- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.082
- 1.123
Elma ile armutu karıştırdığımı sanmıyorum, siz gereksiz yere ağır konuşuyorsunuz. 5 yıl aynı evde oturup her yaz bu döngüyü devam ettiren insanlar var. Ben konu sahibi haklı demedim bu iş mümkün dedim. O 5 günde kiracıların evde olmayacağı şekilde de anlaşma yapabilir, evi eşyalı kiraya verirse bu sözleşmede sıkıntı çıkmaya da bilir. Evet adalarda kira 10 ay alınır böyle anlaşmalarda ama kira sözleşmesi her yıl yenilenmez ya da her yıl yeni kiracı aranmaz. Herkes istediği gibi anlayınca hadsiz olmak çok kolay.Gökçeada Bozcada dediğiniz yer de yazlık yer oluyor zaten. Yazlık mantığı ile eşyalı evi 10 ay kiraya veriyor olabilir.
Hiç kişilere 12 ay zaten evi kiralayıp da parasını verdikleri evden 2 ay cikarttiklarini sanmıyorum.
Konu sahibi yazlık şehirde normal bir evden bahsediyor. Denize 20 dk uzak olmakla yazlık ev bir mi?
Ek olarak eşyalı eve dair veya evi 10 ay kiraya vermek gibi bir şeyden de bahsetmedi. Abuk subuk görüşleri ne şekilde savuncaginizi sasirmissiniz. Elma ile armutu birbirine karıştırmayın.