Böyle biriyle evlilik düşünür müydünüz ?

?

• Evet

OY: 1 1,1%
  • Hayır

OY: 86 98,9%

• Ankete Katılan
    87
Çok mutluluklar diliyorum Dediğiniz gibi ev araba sonradan da oluyor ben buna sabit işi yok bari yatırımı var mı olarak baktım o yüzden öyle söyledim çünkü üstüne bir de onun şehrinde yaşama durumu vardı. Bu kadar olumsuzluk içinde uzaklaştım. Yoğun bir hissim yoktu evet bir de sizin eşinizde çalışkanlık var gözüküyor onda o çalışma hırsını göremedim maalesef işte

Çalışmayı pek sevmiyor çalışkanlık göremedim maalesef. Ömür boyu sabit işte çalışamam, işimi kuracağım vs kendi dedi zaten. Bunun için de sermayesi falan yok boş hayallerde yüzüyor, olgun değil. Bu sebeple uzaklaştım aslında.

Koşarak kaç o zaman

Düzgün bir işi yoksa sevgili saygılı efendi olması benim için birşey ifade etmiyor çalışma g*tü yok diye düşünürüm işsiz adam güçsüz adam benim gözümde.

Ay yorumları yarıya kadar okuyabildim. Bu ne yav, iş mülakatı gibi evlilik şeysi Aşk meşk oluyordu bizim zamanımızda. Kalmadı mı şimdi onlar?

aşık olup evlenebilirdim. Ama tanışma aşamasında konuşuluyorsa, gerek yok evlenmeye.

Eşimle tanıştığımda sadece memur olduğunu biliyordum. Kurumlarımız aynı binadaydı. Maddi durumunu hiç sormadım aşık olup evlendim yani

Evlenmem basıma dert mi alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…