• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle biriyle mutlu olunur mu

Meryemasiye1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-2
Puanlar
18
Bir flörtüm vardı geçmişte konuştuk ama çocukla olmadı bazı nedenlerden dolayı. Ta en başta şunu şöyle yapma yanlış vs dedim. Yani bana yanlış gelen şeyleri söyledim. Tabi o zamanlar beni anlamadım düzelmedi pek bende bıraktım onu. Şimdide Bir şekilde sonradan yeniden muhatap olduk. 2 gündür vs konuşuyoruz ama kendisine takatim kalmamış gibi. Önceden uyardığım şeyleri yapmasa da en ufak bir düşüncesizlikte tepki veriyorum. Kendi değerimi düşürdüğümü düşünüyorum. Çünkü onu önceden çok uyarmıştım üzüldüğüm noktalarda. Şimdi ise yine bir konudn tatsızlık yaşadık çok büyük bir olay değil ama yine de tetiklendim eskiye döndüm. Eskiden de kendimi anlatıyordum şimdi de basit bir şey olmasına rağmen yine anlatırken bulunca kendimi rahatsız oldum. Çünkü benim ona kötü ya da yanlış yaptığım olay yok. İlişki mi yaşamayı bilmiyor yoksa işine mi gelmiyor anlamıyorum.ya da ben böyleyim düzelemem demiyor belkide ben gitmiyim diye uzatmalara oynuyor anlamadım tabi ben bunu.Güzel dille gururumu ayaklar altına alabileceğim bir farkın yok değer veriyorum diyorsun ama beni ekstra sinirlendiriyorsun hayatıma girince dedim. Oda gıtme hayatımdan düzelticem kendimi eskisi gibi şeyler yapmıyorum dedi ama ben en ufak düşüncesizlikte tetikleniyorum. Zamanımı boşa harcıyormuş gibi hissediyorum. Hatalarını da kabul ediyor etmiyor değil ama bilemiyorum. Düzgünce anlattım istemediğimi onunla mutlu olduğumu ama gururumdan vazgeçtiğimi, daha başta sağlam temelle ilişki kuramadığımızı vs söyledim. Sizce bu durumda ne yapmam lazım? İyide birisi evet niyeti kötü değil ama bazen düşünemiyor mu düşünmek mi istemiyor bilmiyorum bana düşüncesizmiş gibi geliyor. Beni sanki es geçiyor gibi geliyor.neden ben karşımdakine yanlış ya da hata yapmıyorum da bu çocuk hep hata ile geliyor ya da ufak bir yanlış. Benim ufak bir yanlışım bile olmadı bana gelip şunu yaptın bunu yaptın diyeceği. Olsa da hep açik iletişim kur diyen biriyimdir.

Onunla mutlu olduğunuzu ona anlatmışsınız ama konuda ben bir mutluluk göremedim. Ne diye zorluyorsunuz onu hiç anlamadım.

Onunla mutlu olduğunuzu ona anlatmışsınız ama konuda ben bir mutluluk göremedim. Ne diye zorluyorsunuz onu hiç anlamadım.
Evet aslında şöyle bir mutluluk yan yanayken mutluyum ama sinirleniyorum da. Bazen empati mi kuramıyorum diyorum ama benim bir hatam yok neden o yapıyor diye düşününce garip oluyorum.Zorlamıyorum da aslında ama ona karşı duygularım var

frekanslarınız uygun değil gibi geldi

Back
X