Böyle bir yüzsüzlük yasayan varmı?

beautymoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
155
2
46
İzmir
arkadaslar ben esimle dava asamasındayım die yazmıstım hatrılayanlar bilir.neyse bikaç gün esim aradı ve evi bosaltacağını bosyere kira vermek istemediğini ve ailesiyle yasayacğını söyledi.banada gelip esyalarımı almamı söyledi.esya derken sadee çeyizimi kasdeyiyo akıllarınca baska bisey vermeyecekler.ama ben burdada beirtmistim inatlık olsun die esya paylasımı filan herseyi istiyorum.neyse durumu avukata bildirdi ve kesinlikle gidip esyaları filan almamamı onun götürmesini belirttti.hukuki açıdan bilmiyorum sebebi ama ozaman galia herseyi kabul etmis olurmsum.neyse bizimki tüm evi toplayıp benim esyalarda dahil yurtdısında olan halasının burdaki evine götürmüs.halasınında esyaları olmasına rağmen sıkıstırmıs napmıssa iste.ve asıl yüzsüzlük benim koltuk takımlarımı filan sözde yer kalmadı bahanesiyle kendi evlerine götürüp kayınvalidenin eski koltuk takımını atıp benim esyalarımla güzelce dösemisler evi bun tabi baska ortak tanıdıktan duydum.esime sorduğumda ya yok öyle bisey ama esya sığmadı napayım gibisnden seyler uydurdu.yanı sözde oraya götürmüs ama kimse kullanmıyomus.böyle bisey olabilirmi ya sonuçta kadın eskisin filan atmıs dösemis evi.simdi sinirimden çatlıyorum zaten birlesmemiz için elinden geleni yapıyo.birde arsız esyalarıma konuyo kendi kafasına.avukat mahkemede esyaların kaçırıldığını öne sürecek sizce faydası olurmu o kadının burnundan getirmek istiyorumyaa:2::2::

Sen bu konuları açtıkça üzülüyorum.Ne çok çektin şu boşanma işinden
Allah tez zamanda kurtarsın seni.İnşallah mahkeme sürecini hayırlısıyla atlatıp ferahlarsın.

Sen bu konuları açtıkça üzülüyorum.Ne çok çektin şu boşanma işinden
Allah tez zamanda kurtarsın seni.İnşallah mahkeme sürecini hayırlısıyla atlatıp ferahlarsın.

aminn canımm ben hayatımda böyle seyler yasamadım görmedim.nasıl bi aç gözlü ve arsız insanlarmıs acaba içinde oluncamı göremedim ben bunları yaa.insanın biraz içi sızlar o esyalara bakıpta nasıl kullanıyosunuz ya.esyaların büyük bi kısmını onlar aldı tamam ama sonuçta bana aldılar kendilerine değil.simdide akıllarınca kendi esyalarınımı götürmüs oldular

burada hukuk kosesı dıye bolum var oraya acsan avukatlar falan yardımcı olur

Madem boşanma aşamasına geldiniz,neden eşyalarınızı almaya gitmediniz?
Neden uzatıyorsunuz işi?

davayı karsı tarf açtı ve ben isin uzamaını istiyorum çünkü anlasmalı olmayacak.bu yüzden yanı olayı bastan anlatmam çok uzun simdi

davayı karsı tarf açtı ve ben isin uzamaını istiyorum çünkü anlasmalı olmayacak.bu yüzden yanı olayı bastan anlatmam çok uzun simdi

Eee siz bilirsiniz madem.
Uzunsa zor tabi..
Konunuza gelince,siz eşyalarınıza,çeyizlerinize sahip çıkmazsanız çöpe de atarlar başkalarına da verirler. Sizin hatıralarınızı saklayacaklarını mı düşündünüz yoksa?
Sizi zaten sevseydi,size değer verseydi,boşanma davası açmazdı di mi adam?
Sizden vazgeçmiş,eşyalarınızı,çeyizlerinizi ne yapsın?

bana avukat almamam gerektiğini söyledi.ozaman herseyi kabul etmis olurmusum ama ben kabul etmedim.ben çeyizi filan geçtim onlara o hakkı kim veriyo bitmeyen bi evlilğin esyalarını götürüp kullanmayı derdi mbu

Boş verin arkadaşım eşyayı,çiçeği,böceği..

Hayatınızı tekrar kurmaya bakın.

Siz eşinizi,eşiniz sizi kaybetmiş..

Kayınvalideden intikam alsanız bile elinize ne geçecek?

Bırakın kullansın sizin eşyalarınızı..

Hayatınızdan giden çok daha önemli şeyleri düşünüp,yeni bir hayat için sağlam basın yere!

hayatımdan herseyi çaldı zaten.üstüne buda tuzu biberi oldu.yüzsüzlüğe kızıyorum ben esyalara değil.yoksa ben o koltukları alıp gelcemmi.yada bana ne faydası olacak ben derdimi anlatamadım heralde.derdim mal mülk pesine düsmek değil.

ben gurur yaptıkca onlar tepeme bindi.ben alttan aldıkça onların arsızlığı gün yüzüne çıktı benim mücadalem o yüzden.benim canım yeteri kadar yandı simdi onlar derdine yansın..

Eğer çeyizinize ait faturalarınız varsa (yoksa aldığınız yerlerle iletişime geçip döküman ve şahit bulabilirsiniz) o çeyizi sizden izinsiz alıp götürmesine varın , yaşadığınız manevi sıkıntısının tazminatına kadar alabilirsiniz ondan..Yeter ki , serin kanlı olun ve alsa fevri davranmayın..

Hatta yeni anayasada düğünde takılan takılar ağırlığınca ayrıca tazminat talep edebiliyorsunuz eğer şuan sizlerde değilse..
Amacınızın maddi olmadığı açık ve net..Size bunu yaşatanların hem umursamazlığı hem yüzsüzlüğü canınızı sıkmış.. Hakkınızı hukuki yoldan mutlaka arayın.. Maddi ve manevi hakkınızdan vazgeçmeyin..
FAKAT kendinizde güç buluyorsanız bu yola girin..

Eğer gücünüz yoksa, ağlayıp kendinizi paralayacaksanız, bu mahkeme süresince kendinize bir yol-yordam çizip hayatınızı kuramayacaksanız..Bırakın ne alsalar alsınlar..

En azından hayatın geri kalan kısmı size kalmış olur.Onuda o çetin yolda harcamazsınız..

Hem hukuki yoldan alırsınız hakkınızı hemde ilahi adeletle, eğer haklıysanız ve akıllı davranırsanız.

Allah kolaylık versin.. Umarım yaralarınız çabuk kapanır.

bana avukat almamam gerektiğini söyledi.ozaman herseyi kabul etmis olurmusum ama ben kabul etmedim.ben çeyizi filan geçtim onlara o hakkı kim veriyo bitmeyen bi evlilğin esyalarını götürüp kullanmayı derdi mbu

Bakın boşanmak zordur,anlıyorum ama siz durumu uzattıkça,eşyaydı,çeyizdi,almıcam,ona vermişti,bu almıştı ile daha çok kendinizi yıpratacaksınız..
Elbette avukatınıza kulak verin ama bir yandan da psikolojik yardım alın..
Avukat belki işin hukuk boyutuyla ilgilenir ama sizin bozulan sinir sisteminiz ne olacak?

evet canım derdim maddiyat değil benim ama bu evliliği bitirmek için çabaladıkları yetmiyo üstüne birde böyle yüzsüzlük yapılıyo,dediğim gibi o esyayı onlar aldığı için kendileriin görüyolar ama sonuçta bana alınmıs seyler onlar dimi ama.kendimde o gücü bulduğum sürece savasıcam bunun için.suçum yokken is bu druma geldi üstüne birde böyle saltanat sürmelerine izin veremem.is hayatımı tehlikeye soktu.baska bi ilde yeiden isimi kurmak zorunda kaldım vs.bunları ben yasadım.o yüzden bu manevi yıpranmanın cezasını çektircem

Ayrıca yanlış anlamayın da avukatınızı değiştirin isterseniz...
Öyle eşyalarımı alırsam herşeyi kabul etmiş sayılıyorum diye bir şey yok!
Siz davayı uzattıkça eşyalarınızı almış da olsanız "ben boşanmak istemiyorum" derseniz, onlar da iddialarını ispatlayamazsa birkaç celse sonra davanız düşer.
3 yıl boyunca zaten boşanamazsınız..

tabiki ne demek istediğinizi anlıyorum bu sürec çok zor ve yıpratıcı.ama okadar yıprandımkı sankı bunları yapar onların canını yakarsam rahatlarmısım gbi geliyo.yanı ben sustukça onlar zafer kaznmıs havasına giriyo.buda daha çok canımı yakıyo.

Valla ben bilmem artık neye kızdığınızı..

Ha subjektif kızmışsınız ha objektif..

Önemli olan biten bir evliliğin ardından birşeylere kızmanız..

Kızdığınız şey tamamen eşinizle ilgili birşey olsa amenna derim..

Ama kızdığınızla kalırsınız..Ayrıldıktan sonra hiç birşeyin anlamı kalmayacaktır zaten sizin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…