Böyle bir şey yaşayan var mı? Özellikle evlilerde

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.372
18.988
248
28
Merhabaa hanımlar şimdi soracağım soru garip gelebilir ben üniversite 1 deyken birine aşık oldum ilk görüşte aşk değildi hatta o zamanlar sevdiğim başka biri vardı ama bu kişinin gözüne bakınca bana çok benziyor diye düşünmüştüm böyle tanıdık gelir ya öyle bir şeydi. Sonra sevgili olduk çok uzun sürmedi zaten çocuk gibiydik yani yaş 18-19 falan. Ama ben bu kişiyi hiç unutmadım daha önce de sevdim aşık oldum ama o farklıydı ondan sonra da kimseyi sevmedim hatta en ufak bir hoşlantı dahi duymadım denebilir. Yani aslında sormak istediğim soru biraz garip ben ne zaman aklımdan bir şey geçirsem mesela dün durduk yere bir şehri çok özledim google dan fotolarına falan baktım hatta sonra instaya girdim bir baktım o orda. Ya da ne zaman çok göresim gelse karşılaşıyorum daha doğrusu karşılaşacağımı hissediyorum böyle enerjik bir akıma kapılmışım gibi oluyor. Özellikle son zamanlarda çok fazla rüyamda görmeye başladım. Yani böyle kozmik çekim gibi bir şey onun benden sonra 1 ilişkisi oldu uzun sürmedi. Aradan çok zaman geçti aslında ama sanki yollarımız kesişecekmiş gibi hissediyorum ilk ayrıldığımızdan beri. Daha önce böyle hisseden oldu mu ? Özellikle evliler mesela eşinizi hissettiniz mi?

Bacım bende hep üst kat komşumun yakışıklı kariyerli oğlu ile evleneceğimi düşünürdüm aynen rüyalarıma girerdi. Rüyalardan buluşurduk 😂. Başkasıyla evliyim. Çok düşündüğün için bu tesadüfler. İnstagramda karşına çıkması da bir kez dahi olsa profiline baktıysan Öner’i olarak çıkarıyor.

Bacım bende hep üst kat komşumun yakışıklı kariyerli oğlu ile evleneceğimi düşünürdüm aynen rüyalarıma girerdi. Rüyalardan buluşurduk 😂. Başkasıyla evliyim. Çok düşündüğün için bu tesadüfler. İnstagramda karşına çıkması da bir kez dahi olsa profiline baktıysan Öner’i olarak çıkarıyor.
İnstagramda karşıma çıkmadı bir şehri düşünüyordum çok özledim gitsem falan diye ama aşırı yoğun bir özlem sonra instada baktım o şehirdeymiş

Bende lisedeyken sevdiğim birisi vardı. Sürekli karşıma çıkardı hatta derdim şurdan geçerken karşıma çıkarsa benim kaderimde o var geçirirdim içimden diye pat karşımda yanımda geçerdi. Hatta aynı üniv. kazanmışız sonradan. bir defasında otobüse bindim yine aklımdan geçiyor kendi kendime totem yapıyorum hop otobüste karşımdaydı hemde benim koltuğun tam önünde hep o olacak sandım durdum ama şimdi başkası ile nişanlıyım gerçekten hala o zamanki olaylara aklım ermiyor nasıl bu kadar denk gelebildi. ama aşk tesadüfleri sevmiyor canım öğrendim :D

Benim eşimde oldu. Aslında önceden birbirimizi görmüşlüğümüz vardır ama 5 yıl sonra konuştuk ilk defa. Konuşmaya başladıktan yarım saat sonra hayatında birinin olup olmadığını sordum argoca resmen yürüdüm. Adetim değildir normalde. Ve 6 ay içinde nişan 1,5 yıl içinde düğün oldu. Öğrendiğim kadarı ile o beni önceden de çok beğeniyormuş ve hep Allahım böyle birini nasip et bana diyormuş. Bense hiç onu düşünmemiştim o şekilde ama ilk muhabbette yürüdüm birden bire büyülenmiş gibi.

Şimdi benimde aşık olduğum biri vardı. Liseden sonra hiç karşılaşmazken ne zaman ,çok özledim artık bi göriyim, desem gördüm.
Bende ilerde evlenicez gibi safsatalarla kendimi avutmaya çalışıyordum
Ama evlendik mi hayır

Eşimi hissedemedim tabi tel de görüşmeye başladık çünkü önceden tanıdığım biri değildi

Herkes bir değil bakarsınız siz evlenirsiniz

Eşimi gördügüm ikinci görüşmede evet bu benim eşim olmalı demiştim
Ama sizde anlamadıgım neden veya nasıl tüm şehiri görüyorsunuz da cocugun orda oldugunu anlıyorsunuz

Benden ayrılmıştı bir süre ayrı kaldık sonra aynı anda yazmıştık sonra evlendik. Yani bazen sinirlendirince diyorum yazmasaydım keşke lanet olsun tekrar yazdığım güne 😂 bu arada kocamı internetten buldum

Ben hissiz bir kadınım heralde, hiç olmadı aha ben bu adamla evlenirim hayatımın aşkını buldum tadında hislerim. O yüzden inandırıcı da gelmiyor bunlar bana pek.

Back
X