benim eşim tanıştığımızda 2 yıldır aynı yerde çalışıyordu, 6 ay sonra işten ayrıldı daha doğrusu işyeri kapandığı için tazminat alarak ayrıldı. sonra bi 5 ay işsiz kaldı ve başka bir şehirde iş buldu, 2,5 yıl da orda çalıştı -iş tamamlandığı için ayrıldı, başka bi şehire göndermek istediler ama o gitmek istemedi-, sonra yine bi işsizlik süreci başladı ve bu seferki uzun sürdü.. tekrar başladı hem de asgari ücretle, ben bu durumdayken evlendim onunla.. evlendikten bi kaç ay sonra daha iyi bi iş buldu.. kirada oturduk, sadece arabamız vardı, o da babasının verdiği araba. tabii ben de çalışıyordum ve çalışıyorum. evimizi aldık, şimdi de arabamızı değiştiriyoruz.. hala evlendikten sonra başladığı yerde çalışıyor. benim eşim de sürekli işsiz kalan biri gibi görünüyordu aslında..
diyeceğim şu; sevgilinize güveniyorsanız evlenin, çoğu çiftin evlenirken evi arabası olmuyor, el ele verip çalışarak mal mülk sahibi olunuyor. ancak tecrübe ederek görebilirsin bunu. ha siz sevmiyormuşsunuz ayrılmışsınız anladığım kadarıyla.