Böyle bir yalan affedilir mi cidden? Bilemiyorum çok kararsızım

SukunetMevsimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
82
57
3
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir konuda sizden fikir almam lazım durum şu ki ben yaklaşık 3-4 aydır bir çocukla görüşüyorum. Ailesi inşaat işleri yapıyor kendisi de onlarla ilgileniyor. Kültürlü birisi burda sorun yok.
Ancak ilk tanıştığımızda bana kendisinin de inşaat mühendisi olduğunu söylemişti.
Yalnız şuranın önemli olduğunu düşünüyorum yalanını yakalamadım kendisi durduk yere itiraf etti bunu.
Kendisi inşaat mühendisi değilmiş ama şöyle bir durum var cidden İTÜ’de İnşaat Mühendisliğinde 5 sene okumuş ama mezun olamamış çok dersi kalmış aile işleriyle de ilgileniyormuş o dönem de dolayısıyla okulu mezun olmadan bırakmış. Açıktan işletme bitirmiş.
Böyle bir yalan söyleyince ben İTÜ’de 5 yıl okuduğuna da inanmadım ama bunu ispat etti bana. çeşitli yollarla.
Yani bilemiyorum. Tamamen yalan sayılmaz gibi yani üniversite kapısından dahi geçmeyen biri değil en azından 5 sene geçirmiş okulda.
Neden böyle bir yalan söyledin dediğim de seni çok istiyordum belki AÖF mezunu olduğumu öğrensen bana şans vermezsin diye söyledim daha kolay etkilerim seni diye düşündüm ama büyük yanlış yaptım özür dilerim tarzında konuştu...
Şuan konuşmuyoruz ama sürekli af dileniyor benden.
Bende kararsızım külliyen yalan olsa düşünmezdim ama bu durum da bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?

Su an insaat mühendisi mi? Degil.. Demek ki ortada yalan var.. en basindan dogruyu soylemeliydi..

Kesinlikle ortada yalan var zaten şuan bunun için görüşmüyorum onunla. Ama çok çaba gösteriyor barışmak için. Dediğim şey şu; eğer okulda okumamış dahi olsa kuru yerden yalan söylese yani affetmeyi düşünmem herşey biter zaten soru sormam ama bu durumda ne yapsam bilemiyorum.

Mühendislik terk yani. Çok kötü niyetli olduğunu zannetmiyorum ama sen biraz gözlemle onu

Aynen öyle 5 sene geçirmiş ama hala 1. sınıftan 2. sınıftan aldığı dersler varmış dolayısıyla mezun konumuna gelmesine çok uzun süre varmış aynı o dönem de aile işleriyle ilgileniyormuş zaman olmayınca bırakmış olay bu. Zaten külliyen yalan olsa o an bitirim herşeyi şuan böyle bir durum olduğu için düşünüyorum affetmeyi

İtü mühendisliği kazanan biri uzatsa bile bitirecek kapasiteye sahiptir...Bence bıraktıgı da yalan...
Nasıl ispatladı ki?

Hiçbir ilişki yalanla başlamamalı, daha ilk gunden baska yalanlar da soyleyebileceğinin sinyalini vermiş

Yok kesinlikle doğru. Ösym’den yanım da girip 2012 ÖSYS Yerleştirme Belgesini gösterdi. İTÜ hazırlığın verdiği hazırlık okuduğu ve başarılı olduğuna dair mühürlü belge var; ilerleyen yıllarda İTÜ den aldığı öğrenci belgesi var iki tane fotoğrafları var görüştüğü arkadaşları var kesin yani yalan yok orda.

Yok kesinlikle doğru. Ösym’den yanım da girip 2012 ÖSYS Yerleştirme Belgesini gösterdi. İTÜ hazırlığın verdiği hazırlık okuduğu ve başarılı olduğuna dair mühürlü belge var; ilerleyen yıllarda İTÜ den aldığı öğrenci belgesi var iki tane fotoğrafları var görüştüğü arkadaşları var kesin yani yalan yok orda.
Mühürlü belgeye kadar gördünüz yani.
Babasi insaat isinde zaten mezun olsa ne olmasa ne. Tamma yalan söylemiş ama utanmistir belki
Bu arada üni kapısı gören öyle çok dangoz biliyorum ki. Bu kişiliğe etken değil.
Bence devam etmeyin ilişkiye bu ne sorgu sual mühüre kadar artık. Demek ki guvenmeyeceksiniz

İnşaat mühendisliğini okumuş ama.. Mezun olamamış ve size inşaat mühendisliği yapıyorum mu demiş? Sizi etkilemek için külliyen bir yalan söylemiş.. Beyaz bir yalan olmuş.. Ama sen yinede bir gözlemle onu biraz daha tanımaya çalış

Yalan soylediği gerceğini ve ezikliğini değiştirmiyor

5 senemi verdiğim bir şeyde ben de öyle konuşabilirdim lafın gelişi olarak.
Sonuç olarak aile mesleği olarak da inşaatla uğraşıyorlar.
Elbette yalan ama adam bunu gerçek gibi yaşadığından, düşünülebilir.
Saçları düz olup, kırk saat uğraşıp ‘aaa yıkadım çıktım doğal hali böyle su dalgası’ diyen kadınlar gibi😂

Adam inşaat mühendisi mi? Değil. Demek ki yalan. Ayrıca aşırı kompleksli biri oldugunu gösterir bu yalanı söylemesi. Böyle alttan dersi kalan okulu bitiremeyen üniversite mezunuyum diye dolaşıyor sonra diyor ki ama bir dersim kaldı. Demek ki değilsin. Bunda kompleks yapacak ne var. İşletme mezunuyum deseydi. Bilemiyorum benim için çok gözden düsürücü bir yalan kompleksli biri olduğunu düsünürdüm ben.

Back
X