- Konu Sahibi beautymoon
-
Sen bu konuları açtıkça üzülüyorum.Ne çok çektin şu boşanma işinden
Allah tez zamanda kurtarsın seni.İnşallah mahkeme sürecini hayırlısıyla atlatıp ferahlarsın.
davayı karsı tarf açtı ve ben isin uzamaını istiyorum çünkü anlasmalı olmayacak.bu yüzden yanı olayı bastan anlatmam çok uzun simdi
Eee siz bilirsiniz madem.
Uzunsa zor tabi..
Konunuza gelince,siz eşyalarınıza,çeyizlerinize sahip çıkmazsanız çöpe de atarlar başkalarına da verirler. Sizin hatıralarınızı saklayacaklarını mı düşündünüz yoksa?
Sizi zaten sevseydi,size değer verseydi,boşanma davası açmazdı di mi adam?
Sizden vazgeçmiş,eşyalarınızı,çeyizlerinizi ne yapsın?
Boş verin arkadaşım eşyayı,çiçeği,böceği..
Hayatınızı tekrar kurmaya bakın.
Siz eşinizi,eşiniz sizi kaybetmiş..
Kayınvalideden intikam alsanız bile elinize ne geçecek?
Bırakın kullansın sizin eşyalarınızı..
Hayatınızdan giden çok daha önemli şeyleri düşünüp,yeni bir hayat için sağlam basın yere!
bana avukat almamam gerektiğini söyledi.ozaman herseyi kabul etmis olurmusum ama ben kabul etmedim.ben çeyizi filan geçtim onlara o hakkı kim veriyo bitmeyen bi evlilğin esyalarını götürüp kullanmayı derdi mbu
evet canım derdim maddiyat değil benim ama bu evliliği bitirmek için çabaladıkları yetmiyo üstüne birde böyle yüzsüzlük yapılıyo,dediğim gibi o esyayı onlar aldığı için kendileriin görüyolar ama sonuçta bana alınmıs seyler onlar dimi ama.kendimde o gücü bulduğum sürece savasıcam bunun için.suçum yokken is bu druma geldi üstüne birde böyle saltanat sürmelerine izin veremem.is hayatımı tehlikeye soktu.baska bi ilde yeiden isimi kurmak zorunda kaldım vs.bunları ben yasadım.o yüzden bu manevi yıpranmanın cezasını çektircemEğer çeyizinize ait faturalarınız varsa (yoksa aldığınız yerlerle iletişime geçip döküman ve şahit bulabilirsiniz) o çeyizi sizden izinsiz alıp götürmesine varın , yaşadığınız manevi sıkıntısının tazminatına kadar alabilirsiniz ondan..Yeter ki , serin kanlı olun ve alsa fevri davranmayın..
Hatta yeni anayasada düğünde takılan takılar ağırlığınca ayrıca tazminat talep edebiliyorsunuz eğer şuan sizlerde değilse..
Amacınızın maddi olmadığı açık ve net..Size bunu yaşatanların hem umursamazlığı hem yüzsüzlüğü canınızı sıkmış.. Hakkınızı hukuki yoldan mutlaka arayın.. Maddi ve manevi hakkınızdan vazgeçmeyin..
FAKAT kendinizde güç buluyorsanız bu yola girin..
Eğer gücünüz yoksa, ağlayıp kendinizi paralayacaksanız, bu mahkeme süresince kendinize bir yol-yordam çizip hayatınızı kuramayacaksanız..Bırakın ne alsalar alsınlar..
En azından hayatın geri kalan kısmı size kalmış olur.Onuda o çetin yolda harcamazsınız..
Hem hukuki yoldan alırsınız hakkınızı hemde ilahi adeletle, eğer haklıysanız ve akıllı davranırsanız.
Allah kolaylık versin.. Umarım yaralarınız çabuk kapanır.
Bakın boşanmak zordur,anlıyorum ama siz durumu uzattıkça,eşyaydı,çeyizdi,almıcam,ona vermişti,bu almıştı ile daha çok kendinizi yıpratacaksınız..
Elbette avukatınıza kulak verin ama bir yandan da psikolojik yardım alın..
Avukat belki işin hukuk boyutuyla ilgilenir ama sizin bozulan sinir sisteminiz ne olacak?
hayatımdan herseyi çaldı zaten.üstüne buda tuzu biberi oldu.yüzsüzlüğe kızıyorum ben esyalara değil.yoksa ben o koltukları alıp gelcemmi.yada bana ne faydası olacak ben derdimi anlatamadım heralde.derdim mal mülk pesine düsmek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?