Böyle bir yüzsüzlük yasayan varmı?

peki bunlar iddalarını kanıtlayamadılar ve ben aslında o sebeplerden değil baska ebeplerden bittiğini kanıtladım.ozaman tazmınat açabiliyomuyum.yada her halukarda bayan tazminat açabilirmi

Öyle bir şey yok arkadaşım...
Davayı açan adam değil mi?
Siz açmadınız ki davayı kanıt arıyorsunuz?
Tazminat almanız için de haklı olmanız gerek. Haklılığınızı ispatlamanız gerek..
Hakim de sormaz mı size;"kızım madem sen haklıydın,senin de iddiaların vardı,sen niye boşanmak istemiyorsun?" diye..
Hem boşanmak istemiyorsunuz hem de tazminat almak istiyorsunuz,biraz garip değil mi?
Avukatınızı değiştirin lütfen!

ama konuya bakarsanız bana yala nsöyleniyo.yanı biz esyaları aldık götürdük kullanıyoruz demiyolar ilk basta orda olduğunu bile söylemediler.ben öğrenince sadece sığmadığı için götürdüklerini söylediler.madem öyle bi niyetle götürdünüz gerçekten baska bisey götür.nie özellikle kendi eskilerini atıp bunları kullanıyosun

Canım o eşyalarda senin de hakkın var.
Gurur ayrı şey hakkını savunmak ayrı şey.
Ben olsam kesinlikle hakkımı alırdım.
Bunun ne kinle ilgisi var ne başka şeyle.

Son düzenleme:

Anladığım kadarıyla boşanmanın hırsı var içinizde!

Aslında herşey bahane..Öc almak demeyelimde,içinizdeki boşanma hırsını,atmaya çalışıyorsunuz şu anda..

Kendinizi daha iyi hissettiğinizde benim ilk mesajımda ne demek istediğimi belki daha iyi anlayacaksınız.

Herşey o kadar yalan ki şu hayatta..Elimizde tutabildiklerimiz bizim en kıymetlimiz..

Ivır zıvır eşya hepsi yalan.İçinizde biriken hırsla keşke başka türlü baş edebilseniz keşke..

Siz şu anda burda sinir olurken,ne yapsam-yapabilirim,diye düşünürken

o 'vicdansız' aile sizin eski koltuklarınızın üstünde keyif çatıyordur inanın..

Sonuçta olan size oluyor,değmez!!

ya iste dediğim gibi konuyu bilmediğiniz için burda yazdıklarıma göre haklı yorumlar yapıyosunuz.esim davayı açtı ama sonrasında olayın altından çok farklı seyler çıktı.sebep hep beni gösterdi açarken ama öğrendimki kendi pisliğini örtmek için sadece bahaneler sürdü öne.yanı asıl suç kendinde ama kendini aklamak için ve olay daha fazla açığa dökülmesin die beni suçlayaak açtı davayı..bende karsıt olarak mahkemeye bunları sundum

Canım o eşyalarda senin de hakkın var.
Gurur ayrı şey hakkını savunmak ayrı şey.
Ben olsam kesinlikle hakkımı alırdım.
Bunun ne kinle ilgisi var ne başka şeyle.

İyi de eşyaları karşı taraf almış...
Arkadaşın nasıl hakkı oluyor ki?

Eeee hakim sormayacak mı "bu adamın pisliklerine (kendi tabiriniz) rağmen neden boşanmak istemiyorsun" diye?
O zaman ne diyeceksiniz?

Yani..

Arkadaşın bir dediği dikkatimi çektide..

'Senetlerde kendi babam almış görünüyor' demişti..

Böyle olması ne değiştirir ki?

Bu sefer vicdanla dans eden siz olacaksınız.

Bir evlilik biterken bile yalanlarla yanlışlarla bitiyor ne diyelim.

Hele ki karşı taraf mağaza sahibi şahit bile gösterebilir..
Parayı biz ödedik ama senet,fatura bu adamın üzerine düzenlendi diye..
O zaman hakimin gözünde yalancı durumuna düşeceksiniz..

Kendi kuyumu kendim kazdım..

Kendim ettim,kendim buldum..vs. gibi pişmanlıklarda cabası o zaman.

Allah yardımcınız olsun..

Hele ki karşı taraf mağaza sahibi şahit bile gösterebilir..
Parayı biz ödedik ama senet,fatura bu adamın üzerine düzenlendi diye..
O zaman hakimin gözünde yalancı durumuna düşeceksiniz..

ya zaten böyle bisey yapmıcam ben sadece size fikinizi sordum b durumu nasıl anlatabilirim mahkemede die.yine diorumm benim anlatmak istediğim esyarımı götürdüler kkullanıyoar değil.bu evililiği onların bitirdiğini kanıtlmak için bunuda öne sürebilirmiyim.yanı birlestirme çabası bile göstermediler.üsütne yetmezmis gibi evimi dağıtıp esyalarımı götürdüler die

ben bunu kanıtlarsam bosanırım zaten.ama tazminat isteyerek

Ahh ahhhh
Hayır boşanmazsınız...
Herkes kendi davasından mesuldür..
Siz karşı dava açarsınız,iddialarınızı sunarsınız,ispatlarsınız,tazminat istersiniz.
Eğer iddialarınız haklı bulunursa,tazminat almak için gerekçeleriniz de mevcutsa adamın gelir durumuna göre tazminat alırsınız..
Avukatınızı değiştirin!!!
Öyle ben tazminat alacam diyen herkese sorulmuyor kaç para istersin diye?
Siz kendi davanızda istersiniz de hakim verir mi bilinmez..

ya zaten ben kendimi kanıtladıtan sonra diorm.onun iddalarının asılsız olduğunu kanıtladıktan sonra sebebin aslında farklı bisey olduğunu kanıtlamak için karsı dava açarsam diorum

Hayır!
Adam ya da kadın boşanma kararı aldıysa kendine ait eşyalarını alma/dağıtma/saklama/hediye etme/çöpe atma/yakma/satma hakkına sahiptir!
Aile büyüklerinin gençleri birleştirme gibi bir yükümlülükleri yoktur.
Eşiniz reşittir. Kendi kararlarını kendi verebilir.
Boşanmak istemiştir,dava açmıştır,eşyalar onundur,dilediği şekilde değerlendirebilir..
Bunda ne ailesi ne de siz söz sahibi değilsiniz..

ya zaten ben kendimi kanıtladıtan sonra diorm.onun iddalarının asılsız olduğunu kanıtladıktan sonra sebebin aslında farklı bisey olduğunu kanıtlamak için karsı dava açarsam diorum

Eeee hakimin takdiri..
Tazminat verilmesi uygun görünürse verilir zaten..

bence burnundan getirmeyle vb uğraşmayın...
bu adam ve onun gibi vicdansız ailesi zaten yıllarınızı almış..
artık zamanınızı bu lüzümsuz insanlara harcamayın

Ben konuya göre yorum yaptım. Arada yazılanların hepsini okumadım.
Ortak alındığını düşünmüştüm. Çünkü avukat destek çıkmış konu sahibine.
Eşyaların kaçırıldığını iddia etmekten falan bahsetmiş.
Eğer erkek tarafı aldıysa avukat nasıl böyle bir şey söylüyor anlamadım.
Benim bildiğim kadarıyla erkek tarafının aldıklarında hak iddia edilemiyor.

bu durumda esiminde ailemle çok içli dıslı olmadı gidip gelmedi.anneme yardım etmedi yok temizliğini yapmadı gibi gerekçeleri nekadar mantıklı bulunur mahkemede.bende bunları yapmak zorunda değilim dimi

Konunun başından beri "Avukatınızı değiştirin" demekten tüy bitti dilimde...
Pek kaale alınmadım ama problem değil..
Herkes için hayırlı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…