- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.630
- 898
çok gülünç bi konu..
senin şu yaptığını sana eşin yapsa anlını karışlarsın..
oturur ağlarsın kafayı yersin kendini parçalarsın
kalbin acır
nefes alamazsın
aldatıldı dersin..
neden aldatıldın anlat diyenlere;
şu yaptıklarını eşin yapmış gibi anlatırsın benden gizli facesi varmış eski sevgilisi ordan yazıyormuş.
erkekler kulübü diye bir site varmış orayada girmiş herşeyi anlatmış karşılaşmışlar uzun uzun konuşmuşlar eski sevgilisi ile hepsini benden gizli kullandığı erkekler kulübü sitesinde anlatmış ben bunları hakedecek ne yaptım dersin..
biz nederiz sana biliyor musun?
hemen boşan..
bu adamla ne işin var
böyle adam mı olur..
.
.
.
bu o kadar uzar ki...
peki ben ne diyorum şimdi sana biliyor musun?
eşini sevdiğini söyleme burda ki herkes sevginin sendeki gibi birşey olmadığını çok iyi biliyor...
tez zamanda eşinin arkasından iş çevirmeyi bırak ya da ona daha fazla haksızlık etme git boşan..
ama sen rüyanda görüyor mussun zaten baksana siz kavuşacakmıssınız eee o zaman uzatmanın anlamı ne boşanın ikinizde..
diğer kadında senin eşinde arkanızdan kurban kessinler sizin gibi kişiliksizlerden kurtuldukları için..
siz eşinizi aldatıyorsunuz saçma sapan bahanelerin arkasına saklanmayın..
Heyyy kızlarr sakinn olunnnn
Konu sahibi sende eşini o insanla mesajlaştığın için aldattığını kabul et konu kapansın hayret bişi..
Aldatmak illa ki, el ele tutuşup, öpüşme ile ya da yatma ile olmuyo..
Sen o adamla konuşmakla (1-2-3) farketmez, kocanın arkasından iş çewirmiş oluyosun...
Bunu kabul etsene sen artıkkkk...........
size yaptığım ya da yapmadığım şeyleri kanıtlamak zorunda değilim.
ben kimseyi aldatmadım..
ben eşimin telefonunda eski rus sevgilisinin bi chat programında ekli olduğunu gördüm.
bu ne diye sorduğumda bana bu programın eskiden kalma olduğunu o kızın orda ekli olduğunu anca kız yazınca hatırladığını söyledi.
nasılsın napıyosun diye konuşmuşlar sadece eşim de evlendim demiş
bikere de türkiyeye gelirken bi bilet sormak için yazmış o kadar
benim için bu aldatma değil kendimi aldatılmış hissetmiyorum
her konuşan kadın ve erkek ille bi amaç güderek konuşmuyor
Ay sen bir 'bana kalkmış gecenin körü adamla mesajlaşmışsın yazıyo' burayamı takıldın? Gecenin bi yarısı değilse bile o hesaba girip sonuçta mesajlaşılmadı mı? Sen onca şeyi yap et sonra gel zurnanın düt dediği yere takıl hey Allah'ım yaa!. Ayrıca yazdıklarımda herhangi bir argo bir terbiyesizlik yok bak özellikle altını cizdim kırmızıyla yazdımki o gözlerin iyi görebilsin diye!.. Kime ne ispatlamaya çalışıyosun hala çözemedim ben bunu yapmadım bunu demedim diyosun işin ucu yine yaptığın ve dediğin gibi çıkıyor! Neyse sana burda nedesek neyapsak boş! Sen bildiğin gibi yap ben sana daha bişey demiyorum.. Susuyorum haklı olduğunu san en iyisi!..terbiyeli konuş olur mu?ben bişeyin kafasını yaşamıyorum hanfendi.
burda bi soru soruluyo bi sayfa o konuşuluyo onu anlatıyorum başka birisi gelip yazılan hiçbişeyi okumadan aynı soruyu sorup kafasına göre atıp tutup gidiyo.
ben aynı şeyi herkese tek tek açıklamak zorunda değilim.
bi zahmet okusunlar.
bana kalkmış gecenin körü adamla mesajlaşmışsın yazıyo
nerde yazıyo bu hangi yazdığımda böyle bişey var bi bulsanıza bana.
bunu söylemek için de senden izin alıcak değilim.
size yaptığım ya da yapmadığım şeyleri kanıtlamak zorunda değilim.
Ben kimseyi aldatmadım..
Ben eşimin telefonunda eski rus sevgilisinin bi chat programında ekli olduğunu gördüm.
Bu ne diye sorduğumda bana bu programın eskiden kalma olduğunu o kızın orda ekli olduğunu anca kız yazınca hatırladığını söyledi.
Nasılsın napıyosun diye konuşmuşlar sadece eşim de evlendim demiş
bikere de türkiyeye gelirken bi bilet sormak için yazmış o kadar
benim için bu aldatma değil kendimi aldatılmış hissetmiyorum
her konuşan kadın ve erkek ille bi amaç güderek konuşmuyor
size yaptığım ya da yapmadığım şeyleri kanıtlamak zorunda değilim.
ben kimseyi aldatmadım..
ben eşimin telefonunda eski rus sevgilisinin bi chat programında ekli olduğunu gördüm.
bu ne diye sorduğumda bana bu programın eskiden kalma olduğunu o kızın orda ekli olduğunu anca kız yazınca hatırladığını söyledi.
nasılsın napıyosun diye konuşmuşlar sadece eşim de evlendim demiş
bikere de türkiyeye gelirken bi bilet sormak için yazmış o kadar
benim için bu aldatma değil kendimi aldatılmış hissetmiyorum
her konuşan kadın ve erkek ille bi amaç güderek konuşmuyor
Selamlar...
Konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum..Evliyim 1 sene oldu sayılır..
Evlenmeden 4 yıl önce biten bir ilişkim vardı..3 sene sürmüştü ilk aşkımdı.En başından belirteyim ki şu an tek bir ortak arkadaşımız yok.
Birbirimizi çok fazla seviyorduk.3 sene boyunca okulda, dershanede her yerde beraberdik.Daha sonraları aramızda tuhaf bir şey oluşmaya başladı.İkimiz de birbirimize dair şeyleri rüyamızda görebiliyorduk.Aramızda böyle bir bağ oluşmuştu.Uzak kaldığımız zamanlar onun sıkıntılı olduğunu görüyordum, konuşuyorduk ve gerçekten sıkıntılı olduğunu anlatıyordu ya da benden sakladığı şeyleri görebiliyordum rüyamda.En son ayrılmaya yakın onun başkasıyla evlendiğini görmüştüm.Onu aramıştım ağlaya ağlaya saçmalama falan demişti bana.Sonra saçma bir sebepten 1 ay ayrı kalmıştık..O 1 ayın sonunda bi şekilde onun gerçekten bana "saçmalama" dediği sırada evlendiğini öğrendim..Ve tabi sonunda ayrıldık.1 sene sonra ben de evlendim.Evlenmemden önceki hafta beni aradı, "lafı çok uzatmicam, umarım mutlu olursun" dedi ve kapattı.Evleneceğimi yakın 3-5 arkadaşımdan başka kimse bilmiyodu onlar da onu tanımaz etmez zaten.
Ama o bağ gitmedi aramızdan, kaybolmadı bi türlü.Daha ben evlenmeden önce rüyamda onun çocuğunun olduğunu gördüm ertesi gün faceten baktım gerçekten çocuğu olmuş.Birbirimize çok uzak yerlerde oturuyoruz.Şehir merkezine gittiğimde (Ankara'da)içimde bi anda bi his oluştu geçenlerde, kesin şimdi onu görücem dedim ve tahmin edin noldu gerçekten de onu gördüm ve bana ne dedi biliyo musunuz? "seni burda görüceğimi biliyodum".Bunu duyunca şaşırmadım açıkçası..Bunda ne var demeyin, 1 yıldır ilk kez oraya gittim,günlük hayatımda onu hiç düşünmüyorum ve onun iş yeri orda değil benim de değil oraya yakın falan da oturmuyoruz vs vs.
Evliliğimde çok sıkıntılı dönemler yaşadığım zamanlarda rüyamda hep onu gördüm.Rüya hep aynıydı.Ben hasta yatağımda yatıyorum ve o benim yanıbaşımdaki sandalyeye oturmuş bana çorba içiriyor.İyi olucaksın diye teselli ediyor.Gelelim asıl konuya.
Eskilerden kalma fake bi hesabım var facete, fake dediğim foto falan hiçbişey yok kullanmıyorum.Bana ordan mesaj atıyor ara sıra şu an mutluysam mutlu olduğumu bildiğini söylüyor, üzgünsem canını sıkma diye mesajlar atıyor fakat tacizkar şekilde değil.Onunla konuşmak istemiyorum ona cevap vermeyeceğimi konuşmamızın doğru olmadığını söyledim.O facebooka bazen aylarca girmiyorum, o zamanlarda gecelerce üst üste rüyalarıma giriyor."Seni özledim nerdesin konuşalım" diyor rüyamda.Ben o rüyaların baskısıyla facebooka girdiğimde de "sonunda geldin" diyor(ama o zamana kadar hiç mesaj atmamış, resmen o gün gireceğimi biliyor).Biz onla sevgiliyken "nolursa olsun, ayrılsak bile, biz bigün senle bi araya gelicez" derdi.Hala da böyle söylüyor.Evlendiğimi öğrendiği zaman da aynı şeyi söyledi "bu dünyada olmadı ama öbür dünyada seni asla bırakmicam" dedi.Bigün uzun uzun konuştuk arkadaşça eşiyle boşanmak istediğni söyledi ben de ona uzun uzun hata ettiğini anlattım.Küçücük çocuğu var, gencecik karısı..Bana "söylediklerinin hepsi doğru da insan kaç kere aşık olur ki hayatta" dedi..(bu arada zorla evlendirildi annesi çirkef çingenenin tekiydi adetleri böyle)
Arkadaşlar kısacası durum bu..Adam resmen rüyalarıma girmenin yolunu biliyor.4 sene önce ayrıldık ama bu olay ne böyle?Kocamla ilgili hiçbi sorunum yok pek çok şeyiyle ilgili sıkıntı çektim ama onu çok seviyorum, evliliğimizi ayakta tutan şey sevgi zaten.Artık rüyalarımdan çıksın istiyorum 3-5 ayda bir de olsa ne zaman onu göreceğimi sezsem bi kere de yanılmak istiyorum.Kendimi kocamı aldatıyo gibi hissediyorum.Bu durum öyle manyakça bişey ki bigün gerçekten bi araya geleceğimiz düşüncesine inanmaya başladım çünkü burda bahsetmediğim onca tuhaf şey oluyor hayatımda.aklıma bile gelmeyen şeyler ona çıkıyor.mesela geçenlerde rasgele bi şarj aleti almak için dükkana girdim bu olay 3 gün önce oluyor adama sordum sizde var mı diye bilmiyorum bi arkadaşı arayım dedi aradı hoparlöre verdi telefonu koydu masasına çalıyor telefon ve şok ekranda onun adı ve numarası açtı "alo" dedi koşarak çıktım istemiyorum dedim.bu neydi şimdi anlamadım o o sektörde bile çalışmıyor halbuki.
Bu tarz belki yüzlerce olay anlatabilirim.Bi psikoloğa mı gitsem bilmiyorum..Kocam böyle bi durumda olduğumu bilse beni boğazlar öldürür zaten herşeyden nem kapıyo..Off içimi döktüm işte.Okuyanlara teşekkürler.
Ay sen bir 'bana kalkmış gecenin körü adamla mesajlaşmışsın yazıyo' burayamı takıldın? Gecenin bi yarısı değilse bile o hesaba girip sonuçta mesajlaşılmadı mı? Sen onca şeyi yap et sonra gel zurnanın düt dediği yere takıl hey Allah'ım yaa!. Ayrıca yazdıklarımda herhangi bir argo bir terbiyesizlik yok bak özellikle altını cizdim kırmızıyla yazdımki o gözlerin iyi görebilsin diye!.. Kime ne ispatlamaya çalışıyosun hala çözemedim ben bunu yapmadım bunu demedim diyosun işin ucu yine yaptığın ve dediğin gibi çıkıyor! Neyse sana burda nedesek neyapsak boş! Sen bildiğin gibi yap ben sana daha bişey demiyorum.. Susuyorum haklı olduğunu san en iyisi!..
senden bi kanıt bekleyen yok herşey ap acık ortada zaten..
eşin evlendim demiş sen adamı çok sevdim diyorsun oturup uzun uzun konuşuyorsun ondan haber almak için face hesapları kullanıyorsun eşinden gizli..
rus hanım bilet sormuş senin eski adam sana biz kavuşacağız diyor..
artı aldatmak yatıp kalkmak öpüşük koklaşmakla olmaz insan ilk olarak her eylemi beyninde başlatır sen o kadar çok rüyanda görerek beyninde başlayıp facede konuşarak yüz yüze gelip uzun uzadıya konuşarak ilerletmişsin mevzuyu..
artı madem eşinde yaptı sen gördün olgunlukla karşıladın kendi yaptığınla onu bir tutuyorsun eşine anlatsana bunları bu yaşananlar aldatma değil madem git anlat eşine bize neden anlatıyorsun biz aldattığını düşünüyoruz..
artı eşinin yaptığını eşim yapsaydı allah göstermesin neler neler olurdu ayrılırdım demiyorum ama ne olacağını kestiremiyorum onuda aldatmak olarak görürdüm unuta bilir bu çok normal unutmuşsa hatırladığında silecek ki sorun olmasın ama silmek yerine muhabbet ederse olacaklarada katlanacak sen iyi baya genişsin maşallah..
artı eşinin yaptığı şeyi doğal karşılıyor olmanın tek sebebi senin eşine karşı çok daha beterlerini yapıyor olman..
psikoloji aynen şu ;
benin yaptığımın yanında senin ki hiçbirşey psikolojisi başkada birşey değil..
benim haklı olmak gibi bi iddam yok ki niye böyle bi tribe giriyosunuz?
ben sadece derdimi anlatmak içimi dökmek istedim.
benim haklı olmak gibi bi iddam yok ki niye böyle bi tribe giriyosunuz?
ben sadece derdimi anlatmak içimi dökmek istedim.
ayy yoruldum valla ya yukarda yazdıklarınızı nerenizden uydurdunuz bilmiyorum ama yazdıklarınız doğru değil.
ok siz haklısınız uğraşamicam.
Sen bence bu konuyu kapat !!!
Herkes aynı şeyi söylüyo ama sen ikna olmuyosunn..
Boşuna konuşuyo oluyoruzz anladın mı..?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?