum yaşadığım yer dediğim gibi çok küçük bir yer ve eminim laf olmuştur erkek arkadaşım eve girerken görmüşerdir karşı komşular falan.
sıkıntım şu
ya erkek arkadaşım evden gittiğinde benim sarhoş olduğum gece evime girip bayıltıcı sprey sıkıp bana tecavüz ettilerse? zaten bunun evine erkek geliyor demek ki bu kötü biri biz de gidelim eğlenelim dedilerse? ya olduysa böye bişey? bakire olmadığım için anlayamam da .ve kaldığım ev de afedersiniz çok dandik.alt katta başka bir bayan memur oturuyor.içten merdivenle çıkılıyor eve.en alt katın anahtarı tanımadığım kişilerde ama ev sahibinin de tanıdığıu kişilerde vardı.ve ben bazen kapıyı açık bile unutur yatardım :KK43: ya o gece toplu tecavüze uğradıysam :KK43: aklıma geldikçe çıldırıuyorum.erkek arkadşıma bahsedeyim mi bu konuyu? kızmayın fake demeyin lütfen.ALLAH şahit tüm samimiyetime yazıyorum buraya ve kimseye anlatamıyorum bu durumu :KK43:
Haykırarak güldüm!

Bazen kafayı yediğimi düşünüyorum ama ben bayağı normalim ya. Kendime güvenim tekrar geldi teşekkür ederim.

boyle sorunlarin var madem o kadar icmek senn neyine? butun mahalle de senn sarhos olmani bekliyodu zaten..snrada hic usenmeyip seni geri giydirdiler..ya yapma allah askina..boyle paronayaklik derecesinde saplantilarin vrsa tedavi olmalisn tekrar..tedaviyi yarim biraktign belli.gece gece saka gbi..

Erkek arkadaşına elbetteki bahsetme bu saçmalıklardan.
Bir de madem öyle sakat bir evde yaşıyorsun içmeyiver sana zahmet!:KK14:

önce jinekologa gidip tecavüze uğrayıp uğramadığını öğreniyorsun, sonra psikologa gidip okb hastalığının ne durumda olduğu öğrenip destek alıyorsun. herşey hallolur inşallah üzülme.

önce jinekologa gidip tecavüze uğrayıp uğramadığını öğreniyorsun, sonra psikologa gidip okb hastalığının ne durumda olduğu öğrenip destek alıyorsun. herşey hallolur inşallah üzülme.
çok sağol ama bu olayın üzerinden 4 ay geçti şimdi gitsem ne olur ki hem taşındım o evden

Trajikomik bir konu.
Hasta olduğunuz belli, zaten kendiniz de söylemişsiniz. Gidin doktorunuza anlatın bunları, bize değil. O da ona göre tedavi uygulasın size.

tövbe ettim ağzıma almicam
galiba sizin okb hortlamış
böyle bir şey mümkün değil kim sizin evinizin içine girecek de sana bayıltıcı sprey sıkmayı akıl edecek de tecavüz edecek
mahalleli an be an seni gözetleyip aha bu kız sarhoş oldu gidip tecavüz edelim diyecekler
yeniden bir uzmanla görüşün
tabii bütün bunlar gerçekseniz geçerli

Tecavüz belirtisi var miydi.Yani altın üstün ciplaklimiydi ayildiginda gbi sorular sorup olay yeri inceleme ekibi gibi sorular tabiki sormicam:))) acil doktora gidin.şizofren gbi görünüyor burdan bakinca

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.şundan dolayı küçük bir yerdeyim zaten içki almıştım.dükkan sahibi herkese diyebilir şarap aldı bu kadın içer sarhoş olur diye.plan yapmış olamazlar mı :KK43:
Evet hatta yerel tecavüz takiminin tüm üyelerini gece uyandirip harekete geçirmiş olabilir....Ya bi foto çektilerse? İlerde şantaj yaparlarsa? Face de yayinlanirsa?
Bak sen git savciya şikayet et.Gece o o adresten sinyal veren cep tel no.lari belirlesin.Sonra bakkalla o kişiilerin o geceki görüşme kayitlarini çıkarsin....Bak sana 10 numero yorum:)

Son düzenleme:
Guzel arkadasim, toplu tecavuze ugrasan vucudun illa alarm verir. Agri sizi morluk cinsel bolgende herhangi bir belirti vs vs. Seninki tamamen kuruntu.. tedavine devam et mutlaka.

işte sprey sıktılarsa ve bayıttılarsa nası hissederim anlarım ki :KK43:
3 5 kişinin tövbe estağfurullah nasil anlamazsin
Tabikide anlaşılır
Kıyafetlerine bak değişiklik varmı
Wc ye gidince bi anormallik varmi
Nebileyim işte yada git hemen jinekologa

Back
X